sirdagor Posted January 19, 2012 Report Share Posted January 19, 2012 Polecam Poldcka, miło fajnie i profesjonalnie ..... Ilość FPS na chronometrze, przerosła moje oczekiwania, pełen profesjonalizm, do tego można zobaczyć legendarne repliki oraz sprawdzić jak działa radziecki noktowizor. Quote Link to post Share on other sites
Gallain Posted January 19, 2012 Report Share Posted January 19, 2012 (edited) Widzę, że Poldeck nie próżnuje. Aż trudno uwierzyć, że się chłop ze wszystkim wyrabia... Edited January 19, 2012 by Gallain Quote Link to post Share on other sites
Krepel Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 Ja polecę Lukirę - kupiłem od niego emkę, wszystko bez zarzutów. Szczelność perfekcyjna, kultura pracy miodzio. Jednym słowem polecam! Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 Temat został wyczyszczony. Jeśli w stronę któregoś z użytkowników ponownie zostaną skierowane zarzuty - odbędzie się to za pośrednictwem prawdziwego konta. Quote Link to post Share on other sites
Guest Rengi Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 (edited) Dzisiaj odebrałem kolejne dwie repliki od Poldcka , jak zwykle obydwie strzelają magicznie :))),zostały tylko dwie repliki w teamie które jeszcze nie były na stole operacyjnym wyżej wymienionego.Zasłużył na miano naszego teamowego serwisanta :D. Edited February 3, 2012 by Rengi Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 Czy jest jakiś serwisant, który miał do czynienia z Mosinem od Zety? Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Nie sądzę... Choć pewnie wielu by chciało :-) . Quote Link to post Share on other sites
luglo Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 Czy jest jakiś serwisant, który miał do czynienia z Mosinem od Zety? Pisz do mnie na PW. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 No i sprzątnie mi klienta :D Quote Link to post Share on other sites
lukira Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 To, że napisał, żeby dał info na PW nie oznacza, że miał z tym styczność, tak?:D Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted February 10, 2012 Report Share Posted February 10, 2012 Na razie to muszę ją dostać i zdecydować, czy to się na cokolwiek nadaje - ten magazynek "wsypowy od dołu" nie nastraja mnie pozytywnie, powiem więcej - uważam, że to będzie idiotyczne rozwiązanie. :P Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 Pisz do mnie na PW. Luglo, kto odpowiada za przegląd replik u Was? Quote Link to post Share on other sites
Azur Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 Nie będę wyjątkowy - polecę serwis Chimera Airsoft. Replika zrobiona przecudnie, wyciśnięte z niej zostały siódme poty. Perfekcyjne podejście do roboty - solidnie, odpowiednio szybko. Kontakt też wzorowy. Quote Link to post Share on other sites
Matejklb Posted February 18, 2012 Report Share Posted February 18, 2012 Siemanko. Czy jest jakiś serwisant, który podjąłby się przyjęcia dwóch replik i ich sprawdzenia. A potem porozsyłania? Jedna replika ma rozłożony GB i trzeba poskładać ;)) Quote Link to post Share on other sites
Drewnioq Posted February 20, 2012 Report Share Posted February 20, 2012 Witam! Bardzo polecam serwis u Poldcka replika zrobiona bardzo dobrze, kontakt też bardzo dobry ogólnie jak ktoś chce dobrze i szybko zrobić replikę to polecam wysyłać właśnie do niego. Quote Link to post Share on other sites
Guest martinez 81 Posted February 25, 2012 Report Share Posted February 25, 2012 Ja też mogę z czystym sumieniem polecić Poldka.Tanio szybko i fachowo:) Quote Link to post Share on other sites
_Arczi_ Posted February 26, 2012 Report Share Posted February 26, 2012 Poszukuje serwisanta z okolic Gliwic, Zabrza, Rudy Śląskiej do zrobienia G36. Problem szczelności, bo nie wierze żeby w miesiąc sprężyna się zbiła tak że spadło z 520 na 420 fps. Quote Link to post Share on other sites
lukira Posted February 26, 2012 Report Share Posted February 26, 2012 Zgłaszam się z Bytomia;) Quote Link to post Share on other sites
AdameKOSW Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Od siebie polecę Lukirę. Kontakt bdb, o wszystkim byłem informowany, powiedział mi co w trawie piszczy i zrobił jak cza. Cena w porządku, czas również okej, replika strzela jak ta lala, jestem zadowolony i polecam tego oto Pana :) Quote Link to post Share on other sites
McFly Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Jest jakis serwisant w Łodzi lub okolicach ? :) Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 Częstochowa. A w razie czego skontaktuj się z Rengim. On u mnie bywa i mógłby dostarczyć. Quote Link to post Share on other sites
moto2004 Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 Czy ktoś miał doświadczenie ze SnowWolf'em M82A1 ? Interesuje mnie mocny tuning M190-M210. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted March 5, 2012 Report Share Posted March 5, 2012 To zmień replikę. Quote Link to post Share on other sites
musashi Posted March 5, 2012 Report Share Posted March 5, 2012 Na wiatrówke . Quote Link to post Share on other sites
KicpA Posted March 5, 2012 Report Share Posted March 5, 2012 Niby czemu? W AEGu nawet na takich sprężynach nie liźnie prawdziwej mocy snajperek xD Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts