habib Posted November 14, 2008 Report Share Posted November 14, 2008 Zamówienie w środę wieczorem i włąśnie odebrałem paczuszkę od kuriera :) Ode mnie bardzo duży plus :) Hehe, ja w środę zamówiłem, dziś odebrałem, 7:45 od listonosza PP :strach: W szoku będę jeszcze przez parę godzin :uśmiech: W każdym bądź razie, to moje trzecie zakupy w specszopie i trzecie udane. Duży + ode mnie Quote Link to post Share on other sites
Rantrave Posted November 20, 2008 Report Share Posted November 20, 2008 Bardzo szybka wysyłka towaru, paczka dotarła na następny dzień. Obsługa Specshopu odpowiedziała również na wszystkie moje emaile odnośnie zakupywanego produktu. Duży plus dla sklepu Quote Link to post Share on other sites
Pies Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 Kontakt ze sklepem bardzo dobry - na emaile dostawałem odpowiedzi po kilkunastu minutach. Wysyłka ekspresowa - wieczorem w niedziele wysłałem zamówienie, we wtorek ok. 10 dzwonek do drzwi :D POLECAM! Naprawdę świetny sklep. Narazie 3 zamówienia u nich, z pewnością będą następne. Quote Link to post Share on other sites
Regdorn Posted December 18, 2008 Report Share Posted December 18, 2008 Dokonałem kilkukrotnych zakupów w tym sklepie. Kontakt mailowy i telefoniczny dobry. Każdorazowo obsługa była rzeczowa i profesjonalna. Wysyłka sprawna, towar bez zarzutu. Tak więc: + Quote Link to post Share on other sites
luis Posted December 18, 2008 Report Share Posted December 18, 2008 + za jakość munduru który zamówiłem. + za informację na komórkę o trudności w sprowadzeniu bluzy do tego munduru; + za oddanie pieniędzy po 7 dniach roboczych, po dokonanej przedpłacie, w związku z brakiem możliwości przewidzenia terminu dostawy w/w bluzy. + za powiadomienie mnie (po 2 m-cach), że owa bluza jest i czy mają mi ją przesłać. + za gratisową przesyłkę tejże bluzy. Jak widać problemy występują w dostawie asortymentu, ale żetelne podejście do klienta rozwiewa me wątpliwości co do oceny "piątka z małym minusikiem". Quote Link to post Share on other sites
Fear Factor Posted December 23, 2008 Report Share Posted December 23, 2008 W specu regularnie kupuję większe, bądź mniejsze drobiazgi w zależności od finansów, ale nie mogę narzekać, że jest u nich źle. Mają dobry towar, duży wybór i cieszy mnie, że wciąż posiadają na stanie sporo rzeczy TM. I od jakiegoś czasu plus za poprawę obsługi klienta, lepiej się dogadać, nie ma takiego uczucia, że truje się sprzedawcy tyłek. Plus dla sklepu! Quote Link to post Share on other sites
benizo Posted December 23, 2008 Report Share Posted December 23, 2008 Polecam ten sklep. Jak sie zamówi do 14 przez UPS to na następny dzień mamy już paczkę ! POLECAM Quote Link to post Share on other sites
callidionis Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 Zamówienie - metalowy zamek do g17, rozładowywarka, okulary. Płatność przelewem, czas oczekiwania - 3 dni. Biorąc poprawkę na okres sylwestrowo-noworoczny i to, że mieszkam na zapupiu czas realizacji zamówienia jest ok. Tylko graty średnio starannie zostały zapakowane bo w paczce wszystko "latało". Ogólnie 4+/6 Quote Link to post Share on other sites
MaCiEjOoS Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 Duży plus dla specshop'u naprawdę miła obsługa, wszystko ci wytłumaczą jak jesteś nowy. Quote Link to post Share on other sites
Yeneth Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 Kilka kolejnych zamówień i kurier następnego dnia z paczką. Malutki zgrzyt w postaci przysłanie nie tej baterii którą zamówiłem ale i tutaj sklep nie poległ - po mailu szybki telefon od obsługi z pytaniem czy zwrot pieniędzy czy wybór czegoś innego z ich oferty. Duży + ;-) Quote Link to post Share on other sites
splinter Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 Kiedyś zamawiałem u nich baterię,obawiałem się czy dojdzie na czas,przed strzelaniem. Przy zamówieniu poprosiłem żeby mi ją naładowali. Paczka dotarła na czas,batke wsadziłem do mp5 i poszedłem na manewry;) Plus. Quote Link to post Share on other sites
Robson Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 Błyskawiczna wysyłka, w paczce wszystko co trzeba + NAKLEJKI :D Nie wiem czemu, ale ani magazynki ani nic innego z paczki nie dało mi tyle radości co naklejki w stylu: "JA <tu serce> AIRSOFT" :D Polecam ten sklep po raz kolejny. Quote Link to post Share on other sites
Larakis Posted February 6, 2009 Report Share Posted February 6, 2009 Nie napiszę nic nowego, ale pochwał nigdy za wiele. Środa wieczór - zamówienie Czwartek rano - status wysłane Piątek rano - paczka u mnie. Wszystko zgodne z zamówieniem (szkoda, że naklejki nie dostałem:) dobrze zapakowane. Serdecznie dziękuję i polecam... Quote Link to post Share on other sites
Aramil Posted February 6, 2009 Report Share Posted February 6, 2009 Właściwie to spokojnie mógłbym skopiować post Larakisa. Dodam tylko, że dodatkowo kontakt mailowy jest bardzo dobry. Quote Link to post Share on other sites
marcin1988 Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 (edited) Wtorek zamówienie a już dzisiaj paczka u mnie. Solidnie zapakowana i zabezpieczona przed uszkodzeniami. Wszystko tak jak być powinno. Bardzo dobry kontakt mailowy. Odpowiedzi otrzymywałem w ciągu kilku chwil od wysłania zapytania. Naprawdę gorąco polecam robić zakupy w tym sklepie bo ma się do czynienia z profesjonalistami. Ode mnie jak najbardziej zasłużony duży + Edited February 12, 2009 by marcin1988 Quote Link to post Share on other sites
Tasior1982 Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 Wszystkie pozytywy, które chciałbym napisać już zostały napisane, więc nie będę się powtarzał, po prostu... WIELKI PLUS. Pełen profesjonalizm. Aż miło u Nich robić zakupy. Quote Link to post Share on other sites
Yaramo Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 Wielki PLUS. Paczka zamówiona o 19 w poniedziałek. Środa o 12 była u mnie. Wszytko ładnie zapakowane. Quote Link to post Share on other sites
mant3z Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 (edited) Jestem stałym klientem tego sklepu, nigdy się nie zawiodłem. Nawet w sprawie zwrotów. Wszystko zawsze przebiega na najwyższym poziomie. Ludzie z czasem są tam tak przewidywalni jak by byli robotami :) Jedyne czego mi brakuje, to rabatów dla stałych klientów, na przykład zamiast tych 'badziewnych' naklejek, które wyrzucam do kosza. Kto je przykleja? Mam nadzieję że ktoś ze spec shopu zagląda tu czasami i przemyśli sprawę wysyłania do mnie zbędnych śmieci. Dzięki. Edited March 3, 2009 by mant3z Quote Link to post Share on other sites
R41nM4n Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 Witam Jako stały klient od prawie roku muszę stwierdzić iż to chyba najsolidniejszy sklep internetowy z jakim miałem styczność osobiście. I nie, nie pisze tego żeby naciągać kogoś na gratisy jak "kolega" powyżej :/ Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Levy Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 Kolejna paczka, przesyłka Pocztą...zamówienie złożone we wtorek rano...w środę około południa jest ( nie mam pojęcia jak Poczta to zrobiła :D ). Jak zwykle szybko ,pewnie i wzorowo ;) Zawartość paczki oraz jakość towaru pierwsza klasa. POLECAM! Quote Link to post Share on other sites
Kosa30 Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 WIELKI PLUS dla tego sklepu fakt cenny mogli by mieć niższe , ale ogólnie jestem bardzo zadowolony z obsługi i produktów. POLECAM :-) Quote Link to post Share on other sites
Ziomek08 Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 Również mnie sklep bardzo się spodobał, miła obsługa, dobre ceny oraz szybki kontakt z klientem, wysłałem replikę na gwarancje, jak tylko sprawdzili co i jak, zadzwonili opisali co jest nie tak i co mają zrobić, i bardzo mi się to podoba, oby więcej takich sklepów! Quote Link to post Share on other sites
GROMPL Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 Sklep na prawdę na wysokim poziomie, a w Poznaniu to chyba Mekka :-P Kupuje tam od dobrych 3 lat i w tym okresie zaobserwowałem na prawdę duży postęp poczyniony przez zarząd, jak i obsługę sklepu - w końcu prowadzony przez ludzi ze środowiska airsoft'owego, którzy znają nasz potrzeby ;-) Wystarczy jedno słowo POLECAM Quote Link to post Share on other sites
Lemur20 Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 Olbrzymi Plus dla Tego sklepu. Paczka zamówiona we wtorek o 10.25. Następnego dnia już o 12.40 była u mnie. Rewelacyjna obsługa i szybkie odpowiedzi na e-maile. Wszystko bardzo dobrze zapakowane no i oczywiście sporo gratisów :ok: POLECAM :-) Quote Link to post Share on other sites
Dziabacz Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 To i ja się podzielę moimi doświadczeniami z tym sklepem. W pewien poniedziałek zamówiłem u nich towar, dotarł do mnie już w środę. Nie naruszony, w świetnym stanie. Polecam ten sklep w 100% - ach. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts