KicpA Posted November 23, 2010 Report Share Posted November 23, 2010 (edited) Kontaktu nie było bo nie miałem kompa prawie 3 tyg ;) Wracam powoli do porządkowania maili i PW ;) Edited November 23, 2010 by KicpA Quote Link to post Share on other sites
Gallain Posted November 23, 2010 Report Share Posted November 23, 2010 (edited) No ładnie, a biznes leży i kwiczy :maniak_jezyk2: Swoją drogą, to chciałbym w tym miejscu zareklamować mosfety z hamulcem produkcji Kicpy - działają bezbłędnie! Edited November 23, 2010 by Gallain Quote Link to post Share on other sites
dunel Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 A kto jest dobrym serwisantem w okolicy trójmiasta? Quote Link to post Share on other sites
maczo007 Posted December 23, 2010 Report Share Posted December 23, 2010 (edited) Kto mi powie jak jest z kontaktem z Poldkiem ? Próbowałem napisać przez gg (najbardziej lubię tak się komunikować bo rozmowa jest na bieżąco) ale go nie ma. Mam się zgłosić na pw? pozdrawiam ostatnio się logował 2 dni temu na wm, może po prostu ma przerwę. :) Edited December 23, 2010 by maczo007 Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted December 23, 2010 Report Share Posted December 23, 2010 Wiesz... A może pojechał do domu na Święta? :F Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 Kontakt jest tylko jak mam przerwę to niekoniecznie chce mi się codziennie komputer odpalać. Ale chyba nawet na gg już Ci cośtam odpisałem. Quote Link to post Share on other sites
wolves Posted January 3, 2011 Report Share Posted January 3, 2011 własnie odebrałem emke od Poldka po mocnym tuningu (m170) i dziala wszystko bardzo dobrze Quote Link to post Share on other sites
raeone Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 Dwie repliki odebrane od AnR`a. W obu Peknięte gearboxy- były w tragicznym stanie, teraz repliki wyglądają i działają tak jak powinny :) Zaprawdę zuch chłopak :D Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 Ogłaszam URLOP na czas sesji egzaminacyjnej. Przyjmę każdego kto choćby rozpoczął jakiekolwiek rozmowy, reszta będzie musiała poczekać. Pozdrawiam serdecznie. Poldeck. Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 Informuję, że jestem aktualnie zawalony. Mam miejsce na maks. 1-2 repliki. Tak zawsze jest jak Poldeck idzie na urlop. :/ Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted January 26, 2011 Report Share Posted January 26, 2011 Rozważam zakup frezarki CNC do grawerowania, jednak cały czas zastanawiam się czy będą chętni do grawerowania org. oznaczeń na swoich karabinach. Quote Link to post Share on other sites
rumak Posted January 26, 2011 Report Share Posted January 26, 2011 Nie będę ściemniał, z czystym sumieniem POLECAM AnR'a. Widać, że zna się chłop na rzeczy. Marcinek możesz być pewny, że będą chętni :wink: Nie każdego zadowalają oznaczenia wybijane w chałupniczy sposób. Jak coś to masz już pierwszego :icon_razz2: Quote Link to post Share on other sites
KicpA Posted January 26, 2011 Report Share Posted January 26, 2011 I nie wszystkie oznaczenia dostępne są od ręki ;) np do L119 ;) Quote Link to post Share on other sites
Gallain Posted January 26, 2011 Report Share Posted January 26, 2011 Jazzman, ja też bym się pisał na oznaczenia :] Quote Link to post Share on other sites
_Sick_ Posted January 26, 2011 Report Share Posted January 26, 2011 Ja nawet też ;) Quote Link to post Share on other sites
luglo Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 Pewnie będą a ilu to już zależy od ceny bo 5zł to kosztować przecież nie będzie. Quote Link to post Share on other sites
xel20 Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 (edited) robiliśmy z ludźmi z teamu grawerkę laserem i wychodziło około 5zł za element pod warunkiem, że miałeś wzór do grawerki w wektorach ;P. Znalazłem u mnie w mieście jeszcze człowieka który ma grawerkę CNC nie laserową ale jeszcze nie wyceniałem nic. Powierzchnia robocza dość mała 10x10cm Edited January 27, 2011 by xel20 Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 Sama grawerka to tylko wcisnąć Enter, dochodzi pozycjonowanie elementu, jak wiadomo, body od emki np. nie jest idealnie proste, dochodzi też sam projekt itd. Jak się orientowałem to kupa roboty jest. Quote Link to post Share on other sites
Gallain Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 Łatwe każdy umie :] Quote Link to post Share on other sites
łysy thc Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 Z czystym sumieniem polecam serwis kolegi AnR.Potrafią zmęczonego chińczyka postawić na nogi.Tanio,szybko, dobry kontakt. :maniak_OK: Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 (edited) Portal Maniaków ASG i Militariów z Północy, na którym piszą Maniacy dla Maniaków, zaprasza do uczestniczenia w Projekcie "Gun Service Wanted!" http://www.asgpolnoc.pl/news.php?readmore=449 któremu przyświeca chęć pomocy Maniakom przez Maniaków ASG. Portal jest w pełni społeczny, a tworzą go ludzie z wielu Teamów i środowiska całej Polski, również Ty możesz zostać Redaktorem i wypowiadać się na różne tematy, również te kontrowersyjne. Nie zostaniesz za nie zbanowany. Wielu z nas ich zna. Wielu korzysta z doświadczonej fachowej pomocy. Serwis w sklepach jeśli taki sklep mamy blisko, każdy potrafi zlokalizować. Wielu z nas, zwłaszcza nowych Maniaków, nie wie nawet, że niemal po sąsiedzku mieszka sprawdzony Serwisant. Narodził się zatem pomysł, aby w tym News dodać kontakt i miasto w którym znajdziecie zaufanego Serwisanta. Temat ten został przyklejony do nawigacji Portalu, a jego zawartość mam nadzieję będzie się rozszerzała o kolejne kontakty Serwisantów. Przejdźmy zatem do pełnej treści News i zobaczmy, kto może nam pomóc w najbliższej okolicy. Portal Maniaków ASG i Militariów z Północy http://www.KoalicjaPolnoc.pl Dla nas ASG nie jest przy okazji, dla nas ASG jest przede wszystkim! Edited February 3, 2011 by Marcinek83 Quote Link to post Share on other sites
Lapkos Posted February 19, 2011 Report Share Posted February 19, 2011 Witam wszystkich . Odnośnie usług świadczonych przez naszych serwisantów , z całą pewnością i pełną odpowiedzialnością mogę polecić "Marcinek83" aka Jazzman . Po pierwsze bardzo dobry kontakt jak nie telefoniczny to gadulcowy . Po 2 nie ździera za robociznę . Po 3 do puki nie zrobi repliki to nie popuści , nawet w przypadku mojej trefnej Mki od APS - wszystkie części było ciężko spasować ale nie ma rzeczy niemożliwych . ^^ Do tego po wstawieniu zestawu tuningowego ze sprężyną 120 replika osiąga na kulkach 0.2 458 FPS , także nie wiem jak on to zrobił chyba jakiś rokiet fjuel tam dolał . Po 4 nie ma lipy ani zamulania . Wszystko robione na czas . Ogólnie polecam . Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted February 22, 2011 Report Share Posted February 22, 2011 W związku z wypadkiem w mojej bliskiej rodzinie i pewnymi wynikającymi z tego kosekwencjami serwis zostaje zawieszony. Mocno zawieszony. Jeśli z kimś kogo replika u mnie aktualnie leży jeszcze się nie kontaktowałem to proszę o kontakt. Quote Link to post Share on other sites
artur52kh Posted February 22, 2011 Report Share Posted February 22, 2011 Ja chciałem polecić wszystkim AnRa i załogę Chimery. Serwis naprawdę w pełni profesjonalny. Ludzie tam działający naprawdę znają się na rzeczy. Kontakt świetny, o każdym etapie prac byłem na bieżąco informowany. Duży plus dla AnRa za cierpliwość do mojej osoby ponieważ cały czas był pod gradobiciem pytań :wink: z mojej strony. Moja replika jak się okazało była bardzo problematyczna mimo to AnR wycisnął z niej 120% normy. Jeszcze raz polecam. Quote Link to post Share on other sites
Tom92 Posted February 27, 2011 Report Share Posted February 27, 2011 Ja polecam Pana o nicku "Poldeck" :D. Bardzo dobry kontakt, wszystko zrobione tak jak się należy, tanio, szybko i sprawnie. Moja replika po serwisie strzela lepiej niż jak była nowa, dlatego tylko jak będzie możliwość wysyłam na serwis drugą replikę :). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts