Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

A jak ma się sprawa z kulkami obecnie dostępnymi na rynku Polskim - chodzi mi o kulki o wadze 0,40g.

Z dostępnych wypatrzyłem:

- Blaster Devil: ciemnoszare

- Madbull: czarne

- Madbull: Piaskowe

Które z tych trzech będą najlepszym wyjściem ? Kupił bym Guardery 0,40 ale niestety nigdzie ich obecnie nie ma.

Pozdrawiam

Kocur

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Szczerze to średnio przynajmniej na 700fps.. ale ze snajperskich to i tak prawie najlepiej. Widać je tak jak 0.4 devile, które są do nich łudząco podobne z koloru..

Jak ktoś kupi to może podesłać foto z baaardzo bliska? Porównam z tymi starożytnymi madbullami.

Posted

To nie są te kulki, które były kiedyś, nie wiem, 2 lata temu? Tamte były zdecydowanie bardziej pomarańczowe i w słoiku z inna nalepką. Nie mniej jak przetestujecie i nie będą gorsze od guarderów 0.4g, można brać :)

Posted (edited)

Co wy gadacie - pomarańczowe nie są pierwszą serią madbulli, pomarańczka były później. Pierwsze były właśnie piaskowe. Sugeruję się tylko datą filmiku na którym miałem dawną L96 i wychodzi, że to musiało być jakieś 4-5lat temu.

Słoik mam w garażu. Różni się kolorem etykietki - jest zielonkawa.

Edited by mikadorus
Posted

Co wy gadacie - pomarańczowe nie są pierwszą serią madbulli, pomarańczka były później. Pierwsze były właśnie piaskowe.

W takim razie sorry za wprowadzenie w błąd. Moje pierwsze madbulle były dokładnie takie:

http://www.madonion.eu/kulki-madbull-04g-2000-szt-ultimate-heavy-p801.html

I te były całkiem ok, przynajmniej latały lepiej niż obecne guardery 0.4g i blaster devile 0.4g (te piaskowe).

Posted (edited)

Chyba szare bardziej ;) Lepsze raczej będą już zielone - no ale zobaczymy, jesli będzie brakowało guarderów biorę po paczce 0.4 i 0.43 :P

Wojtaduz nikt nie mówił że w tej profesji cokolwiek będzie tanie :)

Edited by KubaK
Posted (edited)

Robisz grupowe zamówienie i wsio.

Ostatnio policzyłem że żeby wyszło tą najtańszą paczką morską jakieś 55-60 zł za paczkę, trzeba by zamówić jakieś 20. I czekać te 2-2,5 miesiąca :icon_biggrin: Bo posyłanie tego powietrzem to samobójstwo dla portfela :icon_biggrin:

Edit - było liczone dla kulek o cenie 12,5 $ o ile sie nie myle, jakieś przecenione z WE.

Edited by grzesio93
Posted (edited)

Dołączę się do zamówienia na wgc i dam cynk ile mnie wyniesie cały koszt ściągnięcia kuleczek :icon_smile:. Przecież co miesiąc na wmasgu jest zamówienie zbiorowe z wgc.a jasne kulki od we z ochotą zakupię.p.s i przy grupowym zamówieniu nie czekasz dwa miechy tylko max 1.polecam zamówienia robione przez Amadena.

Edited by gloomer
Posted

Najpierw wypada napisać mejla czy kulki są rzeczywiście szare/białe, bo jak to tylko efekt na zdjęciu to kupujesz 2 paki czarnych kulek...

Przy dwóch paczkach kulek wysyłka jest podobna, więc chyba zamówię :)

Posted

Kolor raczej prawdziwy, nic się nie błyszczy czy nie ma innych oznak ujowego oświetlenia.

Ja wolałbym zrobić sobie samemu zamówienie, cena wyjdzie podobna jak przy grupowym a czekam tylko 2 tyg ;)