Moses Posted June 9, 2013 Report Share Posted June 9, 2013 Chłopaki robią dobrą robotę, nie wiem jak z zakupami przez stronę, ale sklep stacjonarny działa bez zarzutu. Chłopaki konkretni, obecnie testuję ich serwis, mam nadzieję że będzie wszystko ok :) Quote Link to post Share on other sites
SpitfirePL Posted June 23, 2013 Report Share Posted June 23, 2013 Czy sklep ten przy zakupie repliki i części do wzmocnienia montuje je od razu i czy coś za takie coś kasują ??? [edit] Ciężko zadzwonić i zapytać osobiście? k2 Quote Link to post Share on other sites
Fishbonee Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 Mam za sobą bodajże już 4 zamówienia u nich. Za każdym razem zaskakują szybkością realizacji zamówień, nawet jeśli sprowadzają rzeczy z innych sklepów. No i ostatnio też dostałem latareczkę :D Quote Link to post Share on other sites
Cichy112 Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 Ode mnie również wielki plus dla azteko. Świetny, bezproblemowy kontakt. Quote Link to post Share on other sites
seger Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 Złożyłem zamówienie, było to co potrzebowałem, zapłaciłem przelewem, następnego dnia tel, mail z potwierdzeniem przelewu i paczka wysłana. Wszystko ok. Też dostałem latarkę. Nie działa :D A szkielet potaniał w innych sklepach więc cóż, moja wina :D Ale jest oki. Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 Też szybko, fajnie i latareczka też jest. Nie działała ale po wyjęciu jakiegoś kawałka przezroczystego plasticzku zaczęło działać :D Quote Link to post Share on other sites
HeeL Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 Azteko to mój ulubiony sklep. Staram się robić u nich zakupy jak najczęściej. Widać, że zależy im na kliencie (raz nawet dostałem kartkę z podziękowaniem za zakupy i zachętą do kolejnych). Okazje na FB to kolejny super pomysł. Ogólnie bardzo na plus sklep. Gratisik w postaci nie zawsze działającej latareczki i tak bardzo miły. Zawsze szybko i dokładnie informują o statusie zamówienia. Dziś poszło kolejne ode mnie ;) Wielki plus! Quote Link to post Share on other sites
SKYFander Posted June 27, 2013 Report Share Posted June 27, 2013 Polecam z całego serca! Zamówione we wtorek po południu, właśnie doszło. Dziękuję za prezent w postaci breloczka :). Jeśli wam nie działa to trzeba wyciągnąć małą folię, która zabezpiecza baterie przed wyładowaniem podczas transportu. To z pewnością nie jest mój ostatni zakup w sklepie. Quote Link to post Share on other sites
AthEghtern Posted June 27, 2013 Report Share Posted June 27, 2013 Dzisiaj odkryłem, że dostałem przylepianą latarkę oraz breloczek z LEDem oraz otwieraczem :D Sklep bardzo polecam, szybka wysyłka i łatwy kontakt. Quote Link to post Share on other sites
SturmFJ Posted June 29, 2013 Report Share Posted June 29, 2013 Bardzo fajny sklep, wszystko szybko sprawnie i na temat - pozostaje jedynie polecić :maniak_OK: Quote Link to post Share on other sites
Valor92 Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 Moje pierwsze zamówienie u nich i jestem zadowolony. Same konkrety. Przysłali mi wcześniej, niż prosiłem, ale to już nie ma znaczenia. Brelok gratis! :D Polecam! Quote Link to post Share on other sites
Karol93 Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 Polecam zamowienia w azteko! 11 Lipca dostalem wiadomosc ze dostali pieniadze, 16 oddali paczke kurierowi, a juz dzis tj. 17 lipca juz moge sie cieszyc czesciami! Dodatkowo dostalem graits w postaci breloczka z latarka led i otwieraczem - to sie napewno przyda ;) Quote Link to post Share on other sites
BackLogers Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 Robiłem u nich już wiele zakupów, części, magazynki , kulki i wiele innych rzeczy wszystko szybko i sprawnie. Jeśli chodzi o kontakt to obsluga klienta jest rzetelna i chętna w udzielaniu pomocy w wyborzę części. Ostatnie zakup w poniedziałek paczka w następny dzień u mnie. Profesionalny sklep - same zalety. Polecam! Quote Link to post Share on other sites
berylpl Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 Kolejne zamówienie, kolejny plus, mimo, że mnie wystraszyli - po wpłynięciu przelewu dostałem maila, że czekają na towar który zamówiłem z magazynu. Jakoś niedługo czekali, bo paczka przyszła w normalnym czasie. Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted July 25, 2013 Report Share Posted July 25, 2013 Kolejne zamówienie, kolejny plus dla nich. Reklamacja uszkodzonej częsci odbyła się bez problemu, kontakt mailowy, jak i telefoniczny bdb. Mimo skromnego zamówienia, również dostałem brelok z otwieraczem.Mała pierdoła, a jak cieszy. Quote Link to post Share on other sites
Said Posted July 26, 2013 Report Share Posted July 26, 2013 Zamówienie we wtorek, paczka w rękach w czwartek. Nawet dostałem gratis tj. LATARKA LED :D Quote Link to post Share on other sites
xenon500 Posted July 26, 2013 Report Share Posted July 26, 2013 Świetny sklep, szczerze polecam. Quote Link to post Share on other sites
Fishbonee Posted July 26, 2013 Report Share Posted July 26, 2013 Kupiłem u nich aimpointa, który wytrzymał 2 dni leżenia na szafie - Panowie nie sprawiali żadnych problemów ze zwrotem pieniążków zarówno za kolimator jak i za moją wysyłkę, a wszystko przebiegło dosyć szybko i sprawnie. Po raz kolejny sklep mnie nie zawiódł :maniak_OK: Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted July 26, 2013 Report Share Posted July 26, 2013 Też mogę polecić Sklep w 100% Nigdy nie było żadnych problemów. A gratisowa latareczka do breloczka nie jest zła ;) Quote Link to post Share on other sites
CerberBP Posted July 26, 2013 Report Share Posted July 26, 2013 Bez problemów, zamówienie w środę było u mnie w czwartek. Oczywiście pamięć o klientach z akcją latarka też na + Quote Link to post Share on other sites
berylpl Posted August 15, 2013 Report Share Posted August 15, 2013 Kolejne zamówienie, kolejny plus. Tylko wściec się można przez te ich okazje - zamówiłem kolbę CTR za normalną cenę, to 3 dni później wylądowała w okazjach :/ Albo wrzucają szynę KSK jak akurat spłukany jestem :D Nieładnie :P Quote Link to post Share on other sites
scoby Posted August 16, 2013 Report Share Posted August 16, 2013 Polecam ten sklep zawsze wszystko na czas profesionalana obsługa . Quote Link to post Share on other sites
drozdek96 Posted August 19, 2013 Report Share Posted August 19, 2013 (edited) Pierwsze zamówienie i wielki pozytyw - doskonały kontakt ze sklepem, i gratisy - dostałem gratisowo latarkę LEDową od Mactronic :icon_biggrin: Polecam! Edited August 19, 2013 by drozdek96 Quote Link to post Share on other sites
Kolimbam Posted August 21, 2013 Report Share Posted August 21, 2013 Sklep jak najbardziej mogę polecić, ale za to sposób zabezpieczenia paczki to nie za bardzo, po odebraniu paczki od kuriera wszystko w niej latało po otworzeniu dowiedziałem się dlaczego, wnętrze paczki zostało wypełnione małą ilością skrawków papieru(takie listki z niszczarki), na szczęście nie były to rzeczy delikatne ale jakiś taki niesmak pozostał. Quote Link to post Share on other sites
komandoczołg Posted August 23, 2013 Report Share Posted August 23, 2013 Kolejne zakupy i kolejny plus przelew wysłałem przedwczoraj wieczorem, wczoraj dostałem informacje, że paczka została wysłana a dzisiaj był już kurier.Choć mocno się zdziwiłem bo rzeczy trochę latały w środku(wcześniej nie miałem takiej sytuacji). Ale wciąż moja opinia jest pozytywna. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts