Soman Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 W imieniu Sekcji Sportów Ekstremalnych Automobilklubu Lubuskiego - Stowarzyszenia Team Delta informuję, że w dniach 2-4.05.2008r. w Tomaszowie koło Żagania odbędzie się IV Ogólnopolski Zlot ASG TOMASZOWO 2008. Impreza na zaproszenia wyłącznie dla osób pełnoletnich. Limit miejsc: 450 Wpisowe: 50pln Termin potwierdzania przyjęcia zaproszeń: do 29.02.2008r. na adres tomaszowo2008@teamdelta.pl Termin wpłaty wpisowego: do 31.03.2008r. Od 01.01.2008r. na www.teamdelta.pl ruszy forum dla uczestników zlotu. Więcej szczegółów wkrótce. Link to post Share on other sites
Potf0r Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 Trochę taki 'kolizyjny' ten termin... Link to post Share on other sites
Olaf89 Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 A co Borneo w 2008 nie będzie?? :cry: Link to post Share on other sites
Kamil Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 Trochę taki 'kolizyjny' ten termin... Dla 40Armi to nawet nie "trochę", a "bardzo"... Link to post Share on other sites
sasza Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 Trochę ludzi będzie rozdartych między imprezy... co poskutkuje zmniejszoną frekwencją tu i tu.. szkoda.. Nie macie innego terminu? Bo majówki w Bornem raczej się nie przełoży na lipiec, bo już nie będzie majówką ;) Link to post Share on other sites
xxxFENCExxx Posted December 4, 2007 Report Share Posted December 4, 2007 Życie to sztuka wyboru. A o frekwencję niech się martwią organizatorzy a nie uczestnicy. I niech wygra lepszy! Link to post Share on other sites
Cappuccio Posted December 4, 2007 Report Share Posted December 4, 2007 Mała reklama ;) : Obecnie nie widzę innej imprezy airosftowej która mogła by zasiać u mnie wątpliwość gdzie jechać. Termin jedynie może kolidować z imprezami rodzinnymi :) Link to post Share on other sites
Fearie Posted December 4, 2007 Report Share Posted December 4, 2007 Albo z maturą:/ Link to post Share on other sites
TUZIOL Posted December 4, 2007 Report Share Posted December 4, 2007 No coz... mysle, ze ci co byli na pewno beda chcieli przybyc na ta impreze. Z roku na rok jest coraz lepiej i na pewno jest to impreza, na ktora WARTO jechac! A czy komus to pasuje czy tez nie to juz sprawa indywidualna. Kazdy ma prawo wyboru. Ja wybieram Tomaszowo 2008 :D I rzecz jasna zglaszam gotowosc do pomocy przy organizacji. Pozdrawiam Link to post Share on other sites
Kac Posted December 4, 2007 Report Share Posted December 4, 2007 Albo z maturą:/ Matury zaczynają się od 5 Maja, więc zdążysz wydobrzeć :uśmiech: , ale zastanawia mnie rosnąca wielkość wpisowego, które z roku na rok jest coraz wyższe, a z tego co słyszałem ostatnio jakoś nie było więcej "atrakcji" niż dwa lata temu. Link to post Share on other sites
Cappuccio Posted December 4, 2007 Report Share Posted December 4, 2007 Z tym wpisowym to nie przesadzaj... 50 zł to nie majątek A pracy przy zlocie jest naprawdę wiele... Przykładowo inne popularne zloty w Polsce kosztują 150 zł... Link to post Share on other sites
Kamil_87 Posted December 4, 2007 Report Share Posted December 4, 2007 (edited) 50 złoty za taką impreze :strach: Nic tylko jechać :) Edited December 4, 2007 by Kamil_87 Link to post Share on other sites
xxxFENCExxx Posted December 4, 2007 Report Share Posted December 4, 2007 ale zastanawia mnie rosnąca wielkość wpisowego, które z roku na rok jest coraz wyższe, a z tego co słyszałem ostatnio jakoś nie było więcej "atrakcji" niż dwa lata temu. A nie zauwazyłeś ogólnego ruchu cen w góre po wejściu do Unii? Bo ja tak. Poza tym - jeszcze nie waidomo co tam się szykuje w tym roku. Sa też w Polsce imprezy za 225 EURO od łebka. Tak, że te 50zł - to raczej stan średni stanów niskich. Link to post Share on other sites
_Arczi_ Posted December 4, 2007 Report Share Posted December 4, 2007 Tylko naprawcie ten czołg przed zlotem :) Bo ostatnio przyjechał, został zasypany deszczem kulek, odjechał i sie okazało że mamy prawdziwe zniszczenie czołgu :D Link to post Share on other sites
von_Zakapior Posted December 4, 2007 Report Share Posted December 4, 2007 No i zapewnijcie środki dla kontraktorów SSInc. w odpowiedniej wysokości :D Ile można w końcu kraść i oszukiwać ? Link to post Share on other sites
gofer Posted December 4, 2007 Report Share Posted December 4, 2007 no i dajcie masturbianom uczciwszych najemników :D Link to post Share on other sites
xxxFENCExxx Posted December 4, 2007 Report Share Posted December 4, 2007 Czwarta strona konfliktu - pokojowo nastawieni do wszystkich członkowie zakonu ASEKSUALIANIE oraz piąta walczene VIRGINKI Link to post Share on other sites
ikari6 Posted December 4, 2007 Report Share Posted December 4, 2007 Szkoda chłopaki, termin mi koliduje z Borneo - tam jeżdżę od początku, cena jest ok , dla marudnych - odkładajcie po 10zł miesięcznie , no przecież kulki tyle kosztują np. 4000 szt. w paczce. Link to post Share on other sites
kotpolska Posted December 4, 2007 Report Share Posted December 4, 2007 nie tyle co uczciwych najemników dla masturbijczyków tyle co własnego NIEPODLEGŁEGO PAŃSTWA! hehe oczywiście że będę :D jak maturki od 5maja to ajaj Sir! nie widzę przeszkód żebym i w tym roku się zjawił… Pozdrawiam KOT Link to post Share on other sites
Fizia Posted December 4, 2007 Report Share Posted December 4, 2007 Witam , Mi Pasuje :uśmiech: Pozdrawiam , Fizia Link to post Share on other sites
Tomasz_GS Posted December 4, 2007 Report Share Posted December 4, 2007 (edited) W tym roku bylem w Borne (było świetnie), ale w 2008 skocze do Tomaszowa :) Edited December 4, 2007 by Tomasz_GS Link to post Share on other sites
Świr Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 Konfederacja zapewne nie zawiedzie :killer: bójcie się Virginki, kimkolwiek będziecie :-F Link to post Share on other sites
szmerglu Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 Prawdę powiedziawszy u nas będzie problem z racji jednej lokalnej imprezy :( frekwencja u nas zbyt wysoka w tym roku raczej nie będzie :( chociaż kto wie, ja będę na pewno Link to post Share on other sites
crogool Posted December 6, 2007 Report Share Posted December 6, 2007 Hurrra. Rozmarzyłem się już :) Bardzo dziękuję za tak wczesne ogłoszenie terminu. Będzie się można włączyć w skuteczną walkę o wolne w terminie bardziej niż popularnym :killer: Link to post Share on other sites
Ketsok Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 Teraz czekamy juz tylko na jakies szczegoly ktore przypieczetuja nasza decyzje co wybrac :) Link to post Share on other sites
Recommended Posts