Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

A patrzyleś dokładnie ?Ładownice do G36. marcin1988 kupujesz kamizelke z miwo za kilka stów a żałujesz te pare zł na przesyłke :roll: ? Twoja sprawa

Nie nie załuję ale jak już Mag napisał w tych ładownicach magazynki są prostopadle do płaszczyzny kamizelki a co za tym idzie strasznie odstają. A ja wolę jak najpłytszy profil :P Dlatego wolę ładownice do M16/M4 z drobną przeróbką :P

• Replies 893
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

heh sorki pospieszyłem się i nie zauważyłem adnotacji o przegrodzie :-P Dajcie spokój chłopakowi chce sobie zgromadzić sprzet z jednej firmy, jego wola. Ja z 2 miwo też wole Praszke. Np bardziej podoba mi sie ich cordura oliv. Taki kaprys. Więc zamiast rzucać teksty w stylu "żałujesz pare zeta na przesyłke" odpowiedzcie na konkretne pytanie jakie zadał. A jak was dziwi ze chce nosić magazynki od giety w ładownicach od m4 to zachowajcie to dla siebie. Szczególnie że podał powód dla którego tak zrobi. Może troche sie rozpisałem ale czasem wnerwia mnie to forum...

Edited by dawid_o
Posted

Jest jeszcze inne wyjscie.

Napisz do Praszki aby uszyli Ci na zamowienie ladownice na magi do g36. Wystarczy ze nim magi wyslesz i oni pod to zrobia. Jedyny minus jest taki ze musisz poczekac troche czasu bo maja teraz wpyte roboty

Posted
Nie nie załuję ale jak już Mag napisał w tych ładownicach magazynki są prostopadle do płaszczyzny kamizelki a co za tym idzie strasznie odstają. A ja wolę jak najpłytszy profil icon_razz.gif Dlatego wolę ładownice do M16/M4 z drobną przeróbką icon_razz.gif

A czemu nie napisałeś tego wcześniej?

Posted

Mam jedno szybkie pytanie, na które najlepiej jakby odpowiedział ktoś kto miał porównanie obu rzeczy obok siebie.

Chodzi mi o material pantery z cordury i polyester. Czy w obu tych material odcien pantery jest identyczny ? Czy lekko sie rozni ?

Posted (edited)

Moje cudo w wykonaniu państwa z miwo. Ładnie widać różnice miedzy corduryą a polyesterem(kamizelka z codury większość ładownic z polyesteru)

p1010182fo3.th.jpg

W środku 2 płyty sapi (IVA) i wkłady kevlarowe IIIA

Edited by yuri629
Posted

Moje cudo w wykonaniu państwa z miwo. Ładnie widać różnice miedzy corduryą a polyesterem(kamizelka z codury większość ładownic z polyesteru)

p1010182fo3.th.jpg

W środku 2 płyty sapi (IVA) i wkłady kevlarowe IIIA

Kamizelka wyglada swietnie. Wrzuciłbys wiecej zdjec z opisem ładownic:) Kieszenie na boczne kafle tez ma?

Posted (edited)

jak uda mi to podeśle foty później. Na kamizelce są:

-panel na 8 magów od ak47/beryl

-4x ładownica na granat

-ładownica na 3 granaty 40mm (służy mi na magi od p-83)

-ładownica na radio

-ładownica na opatrunek osobisty

-2x średnie cargo(1 pionowe i 1 poziome)

Na plecach:

-pokrowiec na camelbaka

ps. po bokach kamizelki są 4 kieszenie na mag od m4/ak47

Pozdro!

Edited by yuri629
Posted

Witam,

1)czy w dalszym ciągu dostępne jest oprzyrządowanie w Cordura Olive Green? Zniknęła mi możliwość wyboru takowego koloru kamo....

2) Czy był by ktoś w stanie przesłać mi na PW lub zamieścić tu linki do większej ilości zdjęć Kieszeni cargo M.R.E. ( http://www.miwo-military.com/-produkty/pid...ze-cargo-M-R-E- ), chodzi mi głównie o zdjęcie środka, gdyż na stronie Miwo zdjęcie jest wraz z jakimś wkładem ;)

Pozdrawiam