poldeck Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 Eee tam. Kicek ma rację w pierwszym pytaniu: "niby czemu?". Spokojnie można to tak tuningować. Ile wytrzyma to zupełnie inna kwestia. :biggrin: Quote Link to post Share on other sites
Bieniekk Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 Replika wysłana do Chimera Airsoft... czyli AnR'a, krótko mówiąc.. replika strzela świetnie, wzorowa robota ! W 100% polecam ;) Quote Link to post Share on other sites
Ghost10 Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 Witam, mam problem z repliką m16 p&j. Są w Katowicach jacyś serwisanci? Quote Link to post Share on other sites
Kalashnikov Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 Lukira - Bytom Quote Link to post Share on other sites
Mr MegaMan Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 Polecam również z Bytomia człowieka o nicku Mrówa na wmasg ma Adamus21 Jest tani ale repliki robi szybko i rzetelnie. Miałem styczność z paroma ludźmi od serwisu i tylko u Mrówy zawsze jestem zadowolony z efektu. Z czystym sumieniem mogę go polecić. Quote Link to post Share on other sites
łysy thc Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 Spóźnione ale szczere podziękowania dla serwisu Chimera za przebadanie m16 Quote Link to post Share on other sites
men3L Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 Polecam Lukira, dostał na serwis moje KAC PDW od VFC, zrobił wszystko porządnie, replika strzela świetnie. Jeszcze raz polecam. Quote Link to post Share on other sites
pietrasss Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 (edited) Polecam Poldka, zawsze dokładnie i na czas ;) Edited April 21, 2012 by pietrasss Quote Link to post Share on other sites
DJanos Posted April 22, 2012 Report Share Posted April 22, 2012 Szukam osobę kumatą z Poznania lub okolic co pomoże mi i pokaże jak zmienić preckę i gumkę w swojej M4. Sam na podstawie filmików instruktażowych na YT wolę tego nie robić. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Mixon Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 Czy jest ktoś w okolicy Trójmiasta, który jest w stanie naprawić regulację pionu w kolimatorze EoTech 552 od TomkaPL? Słyszałem dobre opinie o Poldku, więc jeśli się zgodzi to jemu wyślę celownik, ale może ktoś z okolicy chce zarobić :D? Quote Link to post Share on other sites
Gisher Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 Jeśli chodzi o Kraków to polecam Kantka. Robił mi elektrykę (kable niskoooporowe i wymiana wtyczek) w dwóch replikach i jestem bardzo zadowolony - szybko i na poziomie. Quote Link to post Share on other sites
Widmo34 Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 Dexter solidna i rzetelna robota (montaż paru gratów i ogarnianie magów) Quote Link to post Share on other sites
shardac Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 Adamus21, znany również jako Mrówa: szybko, sprawnie i z wyjątkowo udanym kontaktem i bieżącym informowaniem co i jak. Polecam! Quote Link to post Share on other sites
BlackOne Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 Zna ktoś kogoś z Wrocławia lub okolić ? Quote Link to post Share on other sites
Tomaszek123 Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 Pisz do serwisu V2 militaria. Dzisiaj odebrałem swoją replikę od Szumiego i jest po prostu genialna. Quote Link to post Share on other sites
316_Danny Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 Witam! Jeśli chodzi o serwis w Poznaniu i okolicach replik głównie AK i na GB v.3 to polecam użytkownika o nicku: czolgista1986 Szybko, solidnie i tanio! I do tego nareperował replikę na moich oczach :icon_biggrin: Polecam! :wink: Quote Link to post Share on other sites
lukira Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 Z dniem 1 czerwca 2012 z powodów osobistych ZAWIESZAM serwis DO ODWOŁANIA! Quote Link to post Share on other sites
Tymoszczuk Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 Polecam Lukira, kupowałem ad niego ak74u od JG wszystko ok, tak jak na zdjęciach. Świetny kontakt i bardzo miła osoba. Nic dodać nic ująć. Quote Link to post Share on other sites
oski52 Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 Zapytam się tu może komuś się później przyda, a sam znaleźć nie mogę. Kto serwisuje repliki w okolicach Bydgoszczy? Quote Link to post Share on other sites
Jaeger Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 Kuba z kpasg.net Quote Link to post Share on other sites
MomX Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 Polecam Przemo02 , składał mi m249 pj . Solidna i dobra robota. Świetny kontakt i informowanie o postępach prac , szybko wykonana robota - czego chcieć więcej ? . Jak najbardziej Polecam ! Quote Link to post Share on other sites
Bassovy Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 Panowie szukam kontaktu do dobrego "FACHOWCA" od gaziaków, a zwłaszcza od WE P-08. Quote Link to post Share on other sites
lukira Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 Dexterkrak Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 Do wszystkich zainteresowanych: PRZEPROWADZIŁEM SIĘ! Jeśli ktokolwiek chce mi wysłać cokolwiek bez zapowiedzi (a i tacy tytani już byli) to niech wcześniej spyta mnie o adres! Jeśli ktokolwiek wyśle cokolwiek na stary adres a nie zapyta wcześniej, to ma pecha, robi komuś obcemu prezent z repliki. Quote Link to post Share on other sites
Laokoon Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 A ja chciałbym bardzo polecić użyszkodnika Rogal138. Bardzo fachowo zajął się naprawą, lekkim tuningiem i różnorakim dopieszczaniem mojej Fiveseven TM. Świetny kontakt, konkurencyjne ceny, profesjonalne podejście i duża wiedza. Czyli wszystko, czego od serwisanta można chcieć. Obecnie jest u Niego mój SWD Real Sworda, a niedługo leci też Famas TM - jednym słowem - mam do Niego pełne zaufanie. Polecam i pozdrawiam, Lao Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts