Cincin Posted October 1, 2011 Report Share Posted October 1, 2011 No to pochwal się fotkami nowego szpeju :) Quote Link to post Share on other sites
Tarzan1009 Posted October 3, 2011 Report Share Posted October 3, 2011 Nie jestem pewien czy to dobre miejsce, ale mam pytanie: jak wygląda sprawa z kupnem rzeczy w Multicamie? Bo z tego co widziałem na forum, to sporo osób je ma i są raczej dostępne, a na stronie (oprócz kilku wyjątków) nie ma żadnej informacji o cenach, czy w ogóle możliwości zakupienia szpeju w tym kamuflażu. Quote Link to post Share on other sites
Ari Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 Powiem jedno - Słabo czytałeś Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted October 4, 2011 Author Report Share Posted October 4, 2011 Witam Jak zapewne parę osób wie, ostatnio miałem dość istotne (a co za tym idzie również czaso- i pracochłonne) wydarzenie. Spowodowało to przez ostatnie dni, a nawet tygodnie trochę przestojów. Na szczęście wszystko już jest za mną, przez co obecnie wszystko rusza pełną parą, ze wspomnianymi wcześniej zmianami w ofercie na czele. Chciałbym podziękować wszystkim, którzy wykazali się cierpliwością, oraz nie robili żadnych problemów lub nie mięli pretensji ze względu na poślizgi realizacyjne. Wszelkie elementy dostępne na stronie są również dostępne w kamuflażu Multicam. Obecnie szykowana jest wspomniana wcześniej zmiana, gdzie będzie osobny dział m.in. na multicam. Do tego czasu najlepiej jednak dopytywać się o wszystko przez e-mail. Na koniec chciałbym poruszyć jeszcze jedną, dość drażliwą kwestię - jak zapewne część zamawiających mogła się zorientować, czasami przy zamówieniach obecne były różnego typu gratisy. Czasami w formie dodatkowych elementów, czasami nie naliczania kosztów przesyłki lub nawet obniżania ceny całego zamówienia (zwłaszcza przy dużych zamówieniach). Niestety ale muszę poinformować, że praktyka ta zapewne nie będzie kontynuowana w przyszłości. Niestety część klientów którzy raz lub dwa taki gratis otrzymali stali się dość...wymagający (wiadomości przy zamówieniach w stylu "oczekuję jeszcze to i to w gratisie - nakłoni mnie to do nie pisania negatywnych opinii na forach lub w komentarzach"). Tego typu zachowanie niestety jest dość niemiłe i choć nie było zbyt częste, jednak skłoniło mnie do tego, aby ograniczyć wspomniane już gratisy. PS. Wkrótce nowe elementy z odzieży w tym pierwsze modele spodni mundurowych - na początek Spodnie Patrolowe, dedykowane w szczególności do działań w lesie. Quote Link to post Share on other sites
fooze Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 Mam tylko szybkie pytanko i zadam je tu bo może komuś się przyda. :-) Jakiej szerokości jest ów chest: http://pstacticalgear.istore.pl/pl/amunicyjny-panel-piersiowy.html Nie jestem zbyt obfitych rozmiarów i nie wiem czy się nie będę mógł owinąć nim w koło :D Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted October 5, 2011 Author Report Share Posted October 5, 2011 Szerokość to 50cm. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted October 8, 2011 Report Share Posted October 8, 2011 Czy w ofercie pojawią jeszcze jakieś inne plecaki? Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted October 9, 2011 Author Report Share Posted October 9, 2011 Witam Tak, w przygotowaniu jest obecnie 5 modeli plecaków, które mam nadzieję pokażą się już po wprowadzeniu wspomnianych wcześniej zmian. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Azur Posted October 9, 2011 Report Share Posted October 9, 2011 Czekam więc na plecak medyczny. Quote Link to post Share on other sites
seger Posted October 13, 2011 Report Share Posted October 13, 2011 A ja czekam juz prawie 2 tygodnie na paczke... Czy jest ewentualnie kontakt telefoniczny jakiś? Quote Link to post Share on other sites
esco Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 Witam, z mailami są dość duże opóźnienia, dlatego może tutaj będzie szybciej. :) W mailach pytałem o cenę fasunku wzorowanego na x-straps opscore. Czy ktoś już robił takie zamówienie w PSTG albo czy wie za ile takie coś może być zrobione? Quote Link to post Share on other sites
Jaeger Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 Ja ostatnio pisałem maila z pytaniem i dostałem odpowiedź po 2 godzinach... Quote Link to post Share on other sites
bd_siwek Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 To zależy od dnia, raz dostaję po kilku minutach raz po kilku dniach. Dostałem informację, że paczka została wysłana w piątek lub czwartek. Zaskoczenie, dzisiaj pani z paczuszką mnie odwiedziła. Gorąco polecam PSTG. Quote Link to post Share on other sites
Voo-Doo Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 (edited) Ja z kolei drugi tydzień już czekam, i paczki ani widu, ani słychu. Edited October 17, 2011 by 50zyt Quote Link to post Share on other sites
esco Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 Ok. Już wiem co chciałem. Dzięki Piotrze za odpowiedź. Quote Link to post Share on other sites
Filip7370 Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 Mam pytanie do PS. Pisałem maila a nie wiem czy doszedł do Was. Czy można wykonać Chlebak o nieco innej szerokości i z przegródką 40-60%? Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted October 17, 2011 Author Report Share Posted October 17, 2011 Witam Tak, mail doszedł, jednak wylądował w spamie (niestety katalog ten sprawdzam raz na 2-3 dni). Tak, jest możliwość wykonania. Co do paczek - wszelkie zaległe paczki wychodzą w tym tygodniu. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted October 19, 2011 Author Report Share Posted October 19, 2011 Witam Zgodnie z zapowiedzią zaczyna się obecnie ograniczanie oferty. Na początek znikną elementy wprowadzone na życzenie m.in. osób z forum, a które nie sprzedały się w ani jednym egzemplarzu. Prawdopodobnie jeszcze dzisiaj znikną więc panel udowy na magazynki P90, pas Thor bez szelek, kieszeń na granat ASG typ B, Kieszeń na manierkę US typ A, Kieszeń na RF10, kieszenie na fatboy. Te elementy odpadają jako pierwsze. Możliwe też że w najbliższym czasie odejdzie także Nemezis SF I. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Errhile Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 Czy chest Mini-1 ma wbudowaną kieszeń na dokumenty? I, jeśli tak - jak dużą? Szalenie podoba mi się rozwiązanie w - zbliżonym koncepcyjnie - modelu firmy 5.11, bo powinno się tam dać zmieścić mapę bez nadmiernego składania (acz jeśli bardziej doświadczeni użytkownicy uważają, że to bez sensu, to wybijcie mi, proszę, z głowy niepraktyczny pomysł). Zastanawiam się nad małym chestem, celem uzupełnienia pasoszelek o platformę pod łączność i nawigację. Quote Link to post Share on other sites
Looc Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 Jeżeli mapa nie będzie laminowana to wsiąknie cały pot z ciebie. Quote Link to post Share on other sites
Errhile Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 Spoko spoko, z tym problemem się już zetknąłem, nosząc ja w kieszeni smock'a :wink: Ale uwaga słuszna. Będzie w plastiku. Albo może nawet wejdzie tam razem z mapnikiem? Bo to jest problem, który dotąd powstrzymywał mnie przez zaopatrzeniem się w takowy - nie było gdzie go sensownie wsadzić. Quote Link to post Share on other sites
bd_siwek Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 Miałem panel mini-1 i nie miał kieszeni na dokumenty. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 Miałem panel mini-1 i nie miał kieszeni na dokumenty. Potwierdzam. Mój panel również takiej kieszeni nie posiada. Quote Link to post Share on other sites
Errhile Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 Podziękował za informacje :biggrin: Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted October 24, 2011 Author Report Share Posted October 24, 2011 Tak jak napisano powyżej - domyślnie chest nie ma kieszeni wewnętrznej - może ona jednak zostać dorobiona. Jako dodatkowa informacja - od środy w ofercie dostępne będą ochraniacze na spodnie i buty, popularne stuptuty. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts