esco Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 A masz oryginalny hełm czy kopię? Ja mam kopię i pomimo tego, że zawieszenie jest dobrze zrobione to nie leży idealnie - hełm jest za duży. :) Quote Link to post Share on other sites
Aiven Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 Jak już wielokrotnie pisałem - ilość zamówień ogranicza czas jaki mogę poświęcić na odpisywanie na maile (przy okazji, szkoda, że jakoś przy innych firmach, z którymi też nie zawsze kontakt jest dobry nie ma praktycznie wzmianki o tym, że ktoś czeka na odpisanie na maila). Zawieszenie nie może być źle zrobione, ponieważ jest identyczne z oryginalnych do ACH/MICH. Od ostatniego maila minął miesiąc. W tym czasie można znaleźć 2-3 minuty na odpisanie. To jest już długo. Może warto poświęcić jeden dzień w miesiącu i odpisać na maile. Wrzucić na forum aktualny stan prac nad zamówieniami. Ze większości klientów zejdzie ciśnienie. Odnośnie zamówienia: czy zamówiony pokrowiec na wkład hydracyjny jest już w OD? Jeżeli nie to proszę o kontakt, bo może pozostanie ten we wz.93. Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted March 26, 2012 Author Report Share Posted March 26, 2012 Witam Zrobione są zarówno w OD jak i wz93. Quote Link to post Share on other sites
seger Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 A masz oryginalny hełm czy kopię? Ja mam kopię i pomimo tego, że zawieszenie jest dobrze zrobione to nie leży idealnie - hełm jest za duży. :) Sprawdzane na kopii chińskiej, volverze, oryginale. Winne jest zawieszenie nie hałer. Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 Witam. Jak tam z Cordurą MC? Leci? ;-) Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Aiven Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 (edited) Witam, Kiedy można spodziewać się wysyłki zamówionych rzeczy? Pozdrawiam Edited March 29, 2012 by Aiven Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted March 29, 2012 Author Report Share Posted March 29, 2012 Wszelkie informacje o wysyłkach będą podawane poprzez e-mail. Quote Link to post Share on other sites
Aiven Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 Świetnie, poproszę za ten o email w tej sprawie. Swój wysłałem 2 dni temu. Quote Link to post Share on other sites
SnieG Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 Ma ktoś może zdjęcia jak wygląda ten modułowy panel amunicyjny na człowieku? Zdjęciami w kamizelce LOKI II też nie pogardzę. Quote Link to post Share on other sites
kelo Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 Loki III jest jeszcze lepszy mam i powiem jedno. Miodzio :) Quote Link to post Share on other sites
Limaxu Posted April 6, 2012 Report Share Posted April 6, 2012 "kelo" jakbyś zapodał fotki Loki II na sobie to tez by było miodzio :) Quote Link to post Share on other sites
kelo Posted April 7, 2012 Report Share Posted April 7, 2012 (edited) http://zapodaj.net/47c833acc337.jpg.html http://zapodaj.net/7b31e85282af.jpg.html http://zapodaj.net/af3dbf43ada6.jpg.html http://zapodaj.net/787e5b38fc19.jpg.html Oto i zdjęcia. Nie patrzeć na konfiguracje nie jest ona do strzelania. P.S. Nie mam jeszcze płyt Edited April 7, 2012 by kelo Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted April 7, 2012 Report Share Posted April 7, 2012 Usztywnij sobie ten cummerbund czymś, chyba ma kieszeń. Będzie ci jeszcze wygodniej. Zadziała plastik (np. z butelki po płynie do spryskiwaczy) lub pianka odpowiedniej gęstości. Quote Link to post Share on other sites
kelo Posted April 7, 2012 Report Share Posted April 7, 2012 Niestety kieszeń będę musiał dorobić. Wstawię tam karimatę co na ten temat sądzicie? Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted April 7, 2012 Author Report Share Posted April 7, 2012 Witam Czy ewentualnie byłoby zainteresowanie bransoletami survivalowymi? Wykonane by były z oryginalnego paracordu. Cena jednego to około 20zł Quote Link to post Share on other sites
Guest Dawid4009 Posted April 7, 2012 Report Share Posted April 7, 2012 Ja bym taką bardzo chciał, i myślę że znalazłbym kilku innych chętnych:) Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted April 7, 2012 Report Share Posted April 7, 2012 Jakie zapięcie by było? Fastex? PS Jak tam zamówienie? ;-) Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted April 7, 2012 Report Share Posted April 7, 2012 Zainteresowanie pewnie by było,sam bym się skusił na taką ;) Byłbym też chętny na czapkę w multicamie jak coś. Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted April 7, 2012 Author Report Share Posted April 7, 2012 Bransoletki zapinane by były na fastexa. Mati - zamówienie się już robi. Quote Link to post Share on other sites
Aiven Posted April 7, 2012 Report Share Posted April 7, 2012 Na bransoletki także się piszę. Bluzy combat shirt będą wprowadzane do produkcji? Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted April 7, 2012 Report Share Posted April 7, 2012 (edited) Na bransoletki także się piszę. Bluzy combat shirt będą wprowadzane do produkcji? Z tego co wiem bluzy CS można zamówić,ale jeśli chodzi o CS w multicamie to trzeba poczekać na dostawę materiału. Na FB można zobaczyć w galerii CS w ATACS. Edited April 7, 2012 by OFF Quote Link to post Share on other sites
Aiven Posted April 7, 2012 Report Share Posted April 7, 2012 Przez jakiś czas brakowało materiału na bluzy (pytałem się w lutym tego roku) i nie było możliwości ich zamówienia. Mnie interesuje wz 93. Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted April 8, 2012 Report Share Posted April 8, 2012 (edited) Jak wygląda teraz sprawa z czasem oczekiwania? Potrzebne są mi 3 customowe ładownice do końca kwietnia i jestem ciekaw czy byłoby to możliwe do wykonania, bo rozumiem, że jest natłok zamówień. Edited April 8, 2012 by HellMaker666 Quote Link to post Share on other sites
slepy Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 Mam dwa pytania dot. oferty: 1. Kieszeń uniwersalna "Organizer" http://pstacticalgear.istore.pl/pl/kieszen-uniwersalna-organizer.html Posiada jakieś wewnętrzne kieszenie/przegrody poza gumkami na lightsticki/długopisy/etc? Ze zdjęcia tego jednoznacznie wywnioskować nie można (czy są jeszcze jakieś przegrody w środku), a w opisie nic na ten temat nie ma. 2. Kieszeń półsztywna na magazynek pistoletowy http://pstacticalgear.istore.pl/pl/kieszen-polsztywna-na-magazynek-pistoletowy.html Wejdzie w nią magazynek o wymiarach: długość 14,4cm, grubość 2,3cm, szerokość 3,4cm (od Hi-Capy 5.1)? Klapa się domknie? Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 Witam. Na jakim etapie jest moje zamówienie? Szyje się już dosyć długo. ;-) Pozdrawiam !:) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts