muza Posted October 30, 2011 Report Share Posted October 30, 2011 Jacek GROT nieźle naprawia repliki przekonałem się ostatnio jak dałem do serwisu w szczecinie którego już nie ma ,jak kumpel mi przywiózł do domu to było ok na 1 oko ale jak doszło do spotkania replika po koleji się sypała hopa nie mogłem ustawić znowu leciały jak kamienie w dol silnik się zblokował co tego nie było przedtem zamek się nie domykał na połowie się blokował i parę innych pierdol mniej ważnych itp az ku**ica brała ze nie dość za płacisz prawie 100 zl za nic i jeszcze gorzej wyszło niż było. Znajomy polecił mi kolesia z Gorzowa wlkp "Jacek GROT" na tym spotkaniu dałem mu ta replikę chodź wpierw zebrałem dane o nim żeby nie było problemów ze przepadła czy coś jak to w tych czasach ludzie oszukują i słuch o nich zaginie, ale tu wyszło wszystko ok na 2 dzień dostałem @ ze mogę odebrać replikę nie muszę nic dokupywać z części bo wszystko było ok ale źle dopasowane jak mi napisał i muszę przyznać ze jak na to co zrobił należny mu się napiwek i to duży poprawił mi wszystko co poprzedni serwisant spi**dolił za przeproszeniem i do tego po dzisiejszej akcji nie dość ze zasięg lepszy nie miałem żadnej zacinki wszystko płynie działało jak powinno i to jeszcze 3x taniej niż w sklepie serwisie nie wiem jak to zrobił ale jestem zadowalany znajomi tez byli zaskoczeni ze moja replika tak dobrze strzela naprawdę polecam Jacka koledzy dobrze mi poradzili i żałuje ze od razu nie dałem mu bym zaoszczędziłbym kasę i czas bo jest wielka różnica czekać 1-2 tyg a 2 dni panowie jak coś to do niego ale to już wasza decyzja ja jestem zadowolony i skorzystam jeszcze nie raz z jego usług. Quote Link to post Share on other sites
Gallain Posted October 30, 2011 Report Share Posted October 30, 2011 Kup klawiaturę, w której działa przecinek. Quote Link to post Share on other sites
Katana Posted October 30, 2011 Report Share Posted October 30, 2011 Kto z serwisantow zna sie najlepiej na replikach SR25? Ma ktos jakies doswiadczenia ? Quote Link to post Share on other sites
lukira Posted October 30, 2011 Report Share Posted October 30, 2011 Poldeck:) Quote Link to post Share on other sites
Serenity Posted October 31, 2011 Report Share Posted October 31, 2011 Ja osobiście polecam uzytkownika "lukira" Cuda i dziwi co potrafi zrobic z repliką :) Nikt sie na nim nie zawiedzie, jestem pewien! Quote Link to post Share on other sites
M1chalak Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 A ja polecam szczerze użytkownika lisekpl z Poznania replika śmiga jak oszalała xD I kontakt pierwszej klasy :P Oby więcej takich zapaleńców ASG xD pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
krissolek Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 Kogo byście najbardziej polecili do naprawy AUG custom? ( najlepiej na Dolnym Śląsku ). Myślę czy nie wysłać repliki do Lukiry, ponieważ wiele dobrych rzeczy sie o nim naczytałem :) Pozdrawiam Krzysiek Quote Link to post Share on other sites
Rjumun Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 Szymx1 Quote Link to post Share on other sites
krissolek Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 @up A tak serio ? :) Znam szymx'a.Spoko chłopak ale jednak wolę kogoś bardziej doświadczonego :) Quote Link to post Share on other sites
Bojeq Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 Lukira :) W moim augu (swoją drogą też TM i po mniej więcej tych samych problemach co Twoje) z 280fps zrobił 400. Resztę możesz wyczytać z komentarzy innych. Quote Link to post Share on other sites
Tomaszek123 Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 Hej, kogo możecie polecić do SCAR WE? Najlepiej we Wrocławiu. Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 Co Ci się stało? Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted November 7, 2011 Report Share Posted November 7, 2011 Ja wiem co się stało! Ja wiem! Po prostu tomaszek mi nie uwierzył :D Quote Link to post Share on other sites
Mutambo Posted November 29, 2011 Report Share Posted November 29, 2011 Poldeck zrobił mi zabawkę i jestem megazadowolony. Ogólnie to kosi drzewa razem z pobliskimi górami. Kolejne moje repliki już wiedzą gdzie pójda na leczenie. Quote Link to post Share on other sites
Hunter93 Posted November 29, 2011 Report Share Posted November 29, 2011 Poldecki zna sie na replikach jak mało kto, tylko po jego robocie jestem w 100% zadowolony za każdym razem. Quote Link to post Share on other sites
Tandrol Posted November 29, 2011 Report Share Posted November 29, 2011 Popieram poprzedników. Replika śmiga aż miło . Stabilna moc, zasięg/celność też niczego sobie. Polecam. Quote Link to post Share on other sites
krissolek Posted December 2, 2011 Report Share Posted December 2, 2011 A ja ze swojej strony polecę Lukirę.Najlepszy magik od AUG'ów w Polsce.Robi repliki tanie i dobre.Nie wiem jak radzi sobie z innymi replikami, ale widząc jak działa mój AUG pokuszę się o stwierdzenie, że jest to jeden z najodpowiedniejszych serwisantów.Stosunek jakości do ceny na ogromny +.Chętnie pomoże także na GG.Gorąco polecam! Krissolek Quote Link to post Share on other sites
Remington Posted December 2, 2011 Report Share Posted December 2, 2011 Nie będe orginalny i polecę Poldcka :) Miałem okazje poznać rzeczonego jegomościa osobiście, to i też na własne oczy widziałem jak kolega stawia emkę na nogi, która wcześniej strzelać nie chciała. Dodatkowo miła atmosferka. Ergo? Jak jesteś z Łodzi/Ptrkowa/Radomska to nie baw się w pocztę/kuriera tylko podjedź pociągiem do Częstochowy i wal do Poldosława :) polecam Quote Link to post Share on other sites
SunSHine Posted December 9, 2011 Report Share Posted December 9, 2011 Ja polecam "szymx1" postawił mi sr 16 M4 na nogi :) Replika śmiga aż miło . Stabilna moc, zasięg/celność też niczego sobie. Robi tanio i dobrze. Miły gość idzie się dogadać ^^ Polecam. Quote Link to post Share on other sites
Ozzi Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 A polecicie kogoś z okolic Olsztyna? Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 No Panowie, ktoś chętny? http://aukcje.wosp.org.pl/show_item.php?item=582182 Quote Link to post Share on other sites
Andzia Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 Ja kolejny raz polecam MULISA, chyba jedyny serwisant w wielkopolsce. Super mi zrobił emkę ;) Quote Link to post Share on other sites
parkie Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 chyba jedyny serwisant w wielkopolsce To ty chyba w domu przebywasz cały czas ^^ Quote Link to post Share on other sites
Andzia Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 To ty chyba w domu przebywasz cały czas ^^ No dobra, może jedyny serwisant z mojego rejonu ;) Quote Link to post Share on other sites
Guest Rengi Posted January 18, 2012 Report Share Posted January 18, 2012 Ze swojej strony polecam tym razem Poldcka! Repliki dostały kopa,strzelają genialnie:) , naprawił mi nawet eotecha czego się nie spodziewałem :D. Do tego najadłem się ciasta(mniam,mniam) i pogadałem z fajnym kompanem. Gorąco polecam. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts