Marcinek83 Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 ANR pewnie otwiera kiosk z częściami do AEG :F taki kiosk RUCHu :D Quote Link to post Share on other sites
Ru-D Posted August 13, 2010 Report Share Posted August 13, 2010 Wlasnie otrzymalem mojego HK416 od JG z ogledzin od Poldka. Panowie! Mistrzostwo swiata po prostu! Nosi jak Janosik! Polecam bardzo! Super kontakt. Quote Link to post Share on other sites
kolczykk0 Posted August 14, 2010 Report Share Posted August 14, 2010 Również polecam Poldecka. Widać że się zna na replikach. Świetny kontakt oraz informacje na bieżąco o stanie repliki. Gdybym miał kolejną replikę do naprawy/ przeglądu/ tuningu na pewno wysłałbym ją do niego. Quote Link to post Share on other sites
keber Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 Po rozmowie z Poldeckim rowniez jestem pozytywnie zaskoczony. Napisal do mnie w innej sprawie, a dostalem zupelnie bezinteresownie kilka rad. Naprawde duzy plus, bo w dzisiejszych czasach malo kto pomaga bezinteresownie. Quote Link to post Share on other sites
Maku3225 Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 (edited) Polecam Poldeck'a - replikę naprawił mi solidnie i szybko. Wytrzymał cierpliwie moje dociekliwe ględzenie na GG :) i do tego dał mi kilka rad jak na przyszłość dbać o replikę. Wielkim plusem jest też to że wysyła replikę od razu po tym jak ją naprawi. Słowem - wzorowy serwisant! Edited August 23, 2010 by Maku3225 Quote Link to post Share on other sites
Piterw Posted August 24, 2010 Report Share Posted August 24, 2010 Ja polecam Lukirę gość czyni cuda z augami :D. szybki i sprawny kontakt a ceny i też ma dobre Quote Link to post Share on other sites
Gekon_1 Posted August 24, 2010 Report Share Posted August 24, 2010 Ja od siebie polecam Kicpe. Replika zrobiona szybko i sprawnie ;) Quote Link to post Share on other sites
Guest gecko123 Posted August 31, 2010 Report Share Posted August 31, 2010 Ja za to nie polecam MyN3. Nie żeby było tragicznie, ale oddałem mu mojego AK (CM.031) na serws. Był praktycznie cały w częściach, GB był cały, w body była urwana ta część trzymająca hopa i ta która przytrzymuje podstawę szczerbinki. Zarządał 250 zł, oczywiście zapłaciłem. Jedyne co zrobił to kupił nową szczerbinkę, złożył na odwal (gigantyczne luzy, podstawa przesunięta o 0,5 cm do przodu, razem z całym przodem. Resztę zalał jakąś pianką i klejem. Po usunięciu tego doprowadziłem go do normalnego stanu. Nie jest zbyt dobrym serwisantem, a ceny ma koszmarne. Tłumaczył się, że kałasz był w okropnym stanie, jednak za 250 zł, nie licząc przesyłkek, można dostać prawie nową cymkę, oczekiwałem, że zrobi wszystko na błysk, jednak po prostu naciągnął mnie. Quote Link to post Share on other sites
Laokoon Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 To i ja polece poldecka, bo mnie zmusza... m14 TM ładnie zrobione na wyborowe, kultura pracy na m150 dużo lepsza niż m4 G&P na m120 po serwisie asgshopu, nie słychać zębatek tylko zdeżenie głowic cylindra i tłoka, serdecznie polecam. Pozdrawiam, Laokoon Quote Link to post Share on other sites
Laokoon Posted September 2, 2010 Report Share Posted September 2, 2010 (edited) Żeby nie było, to o zmuszaniu to był kiepski żart, polecam go dobrowolnie :D Przepraszam, to sformuowanie nie miało w żaden sposób zaszkodzić opinii, na jaką poldeck zapracował. Serio poldeck jest bardzo godny polecenia, replika po wizycie u Niego śmiga aż miło a i przez internet potrafił pomóc mi doprowadzić do porządku inną. Widać dużo wiedzy i doświadczenia, moje repliki długo nie trafią do kogo innego niż on. przepraszam za post pod postem, polecam i pozdrawiam Laokoon Edited September 2, 2010 by Laokoon Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 Panowie, Panie, przez najbliższe 3 tygodnie nie przyjmuję nikogo. Muszę się w kńcu obronić. Także jak już to będę dostępny dopiero gdzieś po 25 września. Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 Z racji tego że z Gildii, aktywnym serwisantem jestem na razie ja, proszę o cierpliwość, ogarniam za 3 osoby. Quote Link to post Share on other sites
staniu Posted September 24, 2010 Report Share Posted September 24, 2010 Polecam Gogina. Pomógł mi rzetelnie via gg. Jak następnym razem będzie problem którego nie dam rady sam rozwiązać na pewno do niego wyślę replikę ;) Quote Link to post Share on other sites
lordkun Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 Ja bym polecił Mamuta, ten masoński pomiot robi mi repliki od kiedy skończył się GunSmith (gdzie zresztą przyuczał go do fachu Stan). Moje m14, m4 a obecnie Gazowy Scar i AWF nigdy nie były w lepszej formie. Gorąco polecam. ;) Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted October 9, 2010 Report Share Posted October 9, 2010 Spoko, świetna reklama. Jednak nie taki cel tego tematu. Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 Obroniłem się w końcu. Ogłaszam niniejszym, że SERWIS ZNÓW CZYNNY. Quote Link to post Share on other sites
rumak Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 Gorąco POLECAM Dexterkraka. Przyjął giwerę na serwis chociaż tak jak ja, widział ją pierwszy raz na oczy. I co najważniejsze udało mu się! :icon_biggrin: Widać, że przyłożył się do pracy, wszystko elegancko wyczyszczone i przesmarowane. Krótko mówiąc: szybko, tanio i solidnie! Quote Link to post Share on other sites
novaczeQ Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 Tym razem polecam serwis Marcinka83, z niczego zrobił coś i to w bardzo przystępnej cenie i czasie. Pełen szacunek ! Quote Link to post Share on other sites
Johann Posted November 9, 2010 Report Share Posted November 9, 2010 Krótko i zwięźle. Poldcka polecam. :) Quote Link to post Share on other sites
Poznan Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 (edited) krótko, zwięźle i na temat Poldeck Edited November 10, 2010 by Poznan Quote Link to post Share on other sites
Mamut Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 Spoko, świetna reklama. Jednak nie taki cel tego tematu. Patrząc na posty nade mną. Możesz powtórzyć? :hahaha: Quote Link to post Share on other sites
xxNDxx Posted November 13, 2010 Report Share Posted November 13, 2010 No coz moge powiedziec, jak masz problem to wal do Poldeckiego :) super serwis replik . W moim przypadku 2szt. zrobione i bedzie wiecej :) pomorze doradzi, podpowie co mozna zrobic aby było lepiej. Quote Link to post Share on other sites
Roni92 Posted November 14, 2010 Report Share Posted November 14, 2010 (edited) Z czystym sumieniem polecam Kicpe. Naprade super, dobry kontakt, zrobił moją replike szybko pomimo braku czasu, daje dobre rady jak dla kumpla chociaż się nie znamy nawet, i w ogóle dba o pełne zadowolenie klienta, a nie odwala robotę. A sama replika naprawiona profesjonalnie, estetycznie i dokładnie. Edited November 14, 2010 by Roni92 Quote Link to post Share on other sites
Gallain Posted November 23, 2010 Report Share Posted November 23, 2010 Czy ma ktoś jakikolwiek kontakt do KicpY? Bo potrzebuję jego mosfetów z hamulcem, a na PW ani maile nie odpowiada :( Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted November 23, 2010 Report Share Posted November 23, 2010 NA razie brak mosfetów od Kicpy. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts