Yahalom Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 Termita Plus - SAPI L powinno wejść :) (nie mam aktualnie pod ręką) Quote Link to post Share on other sites
wegorz Posted October 21, 2012 Report Share Posted October 21, 2012 Mam termita, mam mediumy, jest masa miejsca, large też powinny wejść. Quote Link to post Share on other sites
shardac Posted November 5, 2012 Report Share Posted November 5, 2012 Czy coś się ruszy jeszcze w kwestiach ekonomicznego czy quazi-ekonomicznego plecaka, czy też Kadet wyczerpał te potrzeby? Quote Link to post Share on other sites
Pinochet88 Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 Czy wróci do sprzedaży kamizelka niskoprofilowa na miękkie wkłady? Kiedyś była w ofercie, teraz już jej nie widzę. Quote Link to post Share on other sites
Guest Dawid4009 Posted November 22, 2012 Report Share Posted November 22, 2012 Mam pytanie do użytkowników ładownicy do G36 od ML. Jak z dobywaniem magazynków? W ML są dwa rodzaje, zwykłe i dedykowane pod asg, interesują mnie jedne i drugie. Jeżeli można prosić o fotkę, to również byłbym wdzięczny. Trochę się obawiam tej gumy- że będzie łapać za wystające fragmenty magazynka, u konkurencji jest to usztywniane elementem z tworzywa. Z góry dziękuję! Quote Link to post Share on other sites
stalker51 Posted November 29, 2012 Report Share Posted November 29, 2012 Mam pytanie dotyczące Poliestru stosowanego w produktach Miwo. Jak z wytrzymałością ów materiału? Jest duża różnica w stosunku do cordury? Jeżeli odpowiedź na moje pytanie została już udzielona w tym temacie to przepraszam najmocniej, aczkolwiek nie chcę wertować ponad 70 stron... Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted November 29, 2012 Report Share Posted November 29, 2012 Kupiłem kiedyś używaną kamizelkę z MIWO L. w wz.93 (poliester,możesz zobaczyć na moich zdjęciach) i bardzo dobrze się trzyma. Chociaż z drugiej strony też nie szaleję za bardzo i dbam o swój szpej. Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted November 29, 2012 Report Share Posted November 29, 2012 Posiadam cargo z poliestru i plecak z cordury kupione w tym samym zamówieniu. Obie rzeczy były na 2 turach w A-stanie i cargo ma przetarcie na rogach, w plecaku brak jakichkolwiek uszkodzeń. Quote Link to post Share on other sites
stalker51 Posted November 29, 2012 Report Share Posted November 29, 2012 OK. Dziękuję bardzo za szybką odpowiedź :) Quote Link to post Share on other sites
Filip7370 Posted November 29, 2012 Report Share Posted November 29, 2012 Ja też dbam o swój sprzęt i wiem że moja kamizelka, ładownice i kieszenie (wszystko w poliestrze) cieszy już 3 i 4 użytkowników więc trwałość jest. Quote Link to post Share on other sites
Azur Posted November 30, 2012 Report Share Posted November 30, 2012 Jak dbacie o swój sprzęt? Smarujecie go, odprawiacie modły, głaszczecie? Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted November 30, 2012 Report Share Posted November 30, 2012 Jak to jak Azurkę? Nie używają. ;-) Quote Link to post Share on other sites
Barolowy Posted December 16, 2012 Report Share Posted December 16, 2012 Mam pytanie do użytkowników OSY. Czy jest możliwość regulacji długości ramion w tej kamizelce? Mam na myśli czy można tę kamizelkę nosić niżej lub wyżej. Quote Link to post Share on other sites
Renata Michalik Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 Od dzisiaj nowa lista produktów przeznaczonych do wyprzedaży. Osoby zainteresowane prosimy o kontakt na biuro@miwomilitary.pl Quote Link to post Share on other sites
mistrz25 Posted June 19, 2013 Report Share Posted June 19, 2013 Pytanie jak jest z rozmiarem kamizelki KSP-12,zamierzam ją nosić na OLV ale nie wiem czy da rade ją dopasować do mojego wzrostu-165 cm,tak aby to głupio nie wyglądało. Pozdrawiam Mistrz25. Quote Link to post Share on other sites
olek98 Posted September 1, 2013 Report Share Posted September 1, 2013 (edited) Mam pytanie, czy ta kamizelka http://miwomilitary.pl/?p=8.1575.KAMIZELKA-TF-50.A-21.MIWO-MILITARY ma jakieś ładownice, bo opis mnie zmylił, jest napisane,że są wbudowane jakieś ładownice, a niżej jest napisane, że kamizelka sprzedawana bez ładownic i kieszeni? I jeszcze jedno, jeżeli byłyby tam te ładownice, to czy pasowały by do nich magazynki od m4? Pozdrawiam Edited September 1, 2013 by olek98 Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted September 1, 2013 Report Share Posted September 1, 2013 Ma wbudowanego tzw. kangura http://miwomilitary.pl/?p=img.pB.1575 Będą pasowały magazynki do M4. Quote Link to post Share on other sites
olek98 Posted September 1, 2013 Report Share Posted September 1, 2013 Dziękuję za informaję. Quote Link to post Share on other sites
Limaxu Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 Coś dla fanów "JPC" : http://miwomilitary.pl/?p=8.1582.KAMIZELKA-JPC.A-31.MIWO-MILITARY ;) Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 W tytule powinno być "KAMIZELKA JPC zerżnięta przez firmę MIWO-MILITARY" :) Quote Link to post Share on other sites
Kac Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 O, JPC znikło ze strony. :icon_razz2: Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 O, JPC znikło ze strony. :icon_razz2: Może dlatego, że: UWAGA ! WŁAŚNIE WPROWADZAMY ZMIANY: NOWE KAMUFLAŻE, NOWE PRODUKTY, NOWE CENY. CHWILOWO NIE WSZYSTKIE PRODUKTY SĄ DOSTĘPNE, ALE STARAMY SIĘ JAK NAJSZYBCIEJ SKOŃCZYĆ. ZA UTRUDNIENIA PRZEPRASZAMY Źródło. Quote Link to post Share on other sites
Kac Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 Ich JPC pojawiło się zaraz po nowym roku właśnie w związku z "wprowadzaniem nowych produktów" na stronę i teraz miałoby zniknąć z tego samego powodu? Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted January 16, 2014 Report Share Posted January 16, 2014 Oj dobra. MIWO L strzela sobie ciągłe samobóje, już nawet nie ma co się nad tym rozwodzić. Po prostu są złodziejami. Jak ktoś kopiuje czyjąś myśl techniczną, produkt, to jest złodziejem. I nie mówię tutaj tylko o JPC. Za to krytykować konkurencję (np. Helikona) można. W dodatku w żałosny sposób, robiąc z siebie pośmiewisko. No cóż... Quote Link to post Share on other sites
Karczu Posted January 16, 2014 Report Share Posted January 16, 2014 Żałosny czy nie, okaże się po tym jak wykonane zostaną profesjonalne, niezależne testy, które zostały obiecane na szerokim facebookowym forum. Inna sprawa to to, że o ile helikon idzie naprzód zaskakująco szybko, a miwo raczej się okopuje. Za jakiś czas po prostu konkurencji Miwo-Helikon może nie być. I to bynajmniej nie z tego powodu że to firma pani R jest ,,tą bardziej prestiżową" ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts