Puloman Posted March 28, 2015 Report Share Posted March 28, 2015 Odemnie plus :). Szybka wysyłka. Paczka doszła w sobotę! Quote Link to post Share on other sites
wredny_bo_trzeźwy Posted March 30, 2015 Report Share Posted March 30, 2015 Ja nie miałem problemów. Szybka wysyłka, towar dobrze opakowany. Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted April 14, 2015 Report Share Posted April 14, 2015 Niedziela wieczór zamówienie, wtorek koło 12 odbiór od kuriera. Jestem zaskoczony szybkością realizacji. Żeby nie było tak różowo - flip-upy "magpulowe" miały oznaczenia na zdjęciach, na faktycznym produkcie ich brak. Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted April 14, 2015 Report Share Posted April 14, 2015 (edited) Żeby nie było tak różowo - flip-upy "magpulowe" miały oznaczenia na zdjęciach, na faktycznym produkcie ich brak. To samo u mnie. Mi dodatkowo nie weszła szczerbinka na szynę, ale to nie wina sklepu tylko mistrzowskiej precyzji chińczyka. W każdym razie trochę się zawiodłem na braku oznaczeń, bo w tym przypadku rzuca się to w oczy. Edited April 14, 2015 by Emcet Quote Link to post Share on other sites
Patrol303 Posted April 14, 2015 Report Share Posted April 14, 2015 No więc zamówienie wykonane wczoraj i dziś paczka już jest u mnie, tutaj wielki plusik :). Quote Link to post Share on other sites
dziadekmarek1 Posted April 14, 2015 Report Share Posted April 14, 2015 Szybka!!! wysyłka,lufa dobrze zapakowana,wreszcie plus. Quote Link to post Share on other sites
mlodygdansk Posted April 16, 2015 Report Share Posted April 16, 2015 Zamówiłem tam piertwszy raz od dłuższego czasu i musze przyznać że wzorowo. Replika i części zapakowane bardzo dobrze, z foli bąbelkowej chyba sobie pufy zrobię ;) Quote Link to post Share on other sites
Vaco Posted April 18, 2015 Report Share Posted April 18, 2015 Ostatnio zamówiłem replikę - dotarła bez problemu w jeden dzień. Kontakt super, wszystko zgodnie z planem. Jestem zadowolony. Kupuję dalej :-) Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted April 18, 2015 Report Share Posted April 18, 2015 Zamówiłem kolejna replikę ze Specny, do tego downgrade do 340FPS. Szybko i sprawnie. Wielki plus. Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted April 18, 2015 Report Share Posted April 18, 2015 Zamówiłem kilka drobiazgów. Paczka zapakowana w jeszcze więcej folii bąbelkowej niż zawsze. Polecam, to był mój 9 zakup. Quote Link to post Share on other sites
nobody234 Posted April 19, 2015 Report Share Posted April 19, 2015 Otóż i ja podzielę się swoją opinią na temat tego sklepu, jak wiadomo nie od dzisiaj, że Gunfire jest oficjalnym dystrybutorem WE na Polskę. Dzwonię do nich z zapytaniem czy jest możliwość zamówienia (u nich na stronie nie ma) pełnego zestawu konwersyjnego z close na open bolta (nowa lufa, komora, bolt i parę rzeczy potrzebnych do konwersji magazynka). Odziwo odpisali (!) minął tydzień od mojego maila wysłanego do nich, powiedzieli mi że taka informacja została przekazana do producenta (aż zajęło im to TYDZIEŃ czasu żeby przekazać), nauczony życiem i znający ludzi oraz to że jeżeli człowieku do nich nie zadzwonisz/napiszesz to tak naprawdę gów** się dowiesz, dzwonię w zeszły piątek i pytam się czy zestaw jest (miała być wysłana do mnie informacja o tym czy zestaw jest zamówiony czy też nie, wtedy na własną rękę sobie załatwię) otóż od Pani dowiedziałem się że są już po dostawie od WE i że jeżeli na stronie zestawu nie ma to nie przyjechał (SIC!!!) Więc tak naprawdę pełna Klienta olewka !!! NIGDY WIĘCEJ U NICH ZAKUPÓW NIE ZROBIĘ !!! Quote Link to post Share on other sites
Chris2001 Posted April 25, 2015 Report Share Posted April 25, 2015 Sklep super. Kupiłem M4 od Specna Arms z granatnikiem, do tego również batka od WE, ładowarka od GFC Energy, pokrowiec GFC i paczka kulek G&G. Zamówiłem dokładnie o 15:00, a przyszło dokładnie w 19 godzin i 40 minut, poprostu dla mnie szok, bo mi mówili, że przyjdzie piątek, poniedziałek, a tu taka niespodzianka. Naprawde polecam ten sklep. Quote Link to post Share on other sites
Mniakster Posted April 28, 2015 Report Share Posted April 28, 2015 Siemka, w Poniedziałek mam zamiar kupić m4 od specny sab02, wszystko zostało uzgodnione przez e-mail i telefon, gdyż będzie ona u nich tuningowana. Ale niestety nie da inaczej wysłać, jak tylko przez przedpłatę. Czy ktoś zamawiał może w ostatnim czasie przez przelew, i czy wszystko było na czas i wgl. Quote Link to post Share on other sites
a5d4f1 Posted April 28, 2015 Report Share Posted April 28, 2015 Zamawiałem w ubiegłym tygodniu :) przedpłata, kurier. Zamówienie i przelew we wtorek, w czwartek paczka u mnie. Także aktualnie z czasem jest naprawdę dobrze :) Quote Link to post Share on other sites
Mniakster Posted April 28, 2015 Report Share Posted April 28, 2015 O to dobrze, dzięki. Przy większym tuningowaniu jest możliwość tylko przedpłaty. Bardzo profesjonalne podejście i pomoc w dobrze części do tuningu. Quote Link to post Share on other sites
fincher Posted April 30, 2015 Report Share Posted April 30, 2015 Zamówione 29.04 o godzinie 11, odrazu opłacone przez PayPala. Kurier dostarczył paczkę 30.04 około 10. Niecałe 24h na realizacje+dostarczenie zamówienia to bardzo dobry wynik. Quote Link to post Share on other sites
jendrek90 Posted May 3, 2015 Report Share Posted May 3, 2015 Moje uwagi co do GF.... Kantują na cenach. Po dłuższej obserwacji doszedłem do wniosku, że zawyżają ceny i dają duże "rabaty" co w ostateczności daje nam normalną cenę. Porównajcie ceny z taiwangunem... nieraz jest bicie nawet 150-200 zł. Potem wchodzi promocja typu "Wielka obnizka cen" czy "Czyszczenie magazynu" i cena repliki spada o 30%. Wtedy jest nieco taniej lub na równie z taiwanem..... Na gf kupuję tylko wtedy gdy mają taniej niż na www.taiwangun.com + jak się doda tam 10% rabatu na ekipę to można kupić coś w autentycznej cenie. Tyle o GF Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted May 3, 2015 Report Share Posted May 3, 2015 Była już duża dyskusja o cenach w GF. Nawet na stronie głównej pojawiło się oświadczenie GF w tej sprawie. Quote Link to post Share on other sites
szmerglu Posted May 3, 2015 Report Share Posted May 3, 2015 Było... Rozumiem rozczarowanie klientów, ale skoro tak im nie pasują ceny to niech kupują gdzie indziej. Mamy kapitalizm, a GF monopolu na ASG w Polsce nie ma więc naprawdę nie widzę nawracających problemów dotyczących cen w sklepach. Finalnie, windowanie cen przed "promocją" jest normalną praktyką i spotykacie się z nią nawet kupując cebulę w hipermarketach. Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted May 3, 2015 Report Share Posted May 3, 2015 Szmerglu, z całym szacunkiem, windowanie cen i potem ich fikcyjne obniżanie to jest praktyka ze wszech miar godna potępienia i moralnie naganna, nie zaś normalna. Quote Link to post Share on other sites
szmerglu Posted May 3, 2015 Report Share Posted May 3, 2015 Wytłumacz to wszystkim korporacją sprzedającym cokolwiek przykład pierwszy lepszy z brzegu - Auchan, kupuje regularnie i obserwuje wahania cen przed "promocją". Jakoś nikt jednak nie demonizuje tam zakupów, jeśli komuś nie pasuje wybiera carrefour (który zresztą robi to samo). Podkreślam, że jest to moje osobiste zdanie. Jeśli chcecie nadal drążyć ten temat i nakazywać jak ktoś ma prowadzić swój interes w temacie dotyczącym opinii obsługi zamówień, to dajcie znać - wydzielę ten wątek. Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted May 3, 2015 Report Share Posted May 3, 2015 Zgłaszasz do lokalnej gazety (najlepiej z dokumentacją foto), wyjmujesz zimne piwko i patrzysz jak świat płonie :). Sprawdzone na moim lokalnym Carrefourze :D. Quote Link to post Share on other sites
jendrek90 Posted May 3, 2015 Report Share Posted May 3, 2015 (edited) Hej ludziska, napisałem tylko moją opinię o sklepie. To chyba o tym jest ten temat.... Jeśli chodzi o przebieg zakupów to z reguły było bez zarzutów. Czasem im się zdarzały pomyłki itp. zwroty sprzętu czy kasy też bez problemów... Ale poczułem się oszukany jak kupiłem replikę z 30% upustem, a po promocji cena wróciła do normy i była niższa niż wcześniejsza -30%. Wiem moja wina dałem się wkopać i dałem dupy. ale temat dotyczy zgodnie z pierwszym postem sklepu więc się wypowiadam. Właśnie kupuję tam replikę, ale ostrożnie, obserwuję ceny od dłuższego czasu. Już miałem zamawiać z tajwana, ale w ostatniej chwili gf przebił ich cenę o 50 zł prawie i ide do gf... Edited May 3, 2015 by jendrek90 Quote Link to post Share on other sites
kawosz2012 Posted May 3, 2015 Report Share Posted May 3, 2015 Czołem! No ja akurat NIE JESTEM zadowolony... Zakupiłem u nich jakieś tam pierdołki, typu kominiarki, hełmy, takie tam bzdety i tu wszystko było ok, ALE...kupując sobie u nich Spartaca bardzo się rozczarowałem-przyszedł z całą pewnością używany (po jakimś serwisie czy co???) z ODPADAJĄCYM chwytem pistoletowym (!!!) i z połamanym plastikowym elementem (zaślepka od chwytu???), słowem, zabawkę normalnie "wartą" 300-400PLN dostałem o wartości ~100zł...BRZYDKO :CCC Quote Link to post Share on other sites
robertas3 Posted May 12, 2015 Report Share Posted May 12, 2015 Kolejny minus ode mnie. Nie będę się zagłębiał w szczegóły, ale 14 kwietnia serwisant zaproponował mi wymianę repliki na inną, lub zwrot pieniędzy. Wybrałem kasę. 16 kwietnia wysłałem maila, kiedy się mogę spodziewać przelewu. Jeszcze tego samego dnia dostałem odpowiedź, że powinny być do końca tygodnia. Kolejny mail wysłałem 4 maja. Na następny dzień napisali, że do końca tygodnia środki powinny być na moim koncie. Dalej nic. Czekam. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts