Guest (ID:6452) Posted September 10, 2011 Report Share Posted September 10, 2011 Wy tu gadu gadu a Dexter zapitala :D Quote Link to post Share on other sites
Miszcz120 Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 Polecam serwisanta Lukira. Fachowy, rzeczowy serwisant. Bardzo dobry kontakt, dzięki czemu wiem co w mojej replice było i jest nie tak. Śmiało można mu zaufać i powierzyć swoją replikę do serwisu/remontu/upgrade. Potrafi zrozumieć sytuacje materialną drugiego człowieka, za co bardzo lubie tego serwisanta, bo takich to ze świecą szukać. Repliki jakie mi naprawił to G36C (totalny custom częściowy) i AK47 beta spec cymy. Jestem jednym z pierwszych klientów, którzy dostali karte gwarancyjną i gwarancję na repliki. One-77 Quote Link to post Share on other sites
vandal7 Posted September 12, 2011 Report Share Posted September 12, 2011 Poleci ktoś osobę, która by zrobiła i zamontowała mosfet z regulacja rofa i zabezpieczeniem lipo ? Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted September 12, 2011 Report Share Posted September 12, 2011 Kicpa o ile znajdzie czas (a nie jest powiedziane). Quote Link to post Share on other sites
Stalker Posted September 12, 2011 Report Share Posted September 12, 2011 Czesio w serwisie Taktyczny.com. Quote Link to post Share on other sites
vandal7 Posted September 15, 2011 Report Share Posted September 15, 2011 jeszcze jacyś? Quote Link to post Share on other sites
myslin22 Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 Witam szukam serwisanta z okolic Piły, Złotowa, są jacyś? Quote Link to post Share on other sites
Andzia Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 Wydaje mi się, że tam żadnego nie ma. Napisz do Mulisa, jest z okolic Poznania. Quote Link to post Share on other sites
resce Posted September 26, 2011 Report Share Posted September 26, 2011 Z okolic Bytomia polecam Lukira. Na moim składaku M4 (mam chyba części wszystkich firm) ze sprężyną 110 wyrobił ~415fps. Znacznie też wzrosła kultura pracy i troszkę szybkostrzelność, chodzi znacznie ciszej i aż miło się z niego strzela :) Poza tym Pan ten zawsze służy pomocną radą i wszystko ładnie wyjaśnia tak przed serwisam jak i po w razie jakiś wątpliwości :) Quote Link to post Share on other sites
ludi2010 Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 Potrzebuję numer telefonu do Poldeckiego. Jesli ktoś posiada to proszę o PW, na Pw wyjaśnie tez o co chodzi. Quote Link to post Share on other sites
Mixonik Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 Heh po tych wszystkich wypowiedziach chyba specjalnie uszkodzę moje M4 jak wróci :D. Ale nie mam pojęcia co w nim jeszcze grzebać :O. Quote Link to post Share on other sites
musashi Posted October 8, 2011 Report Share Posted October 8, 2011 Witam poszukuje dobrego serwisanta z warszawy . Możecie kogoś polecić ? Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted October 8, 2011 Report Share Posted October 8, 2011 To ja coś napiszę: DZIEŃ DOBRY! :blush: Melduję się gotów do służby. Pozdrawiam. Pold. Quote Link to post Share on other sites
lukira Posted October 8, 2011 Report Share Posted October 8, 2011 Witamy Cię Poldemarze! ;) Quote Link to post Share on other sites
bialy133 Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 Z czystym sercem jako serwisanta mogę polecić lukirę. Robił remont mojej M14 TM po fuszerce jaką odwalił asgshop w trakcie tuningu. Jestem bardzo zadowolony z efektów jego pracy. Replika chodzi jak marzenie. Przez cały czas serwisu świetny kontakt, aktualne informacje na temat przebiegu działań i stanu repliki. W razie pytań odpowie, doradzi, nawet już po odebraniu repliki. Generalnie replika przed serwisem była w takim stanie :teeth: a po serwisie jest w takim :icon_cool: Polecam Quote Link to post Share on other sites
bolek10 Posted October 14, 2011 Report Share Posted October 14, 2011 Jest jakiś ogarnięty serwisan z Łodzi ? Quote Link to post Share on other sites
musashi Posted October 14, 2011 Report Share Posted October 14, 2011 Witam poszukuje dobrego serwisanta z warszawy . Możecie kogoś polecić ? Quote Link to post Share on other sites
Teli94 Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 Polecam serwisanta Jacka z Gorzowa wlkp :D Świetny kontakt i pełen profesjonalizm :) Quote Link to post Share on other sites
Dogtag Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 Witam. Poszukuję jakiegoś serwisanta z Wrocławia do przerobienia glocka cymy i dopieszczenia m4. Quote Link to post Share on other sites
Puchacz79 Posted October 19, 2011 Report Share Posted October 19, 2011 Przed weekendem odebrałem moją gięte od Lukira. Była na tzw dopieszczeniu wraz z wymianą precki, gumki i sprężyny oraz wymianie kabli wraz z wtyczkami na DEANS i dodaniu mosfetu. W niedziele byłem na manewrach i miałem okazje przetestować ją. Chociaż nie miałem możliwości empirycznych to na oko widać że ROF ładnie się podniósł, FPS również (ok. 460/450). Kultury pracy nie ma co porównywać. Musze tylko kulki kupić cięższe bo 0,25 bez hopka lecą same lekko w górę, po zmianie zasięg na pewno również się podniesie. Miód cud i orzeszki. Gorąco polecam. Quote Link to post Share on other sites
rogalov Posted October 22, 2011 Report Share Posted October 22, 2011 Szukam dobrego serwisanta na terenie Szczecina. Czy mógłby by ktoś kogoś polecić? Quote Link to post Share on other sites
Jacek GROT Posted October 22, 2011 Report Share Posted October 22, 2011 (edited) Za rok być może będę i ja tam zamieszkiwał. A póki co: trasa S3, 40 minut i jesteś w Gorzowie. Jak by się chciało to zapraszam, tym bardziej z kałaszkami ; ) Edited October 22, 2011 by Jacek GROT Quote Link to post Share on other sites
rogalov Posted October 22, 2011 Report Share Posted October 22, 2011 Nie za bardzo jest mi po drodze. Mieszkam w Świnoujściu jednak studiuje w Szczecinie. ;/ Quote Link to post Share on other sites
lukira Posted October 23, 2011 Report Share Posted October 23, 2011 Jesteś więc skazany na serwis wysyłkowy :) Quote Link to post Share on other sites
marcin12 Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 szukam serwisanta z wroclawia ktory za wymiane lufy gumki i kabli nie wezmie sobie 120 zl jak w v2, jest taki? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts