PieTrzaK Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 No to tak trudno poczekać do zakończenia sprawy zanim się cokolwiek napisze?! Quote Link to post Share on other sites
Kiwi Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 Witam. Niedawno zamówiłem w Specshopie AKS-74U od Boyi. Paczka dotarła w bardzo krótkim czasie i wszystko było super z jednym wyjątkiem... Zamiast AKS-74U dostałem AKS-74 :D Po krótkiej rozmowie telefonicznej wysłałem spowrotem paczkę, a załoga Specshopu od razu posłała do mnie zamawiany karabinek nie czekając aż dojdzie do nich AKS-74. Bardzo WIELKI PLUS dla sklepu. Ps. Dostałem gratis magazynek :) Od paru lat kupuję w tym sklepie i jeszcze nigdy się nie zawiodłem. Super kontakt i obsługa. POLECAM Quote Link to post Share on other sites
Krakatau Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 Zamówiłem wkład do cammelbacka, paczkę dostałem po około dwóch tygodniach z towarem zupełnie niezgodnym z opisem i zdjęciami na stronie. Próbowałem nawiązać kontakt ze sklepem, lecz zostałem zignorowany. Odradzam zakupów w tym sklepie. Quote Link to post Share on other sites
Hawk14 Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 Moje zamówienia są realizowane tak szybko jak się tylko da, jeżeli jest jakiś problem/sugestia ze strony sklepu dostaję telefon i jest wszystko wyjaśniane. Jestem zadowolony z tego sklepu jak z żadnego innego. Zamawiałem na wielu innych sklepach ale żaden nie dorównał póki co SpecShop'owi. Wielki + i oby tak dalej! Quote Link to post Share on other sites
Ucho Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 + dla tego sklepu. Zamuwienia realizowane są najszybciej jak się da, miła obsługa, polecam!! mod: Chryste. Pozdrawiam. SJP. Quote Link to post Share on other sites
Jangi Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 (edited) Wszystko ok, paczkę dostałem w ciągu dwóch dni od wysłania przelewu, wszystko przysłali zgodnie z zamówieniem. Polecam! Edited January 29, 2008 by youngee Quote Link to post Share on other sites
djbury Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 Jak narazie w Specshopie mało broni jest na 16 produktów z G&P są tylko 3 repliki , ale jak odpisano mi na Maila dostawa ma byc na początku marca :) Quote Link to post Share on other sites
Baykos Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 Kupowałem kiedyś Colta Hicapę ze Specshopu, później kilka różnych zamówień, ogólnie bardzo dobra i kompetentna obsługa. Kontakt zarówno mailowy, jak i telefoniczny. Przesyłki przychodziły bardzo szybko. Gwarancja działa na prawdę, kiedyś po większym przebiegu coś stało się z pistoletem (okazało się, że szlag trafił uszczelkę), bardzo szybka naprawa i odesłanie, byłem na prawdę pod wrażeniem ! Oby tak dalej ! Quote Link to post Share on other sites
ryba83 Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 Zamowilem u nich m4, kulki i pare innych drobiazgow, zamowienie zrealizowali w ten sam dzien, paczka miala isc do irlandi wiec napisali maila z zapytaniem czy sie zgadzam na koszt przesylki, ogolem czkalem na wszystko w okresie swiateczno-sylwestrowym 8 dni. Duzy plus za kontakt i szybka realizacje :) polecam Quote Link to post Share on other sites
shoti Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 Kupowałem u nich kilka razy różne ciuchy. Wszystko odbyło sie bez żadnych problemów. Tak jak to powinno być w dobrym sklepie. Przesyłka też szybko dotarła. Jestem po prostu kolejnym ich zadowolonym klientem...polecam wszystkim (choć uważajcie na ceny, bo potrafią mieć to samo co gdzie indziej jakies 15-20% drożej) Quote Link to post Share on other sites
624351 Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 Innym chyba też się to trafia, bo jak zamawiałem kulki Blaster 0.2g to dostałem 0.25g. Ogólnie to sklep niczym się nie wyróżniający, ani na plus ani na minus. Quote Link to post Share on other sites
Crusher Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 Ja niestety muszę powiedzieć, że wiadomości dotyczace aegów nie są za duze jeśli chodzi o ludzi ze Speca.. Dzwonię o nich z pytaniem o M16A3 G&P. Przy okazji zapytałem się o lufe i wyglądało to mniej więcej tak : -a jak lufa? podobno jest ona precyzyjna (6.04) czy można ją więc porównać do luf systemy? -hm..tak, własciwie to tak, obie te lufy mają średnice 6.04mm o ile dobrze pamiętam -no tak, ale w lufach precyzyjnych wazna jest średnica nie tylko na początku lufy, ale przede wszystkim na całej długości - ... Natomiast zadzwoniłem do asgshopu i mniej więcej tak: A jak z lufami w G&P ? - jest to dobra lufa stockowa , nic ponadto. Nie ma co porównywac do luf precyzynych, precka to precka Jedyna taka róznica ze z tego co wiem to specshop ma serie z lufami G&P 6.04 a asgshop z 6.05.. Mimo wszystko uwazam ze większej róznicy nie ma.. Aczkolwiek jeśli chodzi o sam sklep to OK, mogę polecić. Zamawiałem tam raz, szybka wysyłka, dobrze zapakowane itd... Quote Link to post Share on other sites
Minion Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 Kupowałem pare razy osobiście- głównie duperelki do 130 zł. Na wszelkie "ale" co do obsługi mogę tylko powiedzieć- okres świąteczny. Ci panowie są tak do listopada znośni, cierpliwie wyjaśniają, ale powiedzmy tak od połowy listopada, do inwentury pod koniec stycznia lepiej tam nie zaglądać:) Zresztą się nie dziwię- wchodzę tam na początku grudnia, a tam hordy dzieciaków, kartony z nowym towarem, wogóle miejsca nie ma gdzie stanąć, i dwóch sprzedawców z obłędnym wzrokiem od przepracowania. Pracowałem kiedyś w handlu, i wiem dobrze co to jest za okres- na szczęście już po inwenturze, poczekam jeszcze z pół miesiąca aż się z podatkami nie rozliczą, i będę wiedział że już wszystko w należytym porządku. p.s. Wspominam raz ekspedientowi z jednego sklepu że na szczęście w styczniu spokój będzie miał, a On "niestety, teraz dzieci na gwiazdkę dostają kasę, i dopiero wtedy się zaczyna". Więc cierpliwości, i nie mylcie niekompetencji kurierów ze sklepem- od grudnia ojciec czeka za przesyłką z polsatu, którą stolyca przywozi.. Więc to norma. Quote Link to post Share on other sites
Hawk14 Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 Kolejne zamówienie- lufa 590mm Systema. Uradowany otwieram paczkę i zamiast wyjąć szarą i ciężką lufę wyjmuje jakiś aluminiowy czarny klocek. Okazało się, że zamiast Systemy dostalem MadBull'a. Krótki telefon, odesłanie paczki i stałem się szczęśliwym posiadaczem Systemy. Gratis dostałem koszulkę Classic Army. Kolejny wielki plus za obsługę. Quote Link to post Share on other sites
madjong Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 Plus dla Specshop. Dane do zrobienia przelewu dostałem rano we wtorek, kaskę przelałem paczka była w środę. Wszystko OK, dobrze zapakowane. Polecam. Specshop wychodzi na najlepszy sklep w Polsce. Jak są problemy to dzwonią(np. zabrakło im kulek BLASTER, zadzwonili o 17tej we wtorek, szybka zmiana decyzji i paczka następnego dnia o południu). Szybko odpowiadają na pytania (vs. ASGShop), bogaty asortyment i ceny mają przyzwoite. Quote Link to post Share on other sites
Karol88 Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 Pozytywnie, dzisiaj odebrałem moje zamówienie i było ładnie zapoakowane i nienaruszone. Po przelewie pieniędzy musiałem zmienić coś w zamównieniu i było bezproblemowo zmiany zostały zaakceptowane a kasa która była przelana w nadwyżce została zwrócona. Polecam sklep i jeszcze niejedno zamównienie tam zrealizuje ;-) Quote Link to post Share on other sites
Chopin Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 Na początek: duży plus odemnie... Teraz krótka historia... Zamówiłem u nich replike kamizelki balistycznej... Chłopaki wysłali UPS'em i tu zaczęła się jazda... Nie wiem jak w innych miastach ale wyciągnięcie jakiejkolwiek informacji o paczce z warszawskiego UPS'a to droga krzyżowa... Takiego festiwalu chamstwa i niekompetencji na prawde jeszcze chyba nie widziałem... Najzabawniej że po wysłaniu kamizelki w piątek, jak poinformowano mnie we wtorek że nie mogę ja zmienić adresu dostarczenia tylko nadawca, zadzwoniłem do specshopu z prośbą o zmianę adresu na inny... WYsłali im faks we wtorek koło 11... Niestety w UPSie mają chyba kompletny burdel bo faks zgubili i przesyłke nadal próbowano dostaczyć pod adres pod jakim mnie nie było... Dopiero we czwartek udało mi się z językiem na brodzie zdąrzyć i trafić na kuriera... Sumując: dla sklepu plus, ale w warszawie UPSa unikać jak ognia.... Quote Link to post Share on other sites
Pawelski Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 Składałem na Specshopie dwa zamówienia. Pierwsze - okres świąteczny, więc szło trochę dłużej niż zwykle, ale to normalne. Żadnych problemów, pancernie zapakowane, wszystko ok. Drugie - przyszło z chyba po 2 dniach (UPS rzecz jasna), i ponownie wszystko w porządku. KSC USP.45 przyszedł co prawda w jakimś poobijanym pudełku po wersji USP Compact, ale słyszałem że to standard, a w dodatku kwota do zapłaty (pobranie) została zbita o 10zł. Chyba za to pudełko, bo za co innego? Więc ode mnie plus :ok: dla Specshopu. Inna sprawa, że trzeba uważać na to, co piszą w opisach. Z ich strony można się dowiedzieć, że pattern 83 jest wykonany z cordury (!) - 2/3 linijka, a w przypadku kopii manierek ALICE próbują z całej siły przekonać klientów, że są to kontrakty - 5/6 linijka. "Nadruki z numerem kontraktu na spodzie"? W dodatku nieudolnie, bo pokrowce na manierki ALICE mają kontrakty z tyłu, pod klipsami. W opisie ani słowa, że to kopia. W sumie nie stanowi to wielkiego problemu, ale jednak jest mało fajne. Ogólnie - polecam. Quote Link to post Share on other sites
pafcio0 Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 Ode mnie spory plus. Kilka zamówień, ostatnie bardzo mi się paliło. Napisałem, że się pali i już następnego dnia sprężyna była u mnie. Quote Link to post Share on other sites
renifer Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 Mega plus ode mnie! To już któreś zakupy u speców i jestem bardzo zadowolony ze współpracy. Na czas na temat i bez problemów. :ok: Quote Link to post Share on other sites
TBM Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 Kolejny plusik. Paczka dotarła szybko, nieuszkodzona, wszystko w porządku. Polecam Quote Link to post Share on other sites
_Arczi_ Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 Asortyment "+" Szybkość wysyłki "+" Telefoniczna obsługa klienta "+" Odpisywanie na zapytanie złożone za pośrednictwem strony www "-" Już 3 razy pisałem zapytania do sklepu za pośrednictwem ich formularza dostępnego na stronie www i jeszcze ani razu nie doczekałem sie odpowiedzi pomimo że wszystkie pola wypełniłem. Nie wiem czy oni to w ogóle czytają :| Radze nie wykorzystywać tej formy kontaktu ze sklepem. Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 Dokonałem zakupu i zapłaciłem przelewem, paczka idze już 3 dzień i nie moze dojś, jak zamawiałem za pobraniem, paczka była na nastepny dzień. Mnie to wkurza jak cholera. Quote Link to post Share on other sites
victor Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 Super profesjonalizm - zamówiłem w środę paczkę około godziny 12, otrzymałem ją w czwartek o 17. Poprzednie zakupy przebiegały podobnie. Polecam wszystkim. Quote Link to post Share on other sites
maxavelli Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 Kolejne zamowienie, kolejne rozczarowanie. Na starcie dowiedzialem sie ze zamowiony montaz do NVG na MICHa pomimo statusu "Dostepny" akurat "wlasnie sie skonczyl" :-(... Zapytalem tez co z zakupionym 2 miesiace temu zawieszeniem taktykczynm SWAT Type do CIRASa, ktorego czesc chwytajaca bron ulegla PRZETARCIU (bron wzyna sie ciezarem na tyle, ze w 3/4 brakuje juz metalu - bron po prostu zaraz SPADNIE!). Moje zdegustowanie siegnelo zenitu, gdy zwrocilem na to uwage i NIE ODSTALEM ODPOWIEDZI! Tak jakbym mial pocalowac sie w nos, podczas gdy wystarczyloby gwarancyjnie wymnienic mi sama klamre na mocniejsza, zamiast calego zawieszenia. ZENADA :-(... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts