Guest gecko123 Posted September 8, 2012 Report Share Posted September 8, 2012 Wczoraj moja replika wróciła od Poldka, dziś używałem jej na strzelance. Wszystko pięknie chodzi, wycisnął wszystko co się dało z mojego M249. Kontakt świetny. Naprawdę polecam :> Quote Link to post Share on other sites
johnromanxD Posted September 17, 2012 Report Share Posted September 17, 2012 Witam, poszukuję serwisanta z Poznania. Posiadam replikę SLR105A1 firmy Classic Army, ulepszoną do ok.420 fps. Podczas strzelania usłyszałem ciche tarcie (zgrzyty), od razu przerwałem. Coś jak mielenie ziaren. Od tego zdarzenia minęły 2 miesiące, a replika leżała bezczynnie. Gdy wczoraj chciałem oddać jeden strzał na pojedynczym, usłyszałem o wiele głośniejszy zgrzyt... Dodam jeszcze, że teren na którym się strzelałem był dość piaszczysty, lecz nie kopałem repliką dołków -.- Jeśli chodzi o sprawy organizacyjne to dostosuję się do terminu, a także zapłaty :icon_razz2: Piszę tutaj, gdyż chodzi mi o samą diagnostykę usterki, a repliki do speca nie chcę oddawać :icon_neutral: Pozdrawiam :maniak_OK: Ponawiam zapytanie. Dodam jeszcze, że zależy mi na tym, żeby przyjść do kogoś osobiście z repliką, gdyż nie chcę wysyłać nieznanej osobie ;] Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted September 17, 2012 Report Share Posted September 17, 2012 To albo szukaj z defibrylatorem Pirata, albo nie wysyłaj nikomu. Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted September 18, 2012 Report Share Posted September 18, 2012 Polecam ANR,szybko tanio i solidnie :maniak_OK:. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted September 18, 2012 Report Share Posted September 18, 2012 AnR, TANIO?! Zapomniałeś jak się umawialiśmy? :D Hahahah lol. Quote Link to post Share on other sites
seger Posted September 30, 2012 Report Share Posted September 30, 2012 Elo Mam M4-A1 firmy AGM. Kiedyś pobawiłem się w serwisanta i skutek jest taki, że teraz wypluwa co piątą kulkę. Może ktoś pomóc? Najlepiej z Lublina Zapłacę!! Slij do mnie :) Quote Link to post Share on other sites
matheews Posted September 30, 2012 Report Share Posted September 30, 2012 (edited) Wysłałem swoją G&P M16A3 do serwisanta w Szczecinie. Wróciła z wgiętym body! Nie jakoś masakrycznie, ale jednak. Widać to dobrze od dołu komory zamkowej. Przysięgam nie wiem jak to można było zrobić, ale udał mu się ten wyczyn. Próbowałem się do niego dodzwonić i nie odbiera. Przez to wgięcie sprężynka od wyrzutnika łusek nie "dochodzi" do górnego body i efekt jest taki, że się klepie po każdym ruchu Obija się o łoże. Dodatkowo poluzował mi się selektor ognia. Nie wiem czy z jego winy bo źle ją złożył czy ze "starości"... Ten serwisant to @barakuda. Jest zarejestrowanym użytkownikiem na portalu. Uwaga na niego. W czasie naprawy dzwonił do mnie co wymienia i jak się ta replika ma. Wydawał się miłym człowiekiem. Sądziłem, że jest profesjonalistą w tym co robi i wszystko będzie git, a tu taki klops... Pewnie upadła mu w serwisie jakoś niefortunnie. Chociaż mógł mnie o tym powiadomić i zejść z ceny, a tak to muszę wystawić negatywną opinię o tym serwisancie. Lipa... Edited September 30, 2012 by matheews Quote Link to post Share on other sites
Kiszu Posted October 9, 2012 Report Share Posted October 9, 2012 Bardzo polecam serwisanta fusi,bardzo fajnie poskładał moją replikę. Zamontował kable niskooporowe, mosfet z ab, wszystko spodkładkował i uszczelnił. Wycisnął na sprężynie sp120 470fps stałe więc szczelność niesamowita :icon_biggrin: Polecam bo jest tanio, szybko i bardzo sprawnie :icon_smile: Quote Link to post Share on other sites
lukira Posted October 9, 2012 Report Share Posted October 9, 2012 To mało. Teraz są serwisanci co spokojnie 570fps wyciskają na sp120 ;) Quote Link to post Share on other sites
thewojtz Posted October 9, 2012 Report Share Posted October 9, 2012 Chyba na dwóch połączonych ze sobą sp120 :icon_wink: Quote Link to post Share on other sites
lukira Posted October 9, 2012 Report Share Posted October 9, 2012 On podaje wynik na kulkach 0.12 to i ja tak podałem;) Ostatnio jakaś moda jest na to... Quote Link to post Share on other sites
proteziaksaspl Posted October 9, 2012 Report Share Posted October 9, 2012 "Bo tylko FPSy się liczą". Quote Link to post Share on other sites
Kiszu Posted October 9, 2012 Report Share Posted October 9, 2012 Przepraszam za zamieszanie i szczególnie przepraszam fusiego, który wsadził tam 130 :) Nie mogę już edytować dlatego piszę tutaj. Nie znam się na tym i za bardzo nie pamiętałem jaką sprężynę tam włożył, więc myślałem że nie będzie tam takiej różnicy :D Quote Link to post Share on other sites
durrr Posted October 9, 2012 Report Share Posted October 9, 2012 Witam Potrzebuje dobrego serwisanta do zrobienia SR25 i m259 od PJ Quote Link to post Share on other sites
Guest gecko123 Posted October 9, 2012 Report Share Posted October 9, 2012 Od siebie mogę polecić Poldka, moje M249 zrobił świetnie :3 Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted October 10, 2012 Report Share Posted October 10, 2012 Bardzo polecam serwisanta fusi,bardzo fajnie poskładał moją replikę. Zamontował kable niskooporowe, mosfet z ab, wszystko spodkładkował i uszczelnił. Wycisnął na sprężynie sp120 470fps stałe więc szczelność niesamowita :icon_biggrin: Polecam bo jest tanio, szybko i bardzo sprawnie :icon_smile: ...który to ów rzekomy serwisant dwa tygodnie temu pisał, iż pierwszy raz rozkłada GB... :icon_confused: Ludzie! Ogarnijcie się! To, że ktoś zrobił replikę sobie i kumplowi jeszcze nie czyni z niego serwisanta :bialaflaga: Quote Link to post Share on other sites
krissolek Posted October 21, 2012 Report Share Posted October 21, 2012 Poszukuję seriwsanta dostępnego (ostatnio nikt nie serwisuje z tych których znam (AnR,Poldeck)).Do pobawienia się mam M4 składak.Potrzebne podkładkowanie,dopieszczenie płytki selektora (zrobione na kroplkę i działa) i ogólne doszczelnienie. Quote Link to post Share on other sites
MyN3 Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 @up ze skladakami zawsze jest tak, ze wszystko pięknie działa póki sie nie otworzy, tym bardziej, ze klejone było na kropelke :) dlatego przygotuj sie na większe wydatki :) Quote Link to post Share on other sites
Pykus Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 Wysłałem swoją G&P M16A3 do serwisanta w Szczecinie. Wróciła z wgiętym body! Nie jakoś masakrycznie, ale jednak. Widać to dobrze od dołu komory zamkowej. Przysięgam nie wiem jak to można było zrobić, ale udał mu się ten wyczyn. Próbowałem się do niego dodzwonić i nie odbiera. Przez to wgięcie sprężynka od wyrzutnika łusek nie "dochodzi" do górnego body i efekt jest taki, że się klepie po każdym ruchu Obija się o łoże. Dodatkowo poluzował mi się selektor ognia. Nie wiem czy z jego winy bo źle ją złożył czy ze "starości"... Ten serwisant to @barakuda. Jest zarejestrowanym użytkownikiem na portalu. Uwaga na niego. W czasie naprawy dzwonił do mnie co wymienia i jak się ta replika ma. Wydawał się miłym człowiekiem. Sądziłem, że jest profesjonalistą w tym co robi i wszystko będzie git, a tu taki klops... Pewnie upadła mu w serwisie jakoś niefortunnie. Chociaż mógł mnie o tym powiadomić i zejść z ceny, a tak to muszę wystawić negatywną opinię o tym serwisancie. Lipa... I co nic nie wyjaśniłeś ? Ja bym się nieźle wkur.. i tego nie odpuścił, domagałbym się chociaż używanego body od gp albo jakiś 2 stów na nie. Quote Link to post Share on other sites
durrr Posted November 22, 2012 Report Share Posted November 22, 2012 Jestem zmuszony wystawić mega pozytyw serwisantowi Lukira. Dostał ode mnie 2 stockowe repliki od PJ (Sr25 i M249) Tuning przeprowadzony perfekcyjnie, już po pierwszym strzale widać mega różnice. Tak że moge go śmiało polecić każdemu zainteresowanemu tuningiem. Quote Link to post Share on other sites
matheews Posted November 23, 2012 Report Share Posted November 23, 2012 I co nic nie wyjaśniłeś ? Ja bym się nieźle wkur.. i tego nie odpuścił, domagałbym się chociaż używanego body od gp albo jakiś 2 stów na nie. Jasne, że sie wkur***em. Przyjechałem poźniej do niego wyjaśnić tą kwestię. Dzięki temu obniżył mi koszt innej usługi i dołożył kulki MadBulla. Więc "nie jest źle"... :icon_cool: Quote Link to post Share on other sites
MyN3 Posted November 23, 2012 Report Share Posted November 23, 2012 A zdjęcie możesz podesłać tego wyczynu ? Quote Link to post Share on other sites
Deadmaster Posted November 25, 2012 Report Share Posted November 25, 2012 Szukam dobrego serwisanta we Wrocławiu (AnR już nie robi...). Quote Link to post Share on other sites
krissolek Posted November 25, 2012 Report Share Posted November 25, 2012 Szukam dobrego serwisanta we Wrocławiu (AnR już nie robi...). Podpinam się do prośby. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted November 25, 2012 Report Share Posted November 25, 2012 Jeżeli AnR już niet, to Szumitek z V2. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts