Yahalom Posted April 19, 2015 Report Share Posted April 19, 2015 Po prostu pisałem im wymiary w składanym zamówieniu. W czym dokładniej problem? Quote Link to post Share on other sites
Ryzbor Posted April 19, 2015 Report Share Posted April 19, 2015 Wpierw od miłej pani dowiaduję się, że wszystko szyją na wymiar i że wprowadzenie przeróbek to kein problem. Kilka dni potem słyszę, że w żadnym wypadku nie wykonują przeróbek, i że ta pani to "problem". Od dwóch tygodni czekam na przesłanie opisu ich spodni, gdyż na stronie tego nie ma, a zdjęcia są bardzo niewyraźne. Quote Link to post Share on other sites
Ryzbor Posted May 7, 2015 Report Share Posted May 7, 2015 Dobra: - spodnie owszem uszyją z materiału który im się wyśle, ale cena się nie zmienia, - żadnych przeróbek, nawet nie uszycie zbędnego elementu nie jest opcją, - jakoś bardzo szybko nie będzie można składać indywidualnych zamówień przez dwa miesiące. :icon_cry: Quote Link to post Share on other sites
WAlex Posted May 8, 2015 Report Share Posted May 8, 2015 To znaczy jak szybko? W ciągu max 2 tygodni planuję zrobić tam zakupy, żeby wyrobić się na MA. Zdążę? Dostałem informację od sklepu: Przerwa w zamówieniach indywidualnych będzie trwała od 15 maja do drugiego tygodnia sierpnia 2015 Quote Link to post Share on other sites
qbis Posted May 8, 2015 Report Share Posted May 8, 2015 Ta przerwa tyczy się szpeju który szyją czy całości? Chciałbym u Nich zamówić camela od Source. Quote Link to post Share on other sites
WAlex Posted May 9, 2015 Report Share Posted May 9, 2015 Nie wiem. Napisali mi ogólnie, że zamówienia indywidualne. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted July 2, 2015 Report Share Posted July 2, 2015 Kamizelkowe nowości: http://www.currahee.pl/produkt/kamizelka-s-w-d - plejt jak plejt, wodotrysków ni ma - http://www.currahee.pl/produkt/chest-rigs-1961 - zrzynka z LBT 1961 :teeth: http://www.currahee.pl/produkt/kamizelka-green-zone - kopia FLC za... 500zł :teeth: Quote Link to post Share on other sites
t3rek Posted September 6, 2015 Report Share Posted September 6, 2015 Witajcie, potrzebuje pilnie opinie na temat spodni od Currahee. Dokładnie chodzi mi o ten model: http://www.currahee.pl/produkt/spodnie-combat-gr-multicam Czy kolor się nie spiera itp Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted September 6, 2015 Report Share Posted September 6, 2015 Mam w wz.93 i są świetne. W sumie zacząłem używać ich też "na co dzień" i kamuflaż dalej się dobrze trzyma, a używam ich od 3 lat. Quote Link to post Share on other sites
Remington Posted September 7, 2015 Report Share Posted September 7, 2015 Off, pozwolę sobie na lekki offtop. Zawsze mbie zastanawiało dlaczego, gdy już wykladales 4 stowki na spodnie, to nie wybrałeś wersji z miejscami na nakolanniki? Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted September 7, 2015 Report Share Posted September 7, 2015 Być może wtedy jej jeszcze nie było :) Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted September 7, 2015 Report Share Posted September 7, 2015 Ja kupiłem i powiem tak, średnio. Ciut gorzej jak Crye, ale nadal mi nie pasowały. W końcu przerzuciłem się na ufpro i to był strzał w dziesiątkę. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted September 7, 2015 Report Share Posted September 7, 2015 Off, pozwolę sobie na lekki offtop. Zawsze mbie zastanawiało dlaczego, gdy już wykladales 4 stowki na spodnie, to nie wybrałeś wersji z miejscami na nakolanniki? Nie wykładałem tyle :icon_wink: Za same spodnie zaplaciłem wtedy 240 zł. Wersja z miejscami na nakolanniki była droższa, a dochodził jeszcze wydatek na nakolanniki. Te spodnie natomiast posiadają gumki stabilizujące nakolanniki (patent CRH z tego co słyszałem), a ALTY już miałem, więc wybrałem to co mi się bardziej opłacało i podobało - wtedy :icon_wink: Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted September 8, 2015 Report Share Posted September 8, 2015 Te spodnie natomiast posiadają gumki stabilizujące nakolanniki (patent CRH z tego co słyszałem) No nie bardzo to ich patent ^^ http://wwww.specwargear.com/retro/RAID.html Quote Link to post Share on other sites
t3rek Posted October 22, 2015 Report Share Posted October 22, 2015 (edited) Witam, ma ktoś jakieś dokładniejsze zdjęcia spodni Combat Gr w mutlicamie lub wz.93? Jakby ktoś był na tyle uprzejmy pare fotek podesłać byłbym wdzięczny :icon_biggrin: @edit Jeszcze małe pytanko... Które spodnie są lepsze/które bardziej polecacie? Combat Gr od Currahee czy MBS-2 SpecOpsa? Wiem pytanie na poziomie co najmniej podstawówki :/ Edited October 22, 2015 by t3rek Quote Link to post Share on other sites
Remington Posted October 23, 2015 Report Share Posted October 23, 2015 (edited) Chłopie, weź sobie zamów wersje GR-W, serio. Airflexy zawsze możesz wyjąć i walnąć klasyczne Alty, albo inne kneecapsy. Nie widzę sensu zamawiać gaci, za taki hajs, bez miejsca na nakolanniki. Co do zdjęć - BANG. Edited October 23, 2015 by Remington Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted October 23, 2015 Report Share Posted October 23, 2015 Hue, pierwsze zdjęcie moje w wyszukiwaniu :F Kupuj GR-W, z AirFlexami CP nie będziesz narzekać. Quote Link to post Share on other sites
t3rek Posted October 31, 2015 Report Share Posted October 31, 2015 Ktos ma może spodnie od SpecOps MBS2 i CombatGr od currahee? I może powiedziec które mam kupic? :D Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted October 31, 2015 Report Share Posted October 31, 2015 Jak Ci się nie spieszy to poczekaj - Specops niedługo ma wypuścić MBS3 Quote Link to post Share on other sites
Mixon Posted August 21, 2016 Report Share Posted August 21, 2016 (edited) Chcę sobie kupić Combat Shirta Oliwkowego i może od razu zaszaleję i zmienię spodnie SFU Helikona (za duży rozmiar) na CRH. Urzekły mnie te: http://www.currahee....ie-pmc-oliwkowe Raczej nie zrezygnuję z noszenia nakolanników ALTA, czy zakup powyższych to dobry pomysł, czy w tej cenie lepiej popatrzeć na coś innego? Koniecznie OD, ale te czarne elementy są jak żywcem z MGS5, więc nie mogę się oprzeć :icon_biggrin: PS: Skąd taka dysproporcja w cenach Combat Shirtów? Nato Olive/Czarny za 350zł, a Oliwkowy za 240zł? Widzę, że niektóre mają dodatkowy rzep na przedramieniu albo MK2 w nazwie ( :icon_biggrin:), ale to chyba nie podbiłoby ceny o połowę? Oczywiście mogę zadać ostatnie pytanie CRH, ale może ktoś mnie już wyprzedził w badaniach :icon_biggrin: Dobra, jednak wystarczyło tylko spojrzeć na zdjęcia (na swoje usprawiedliwienie, nie ładowały mi się na tym badziewnym statkowym necie, no ale). Te droższe mają jakieś pancerne przedramiona i w ogóle, a MK2 ma aż za dużo rzepów. Zostanę jednak przy tym najprostszym wariancie. Używa ktoś tych spodni PMC? Edited August 26, 2016 by szmerglu Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted August 21, 2016 Report Share Posted August 21, 2016 Różnica wynikają z kroju. Jedne mają bardziej skomplikowany (jak choćby MK2 mający odpinany mapnik na przedramieniu, podwójny dostęp do kieszeni naramiennych i jest szyty z kamuflowanych materiałów), drugi mniej (jak ten oliwkowy). Quote Link to post Share on other sites
Ryzbor Posted August 26, 2016 Report Share Posted August 26, 2016 Wchodząc dziś rano na ich stronę poplułem się kawą. Dobrze widzę, czy podwyższyli cenę niektórych modeli swojej odzieży aż dwukrotnie, czyli o 200zł? To tak na poważnie? Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted August 26, 2016 Report Share Posted August 26, 2016 Też to widziałem - podwyżki są widoczne. Inna sprawa, że gdy konkurencja podnosiła ceny, u nich były stałe. A wszystko drożeje... materiały... koszty produkcji... No cóż, można się było tego spodziewać :) Quote Link to post Share on other sites
Ryzbor Posted August 26, 2016 Report Share Posted August 26, 2016 (edited) Można było, ale tak z dupy podwoić ceny to trochę nieładnie. Edited August 26, 2016 by Ryzbor Quote Link to post Share on other sites
Alcarin Posted September 1, 2016 Report Share Posted September 1, 2016 Mam szybkie pytanko z działu "to nie jest rewia mody" :P Domyślam się, że temat był już parę razy wałkowany, jednak przebrnąć przez miljon stron podobnych tematów jest dosyć ciężko :bialaflaga: Jestem w trakcie składania zamówienia na kamizelkę LP, niestety ze względów na budżet muszę zrezygnować z konkretnego kamuflażu na rzecz jednego koloru, który... Będzie współpracował z panterą i mc :/ Generalnie nie mam kasy na dwie kamizelki w dedykowanych kamuflażach i też nie chce mi się potem kompletować szpeju w konkretnym camo, choć tutaj już przeszłyby ładownice w jednym kolorze do dwóch różnych kamizelek. Normalnie zdałbym się na własne oko, ale stwierdziłem, że jest ono upośledzone i wolę zapytać. Myślałem nad NATO Olive i Ranger Green, niestety ciężko jest mi cokolwiek stwierdzić po tym co widzę na monitorze a tym jak to wygląda u Currahee :teethh: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts