Austin Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 Szkoda ze ten pikselowy mundur nie rozni sie niczym szczegolnym poza tym ze naruk jest w kratke, moze w niedalekiej przyszlosci bedzie piksel z prawdziwego zdazenia? Link to post Share on other sites
Catch22 Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 (edited) No są pewne działania w tym kierunku... ;-) Jedno z podejść do tematu w palecie kolorystycznej wz.93, oczywiście PS. Piksel to nie jest sprawa prosta więc, na raz-dwa nie będzie takiego wzoru, ale jak się uda to może na następne MSPO już będzie coś do pokazania. PS. I co się dziwicie Reni, kiedy ma spać jak ciągle zasypujecie ją pytaniami. Edited March 12, 2007 by Catch22 Link to post Share on other sites
Stanik Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 To jest prototyp piksela z Miwo Lubliniec czy jakis inny mundur? Bo jak tak to wygląda całkiem całkiem:) Link to post Share on other sites
Catch22 Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 To jest jedna z wstępnych wariacji projektu. Kolory będą inne bo wz.93 ma złą paletę, zbyt łatwo się zlewa. Link to post Share on other sites
roziko Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 Czy w przyszłości można spodziewać się ubrań zimowych? Link to post Share on other sites
Ritter Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 Mi tam ten zestawik ze zdjęcia na letni nie wygląda... - Link to post Share on other sites
Kac Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 Bo to przeróbka z jakiegoś innego zdjęcia (Militarymorons?), nie sugerujcie się tą kurtką, Catch chciał pokazać tylko wizję nowego kamuflażu. Link to post Share on other sites
Wukasz Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 oczywiście PS. PS = zapewne Photo Shop Link to post Share on other sites
Yahalom Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 Odnośnie zintegrowanych: Witam! Niestety na chwile obecna nie możemy Panu udzielić takich informacji.Swoje zapytanie proszę kierować na adres mailowy; biuro.lubliniec@miwomilitary.pl Pozdrawiam! MIWO MILITARY PRASZKA Marzena Moniak Link to post Share on other sites
Catch22 Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 (edited) Są różne koncepcje, za wcześnie mówić o konkretach póki co: Edited March 12, 2007 by Catch22 Link to post Share on other sites
Drong Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 (edited) Czyżby PCU lvl 7 loft jacket? A kamuflaż całkiem, całkiem. Z daleka bardzo dobrze. Edited March 12, 2007 by Drong Link to post Share on other sites
Czolg Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 (edited) Jak dla mnie dobre :D ale i tak wz.93 bardziej sie podoba , teraz ciekawe czy armia by przyjeła taki wzór na wyposażenie , Lepiej będzie jak młoda kadra będze na wysokich stanowiskach :) Edited March 12, 2007 by Czolg Link to post Share on other sites
~moroman Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 jak dla mnie to jeszcze kamuflaż do dopracowania... ale jesteście na dobrej drodze :) Link to post Share on other sites
Catch22 Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 Jak ja się cieszę że tylu w Polszcze ekspertów mamy, tylko efektów zero. A kto powiedział że to ostateczna wersja? Tto wszystko podchody póki co. Link to post Share on other sites
Ohtar Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 znalezione na sieci ;) (militaryphotos) Link to post Share on other sites
GRÓBY >KM< Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 to drugie od góry to taki spikselowany multicam. Osobiście mi się podoba :!: Link to post Share on other sites
Guest Patek Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 (edited) Zacnie wyglądają ;) czy wzór zimowy ma być kompletnym umundurowaniem (tzn odzież z membraną itd), czy jest to proponowany kamuflaż okryć wierzchnich? Bo nawet Szwecja z jej wiecznie pokrytymi śniegiem rejonami daje swoim chłopakom bawełniane okrycia, tak jest przecież taniej (już nie wspominając o tym, że u nas śnieg leży króciutko :) ). No chyba że mówimy o naszych terytoriach zamorskich ale to głównie tereny zurbanizowane (jak Chicago, Dublin czy Londyn) :D Edited March 14, 2007 by Patek Link to post Share on other sites
Bren Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 Patek - przecierz zawsze możemy wysłac misję stabilizującą i krzewiącą pokój do eskimosów lub czukczów. Co do zimowych porkowców maskujacych, to powinne być maksymalnie cieńkie, jakaś bawełna z nylonem. Żeby za dużo nie namakała i nie kleiła się do munduru. Link to post Share on other sites
Yahalom Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 (edited) Właśnie odebrałem spodnie z MIWO Lubliniec, ogólnie zdecydowanie na plus! Jedyne co jest trochę denerwujące to guziki, przyzwyczaiłem się do zamka błyskawicznego jako rozporka, przez co trochę mi jest się ciężko przyzwyczaić ale przeżyje :mrgreen: Kieszenie są bardzo pojemne. Podsumowywując - świetny krój, bardzo fajny materiał dzięki czemu polecam każdemu. Osobiście spodnie kupiłem do "użytku codziennego" i myślę że już niedługo będe w stanie napisać parę słów po dłuższym czasie użytkowania co i jak. Pytanie do Catch-a - czy MIWO Lubliniec wykonuje ładownice w CCE? Edited March 19, 2007 by Arafat (KSK) Link to post Share on other sites
Bren Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 Arafat a jak wyglądają nogawki, tak ja w M65 czy jak w BDU. Chodzi mi o ich szerokość na dole, czy się zwężają? Link to post Share on other sites
Yahalom Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 (edited) Arafat a jak wyglądają nogawki, tak ja w M65 czy jak w BDU. Chodzi mi o ich szerokość na dole, czy się zwężają? Są zwężone względem nogawki (w miejscu np. na łydce) Te zwisające sznurki to ściągacze, aby można było łatwiej włożyć nogawkę do buta. Mundury z Praszki również uległy przecenie :D Edited March 22, 2007 by Arafat (KSK) Link to post Share on other sites
Czolg Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 (edited) Ceny teraz zachencają do kupna :D wole wydać te 50 zł więcej i miec świetnej jakości np góre od US'a, a za 100 zł kupując ripstopa zwykłego , nie mamy ergonomi :D Edited March 24, 2007 by Czolg Link to post Share on other sites
Yahalom Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 Po raz kolejny przy zamówieniu z Praszki jest następują sytuacja: Zamawiam coś, otrzymuje informacje że towar będzie dopiero za 2 tygodnie (pierwszy tydzień kwietnia). A jak zwykle, dziś czyli równo tydzień od złożenia zamówienia otrzymałem informacje, że towar w drodze :wink: Co do spodni: Udało mi się już rozwalić jedną "dziurkę" na guzik :wink: Link to post Share on other sites
Catch22 Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 Zdolny z Ciebie chłopak, nie powiem. A tak dla uścićlenia to nogawki nie wkładasz do buta tylko ściągasz ją nad butem i bluzujesz. Link to post Share on other sites
leander Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 (edited) MiWo Praszka przeceniło mundury, teraz komplet to 'zaledwie' 310zł :wink: PS: Catch, wasz webmajster to chyba dupa a nie webmajster, jak można tyle czasu pisać stronę, na której (co by nie mówić) będzie pewnie parę fotografii z opisami? W Ruby możnaby napisać to w godzinę... No, chyba że przygotowuje wam jakiś super-duper panel kontrolny dla szarego nieobeznanego administratora sklepu, to w porywach parę dni dłużej, potem testy na różnych przeglądarkach, i voila. To nie jest jakiś wielki serwis z kupą opcji, żeby go tyle czasu pisać O.o" Edited March 30, 2007 by leander Link to post Share on other sites
Recommended Posts