szary_16 Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 Jak przystało pełen profesjonalizm. Wysyłka ekspresowa i towar 100% zgodny z opisem! Polecam wszystkim. Quote Link to post Share on other sites
Redrad Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 Kolejne zamówienie i błyskawiczna dostawa, jak zwykle, polecam.... Quote Link to post Share on other sites
The Fury Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 Zamówienie, błyskawiczna dostawa. Legendarna już chyba pancerność przesyłki przeszła moje najśmielsze oczekiwania, dobierałem się do środka przez kilka dobrych minut. Wszystko w komplecie. Dla sklepu duży plus. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 Małe zakupy na miejscu. Yeeah, odbiór zapłaconego towaru po drugiej stronie korytarza- plus!! Mniejszy tłok i ogólny burdel w części z wystawą i kasą :D Quote Link to post Share on other sites
rodnath Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 Również ostatnio zrobiłem małe zamówienie u Krakmanów. Paczka oczywiście szybciutko trafiła pod mój adres, a z jej rozpakowaniem miałem chwile roboty. Powiem tak: w ich paczce nic nie ma prawa ulec zniszczeniu... Duży plus!! Quote Link to post Share on other sites
seger Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 kolejne zamówienie tym razem korpus do kałaszka :) złożone w środę/czwartek w nocy za pobraniem, kurierem, dzis o 10 rano u mnie, dobrze zapakowane :) Plus oczywiście Quote Link to post Share on other sites
Guest Dawid4009 Posted May 6, 2010 Report Share Posted May 6, 2010 Byłem u Krakmanów osobiście, przed majowym długim weekendem- chciałem dokonać małego upgrade mojej PJ4 RIS. Replikę zostawiłem w serwisie po godzinie 14 we wtorek, do odbioru była gotowa w środę po południu- zamontowana komora hop up metalowa i czarna gumeczka (wszystko guarder), lufa precyzyjna SRC, zewnętrzna lufa stalowa, do tego dokupione (do lansu) tłumik i kolimator aimpointa. Kontakt z ekipą sklepu bardzo dobry, człowiek któremu zostawiłem pod opieką moją emeczkę dzwonił do mnie kilka razy aby dopiąć wszystko na ostatni guzik. Szczerze polecam, chłopaki się starają- nie pierwszy raz kupuję coś w tym sklepie, i jak dotąd nie narzekam. Jedyne co mnie nieco drażni, ale to nie tyczy się tylko tego sklepu, to brak produktów- nie wiem czy rynek airsoft w Polsce przeżywa jakiś kryzys, ale prawie wszędzie są puste magazyny. Jednakże wracając do tematu, krakowski sklep na 5 z dużym +:) Quote Link to post Share on other sites
dragoneu Posted May 6, 2010 Report Share Posted May 6, 2010 Bardzo pozytywny sklep ;) szybki kontakt , profesjonalne podejście do klienta , dużo zamówień dla drużyny żadnej reklamacji wszystko chodzi jak należy polecam Quote Link to post Share on other sites
blus22 Posted May 7, 2010 Report Share Posted May 7, 2010 Ja mam mieszane uczucie ponieważ jako sklep sprzedający bronie PJ i który ma serwis broni asg powinni mieć do nich części! A tak ja już sobie czekam na biedny szkielet 4 miesiące i niema. Ciągłe przekładanie na inny termin jest najgorsze ! Quote Link to post Share on other sites
tomtus Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 Gorąco nie polecam, replika m4 (CA) zakupiona rok temu, i także u nich robiony tuning, dziś okazało się że głowica tłoka i cylindra są źle dobrane, niby karabin chodził ale był nieszczelny. I weź dojdz do takich machlojek, jak masz plombę na gearboxie Quote Link to post Share on other sites
lukas22 Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 (edited) Hmm chce wysłać replikę (uszkodzony selektor i chyba tłok).. mam trochę zjechane kable (przetarte w jednym miejscu) i zjechane 2 śrubki z klapki silniczka... przyczepią się do tego? Selektor lata dosłownie ma 5 pozycji, naprawią to na gwarancji? Cm041 Edited May 9, 2010 by lukas22 Quote Link to post Share on other sites
szmerglu Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 Nie jest to temat do pytań czy dyskusji... Quote Link to post Share on other sites
Patryczek Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 Pozytyw dla krakmanów, szybka wysyłka towar ok. Polecam :> Quote Link to post Share on other sites
Reedson Posted May 14, 2010 Report Share Posted May 14, 2010 Drugi zakup w tym sklepie i oczywiście pozytywnie. Paczka wysłana na drugi dzień. Towar zgodny z opisem. Ogromny + Quote Link to post Share on other sites
mihau_94 Posted May 15, 2010 Report Share Posted May 15, 2010 Panowie z KRAKMANA zaskoczyli mnie pozytywnie. Bardzo! Otóż zamówiłem replikę pistoletu p226, kaburę udową, gaz, i inne duperele dnia 3 maja. Cena około 380 zł. Jednak dnia następnego dostałem maila, że kabury zamówionej przeze mnie brak. Pytali co robić. Odpisałem, aby dali mi kaburę droższą o 10 zł ( tych w cenie tej która zamówiłem po prostu już nie było). W międzyczasie złotówka spadła i ceny poszły w górę. Jednak nie mojego zamówienia. Zamiast np. ponad 400 zł (pistolet podrożał, droższa kabura), nadal miałem do zapłaty 380 zł. Ładny gest z ich strony. Albo reguła nie wiem. Ale ode mnie plus, kupuje tam dużo rzeczy i jeszcze nigdy nie miałem powodu do narzekań. Quote Link to post Share on other sites
BartekBartek Posted May 15, 2010 Report Share Posted May 15, 2010 Ja niestety sie zawiodłem :( kupiłem koledze na prezent ( on o tym wiedział bo sie dokładał ) karabin, niestety przyszedł uszkodzony, złożyliśmy reklamacje i wysłaliśmy go do serwisu, dostałem maila ze karabin naprawiony i ze juz w drodze do mnie jest . Ucieszony dzwonie do kolegi ze mam juz karabin przychodzi otwieramy a tam karbin w takim samym stanie w jakim został wysłany, a naprawa wpisana na karcie gwarancyjnej :( wcześniejsze zakupy w tym sklepie były udane . Quote Link to post Share on other sites
Grie Posted May 16, 2010 Report Share Posted May 16, 2010 Pozytyw. Miałem problem ze stykami w kolimatorze(3 tyg po zakupie). Bez problemu wymienili na nowy. Quote Link to post Share on other sites
szmerglu Posted May 19, 2010 Report Share Posted May 19, 2010 Pozytyw. Transakcja załatwiona błyskawicznie, wszelkie notki do kuriera przekazane. Dzięki temu mogłem bezstresowo odebrać towar będąc jeszcze w domu :) 2 sprawa : maile - odpowiedzi na bieżąco; to lubię. Quote Link to post Share on other sites
szczupe Posted May 19, 2010 Report Share Posted May 19, 2010 A ja niestety troszkę się ostatnio zawiodłem na serwisie oraz przeglądach zerowych wykonywanych przez obsługę taiwangun.com. Do pierwszego zgrzytu doszło jakieś pół roku temu kiedy kupowałem replikę m14. Jako że szykował mi się akurat mały wypad a replika miała dojść akurat "na styk" zażyczyłem sobie montaż dokupionej gumki HU obawiając się, że sam nie zdążę jej wymienić. Efekt: Olej silikonowy dosłownie wypływał z komory HU i jej okolic a gumka zamontowana była nieprawidłowo co powodowało zacinanie się kulek przy każdym strzale. Replika oczywiście przegląd przeszła, została przestrzelana na odległość oraz sprawdzono działanie systemu HU - przynajmniej taka informacja widniała na dołączonej przez sklep karcie informacyjnej. Być może powyższe zabiegi były wykonane przed zmianą gumki choć wydaje mi się iż w przypadku gdy klient życzy sobie jej wymianę powinny zostać przeprowadzone po. W dniu wczorajszym doszła do mnie kolejna replika zamówiona na taiwangun.com Tym razem było to m249. Tym razem replika rzekomo sprawdzona i przestrzelana na chrono zaraz po wyjęciu z pudełka nie strzela tj. słychać prace GB jednak kompozyt nie opuszcza lufy. Po krótkich oględzinach okazuje się że cały gearbox ma ok 1cm luzu w body. Co prawda problem nie był trudny do usunięcia (dokręcenie dwóch śrubek stabilizujących GB) jednak skutecznie podniósł mi ciśnienie. Dodam że z początku myślałem może że owe śruby poluzowały się w transporcie jednak po porządnym przestrzelaniu i "wytelepaniu" repliki problem się nie powtórzył. Aha, olej silikonowy znowu zalał mi pół pokoju ;-) To by było na tyle jeśli chodzi o moje żale i uwagi odnośnie sklepu. Jeśli zaś chodzi o kontakt ze sklepem oraz szybkość realizacji zamówień to jestem z nich jak najbardziej zadowolony. Quote Link to post Share on other sites
piotrek0002 Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 Jak dla mnie sklep przedni, szybka wysyłka, towar się zgadza, odpowiedzi na maile szybkie i rzetelne... Tylko jedna wada, niektóre produkty w kurzu :D tak miałem jak zamówiłem low-capy do ak, tyle kurzu to ja u siebie w pokoju nie mam :D Quote Link to post Share on other sites
Lochu Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 Kolejny POZYTYW, szybka wysyłka, towar zgodny, solidnie zapakowana paczka z ammo ;-) Quote Link to post Share on other sites
lukas22 Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 ++++++++++++++ Wysłałem replikę w środę w czwartek była u nich dziś już jest u mnie o.O serwis ekspresowy!!!!!!!!!!!!++++++++++++ Quote Link to post Share on other sites
Szczyntek Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 (edited) Sklep super. Pełen profesjonalizm, super obsługa ! Kontakt świetny, wysyłka natychmiastowa ! Nic tylko polecić :) [ Dodam, że kupowałem u nich kilkakrotnie ] Edited June 1, 2010 by Szczyntek Quote Link to post Share on other sites
MarioGrand Posted June 5, 2010 Report Share Posted June 5, 2010 (edited) NEGATYW!!! Replika mp5-a4 przyszła z uszkodzonymi stykami... po kilku strzelankach plomba gwarancyjna, która była ustawiona w miejscu wkładania magazynka, oczywiście pękła od przecierania!!! Okulary i maska za 130zł popękały w kilku miejscach!!! W kamizelce poszły nitki i sam musiałem szyć!!! Shotgunom odpadają lufy i wszystko pęka!!! Przesyłka jest szybka ale kontakt z nimi w sprawie jakichś przedmiotów jest badziewna!!! Ogólnie wszystko się rozlatuje... o i jeszcze rękawiczki mi się rozpruły. Większość ich produktów to tandeta czy ja mam takiego pecha? Edited June 5, 2010 by MarioGrand Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 Aż takie nagromadzenie usterek to chyba niefart ale fakt jest faktem że handlują głównie chińszczyzną. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts