epter Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 (edited) Człowiek zrobi mały błąd i od razy go obsmarują, nie dam rady poprawić, więc przepraszam za mój błąd chodziło o repliki air soft gun. Edited April 9, 2011 by epter Quote Link to post Share on other sites
engray Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Też zamówiłem, g36c od cymy. Szybko wysłali, nawet porządnie wymienili gumkę HU na guardera. Tylko minus - nie dali zwykłej paczuszki kulek i "instrukcji" (mała strata). Ogólnie wszystko ok. Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted April 18, 2011 Report Share Posted April 18, 2011 Piątek zamówienie, dziś przed południem dostawa. Wszystko pięknie. Wielki +. Quote Link to post Share on other sites
CzaroSW Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 Piątek zamówienie, dziś przed południem dostawa. Ja tak samo tylko przesyłka po południu. Ale jednak w kamizelce musiałem robić zamek bo był zepsuty :mad: Ale reszta może być. Quote Link to post Share on other sites
harasim Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 Kolejne udane zamówienie od szanownych krakmanów. Wczoraj (czwartek) zamówienie złożone dziś uśmiechnięty kurier z paczuszką zapukał do mych drzwi. Nawet po nich nie spodziewałem się tak szybkiej wysyłki. Kolejny zasłużony PLUS! Pozdrawiam serdecznie. Quote Link to post Share on other sites
Jacek GROT Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 Od ładnych paru lat wciąż się u nich "stołuje". Jak do tej pory, żadnych problemów. Przed chwila poszło kolejne zamówienie... Szkoda że produkty shs są nadal niedostępne, wtedy zamówienie przekroczyło by 700zł, i wysyłka kurierem jest wtedy free. Quote Link to post Share on other sites
Markus85 Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 Sklep godny polecenia.Zrobiłem w nim spore zakupy i wszystko było bez zarzutu.Dobry kontakt,szybka wysyłka i towar zgodny z opisem. Mam tylko pytanie,czy używa ktoś może kulki z tej firmy P&J? http://www.taiwangun.com/amunicja_kulki_0_23_g/kulki_0_23g-3000_szt_premium_p_j-307.html Chciałem je zakupić i nie wiem czy warto;) Quote Link to post Share on other sites
Jacek GROT Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 Jak nie masz precki to warto. Jak masz preckę bierz guardery. Tematów o kulkach jest od hu... i jeszcze 3x więcej. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 Kolejna replika z taiwanguna, kolejna batka CAŁKOWICIE nieżywa, nie do uratowania. Drewno porysowane, uszczerbiony mały kawałek. Podsumowując - na 5 replik cztery batki martwe, jedna ledwo zipiąca, zdechła po miesiącu (nadawała się i tak tylko do przestrzeliwania replik, bo starczyła na 100 kulek). Na 5 replik z trzema były problemy od wyjęcia z pudła. Na dniach będzie szło kolejne zamówienie, poproszę w komentarzu, by choć raz zrobili przegląd zerowy. ;) Quote Link to post Share on other sites
Param Posted April 29, 2011 Report Share Posted April 29, 2011 Kolejne zamówienie. Jak zawsze wszystko ok i jak zwykle użeranie się z pancernymi paczkami. Polecam sklep. Quote Link to post Share on other sites
krissente Posted April 29, 2011 Report Share Posted April 29, 2011 Lesio standardowo jeśli chodzi o zakupy - oszukany/zrobiony w konia/pechowy :] :D Ostatnio robiłem tam spore zamówienie, nie tylko dla siebie. Jeśli chodzi o przesyłkę, realizację i kontakt - wszystko jak zwykle świetnie, problemem jest tylko spadająca jakość produktów. Oczywiście można by się spierać, że to wina Chińczyków, że może to oni robią coraz gorsze, ale jednak. Zestaw MOE, totalnie niepasujący, w panelu udowym odpiąć klamrę to cud, kamizelka ma jeden rzep naszyty ze złej strony na pasku do zapięcia, pokrowiec na camela - porażka całkowita, zamki nie działają, "odpinany zasobnik" przyszyty - nie do odpięcia, trzeba było ciąć, pasek stabilizujący(?) ten plecaczek do zapięcia na brzuchu jest chyba w rozmiarze dziecięcym - po maksymalnej regulacji nie mogłem nawet zetknąć końców. Ładownice z nietrzymającymi napami... Kolory ładownic - świecący radioaktywny flecktarn np :/ Jednym słowem porażka :/ Nie wiem, czy na wszystkim już chinole montują te metki "taiwangun.com", ale podejrzewam, że czynią to jednak pracownicy sklepu tzn. że trzymają to w rękach. Dlaczego taki produkt nie może przejść jakiejś podstawowej kontroli jakości? Mi osobiście byłoby głupio sprzedawać taki szajs. Podniosą się głosy, że w końcu to ACM - ok. Ale od kilku lat używałem takich produktów i jakoś nie było większych problemów z tym. Podobnie sporo osób, które znam również zaopatrywały się w tym sklepie i było ok. Od 3 zamówień, może 3-4 miesięcy można jednak zauważyć tragiczny spadek jakości. Chyba, że to ja i moi znajomi mamy pecha - nie wiem. Można by odsyłać towar, że felerny, ale po co tracić czas i nerwy? Jak dla mnie niestety ostatnie zakupy w tym sklepie jeżeli chodzi o szeroko rozumiany szpej. Chociaż nie wiem, nawet magazynki do G36 mają w jakimś dzikim mlecznym kolorze :/ Quote Link to post Share on other sites
faxid Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 Mam pytanie odnośnie sklepu i ich gwarancji czy jest możliwe zrobienie sobie teflon fixa bez utraty gwarancji? I czy montaż prec lufy we własnym zakresie też wiąże się z utratą gwarancji. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 (edited) Mam pytanie odnośnie sklepu i ich gwarancji czy jest możliwe zrobienie sobie teflon fixa bez utraty gwarancji? I czy montaż prec lufy we własnym zakresie też wiąże się z utratą gwarancji.Wydaje mi się, że możesz utracić gwarancję, skontaktuj się bezpośrednio ze sklepem. Ostatnio, po dłuuugiej przerwie zrobiłem u Nich zakupy, bez zastrzeżeń, szybko i to co zamówiłem. :maniak_OK: Mają ciekawy asortyment, "strawne" ceny, ale niestety nie jest to wynikiem obniżenia marży, tylko kosztem obniżenia jakości produktów co jest wynikiem zakupów od producentów nie najwyższych "lotów". :maniak_zle: Edited May 13, 2011 by Powała Quote Link to post Share on other sites
ikso95 Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 Sklep godny polecenia, towar szybko wysłany, dobrze opakowany. Quote Link to post Share on other sites
sebolek Posted May 22, 2011 Report Share Posted May 22, 2011 Sklep polecam szybki i sprawny tylko mam małe pytanie do innych którzy korzystali : Czy zmienił wam się status z "Zapłacono : NIE" na "tak"? Quote Link to post Share on other sites
Lochu Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 Niegdy problemów ze sklepem nie miałem ale muszę powiedzieć, że opcja przy zakupach 'dodatkowe informacje' nie jest za bardzo brana pod uwagę, lepiej napisać maila. Quote Link to post Share on other sites
ikso95 Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 (edited) Tak Sebolek mam tan sam problem zapłaciłem za replike około 2 tygodni temu, wszystko cacy. Ale jak sie loguje i wchodze w historie zamówień to przy ostatnim zamówieniu w kolumnie "zapłacono" pisze Nie. Edited May 24, 2011 by ikso95 Quote Link to post Share on other sites
seger Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 a brałeś za pobraniem czy przedpłata ? Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted May 25, 2011 Report Share Posted May 25, 2011 Gdy ja wziąłem za pobraniem, to po miesiącu wkońcu jest napisane, że zapłacono. Quote Link to post Share on other sites
seger Posted May 25, 2011 Report Share Posted May 25, 2011 (edited) Bo płacisz kurierowi przy odbiorze, kurier od razu nie przelewa kasy na konto klienta, tlyko jest przelew zbiorczy z paczek COD. Edited May 25, 2011 by seger Quote Link to post Share on other sites
ikso95 Posted May 25, 2011 Report Share Posted May 25, 2011 Ja również brałem za pobraniem. No ale dzięki że mi wyjaśniłeś seger bo byłem zdziwiony. Quote Link to post Share on other sites
Pavulon87 Posted June 7, 2011 Report Share Posted June 7, 2011 Tak przy odbiorze osobistym jak i wysyłce wszystko odbyło się sprawnie i bez problemów. W przypadku odbioru osobistego zamówienie czekało gotowe do odebrania drugiego dnia rano. Wysyłka błyskawiczna, tania i dobrze zabezpieczona. Opakowanie składało się z grubej czarnej folii, kartonowego pudła, folii bąbelkowej i naklejki "Fragile", chociaż nic tłukącego tam nie było. Zamówienie z niedzielnego wieczora we wtorek przed południem już było na miejscu. Jedyny minus to jednak trochę ubogi asortyment. Quote Link to post Share on other sites
konrad1313 Posted June 7, 2011 Report Share Posted June 7, 2011 Kolejna udana transakcja, w 2 dni wszystko załatwione. Quote Link to post Share on other sites
Hofferus Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 Właśnie otrzymałem od nich przesyłke w poniedziałek zamówiona dziś dotarła zawartość zgodna w 100%. Bardzo gorąco polcam w awaryjnych sytuacjach. Quote Link to post Share on other sites
kaszubskc Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 Już 9 razy robiłem u nich zakupy zostawiłem u nich trochę ponad 1,5 tys. prawie za każdym razem wszystko cacy, towar w domu zawsze po dwóch dniach od zamówienia (na ogół zamawiam wieczorem więc wysyłają następnego dnia). Jednak w paczce z ostatniego zamówienia zamiast MICH'a2002 znalazłem MICH'a 2000 :icon_cry: . Ogólnie sklep w porządku ale zdarzają im się małe wpadki, a nie wszystkim chce się bawić w reklamacje i odsyłanie towaru. Przez to ostatnie zamówienie moja ocena sklepu spadła z wzorowej na dobrą (pewnie z zamianą towaru nie było by problemów ale jak już pisałem nie chcę mi się w to bawić). Panów odpowiedzialnych za szykowanie paczek proszę o większą uwagę na następny raz. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts