dziadekmarek1 Posted January 27, 2016 Report Share Posted January 27, 2016 Super szybka dostawa,pancerny pakunek(póżny wieczór poniedziałek zapłata--środa rano paczka u mnie) :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
CiV_1994 Posted March 16, 2016 Report Share Posted March 16, 2016 Bardzo szybka wysyłka, niskie ceny, towar zgodny z opisem. Pancerność i kształt paczki tak zaciekawiły kuriera, który poprosił z ciekawości o możliwość zrobienia zdjęcia paczce "na pamiątkę" :D Polecam! Poza tym obsługa sklepu szybko i wyczerpująco odpowiada na pytania zadawane przez e-mail. Quote Link to post Share on other sites
Foton Posted March 20, 2016 Report Share Posted March 20, 2016 (edited) Ja również polecam. Robiłem na taiwangunie zakupy 3 albo 4 razy. Za każdym razem przesyłka przygotowana w klika godzin (przykładowo zakup i przelew w nocy z niedzieli na poniedziałek - przesyłka była gotowa i zgłoszona do wysyłki około 10-11 rano w poniedziałek). We wtorek około 10.00 paczka była już u mnie. Zawsze solidnie zapakowane i oklejone, zawsze faktura wysłana na maila i zawsze wszystko w porządku z towarem (magazynki, kulki, replika, chest rig itp). Zawsze przesyłka darmowa (przy zakupach ponad 90 czy 100 zł, co w porówaniu np. z Allegro powoduje, że ceny są konkurencyjne, bo tam trzeba dodać koszty przesyłki np. przy zakupach 100 zł, a jak robimy zakupy u kliku osób to już nie ma porównania). Wybór rzeczy wielki, więc idzie znalezc sporo interesujących rzeczy, ale warto przeglądać klika sklepów bo coś np. na gunfire widziałem w cenie 120 zł, a na taiwangunie znalazłem w promocji za 46 zł :icon_biggrin: Jeden magazynek do szotguna musiałem rozkręcić i naprawić, ale to przez moją pazerność bo załadowałem do pełna i nie nasmarowałem silikonowym (męczyłem się z 15 min ze sprężynkami, ale naprawiałem - nauka kosztuje :icon_biggrin:). Także na TG nie można złego słowa powiedzieć (przynajmniej ja nie powiem, bo jestem zadowolony) :icon_biggrin: Edited March 20, 2016 by Foton Quote Link to post Share on other sites
arthem Posted March 25, 2016 Report Share Posted March 25, 2016 W TG kilka zamówień już poszło, każde z rewelacyjnym czasem realizacji, wszystko jak najbardziej ok, replika chronowana przez sklep i po przyjeździe przeze mnie rozbieżność 2-3fps, więc również bdb. Quote Link to post Share on other sites
Sveter121 Posted March 25, 2016 Report Share Posted March 25, 2016 Zamówienie pewnego popołudnia, wysyłka następnego dnia, kolejnego już u mnie w domu. Kurier jak i sklep mają wciąż bardzo dobry czas realizacji. Błędnie wpisali numer mieszkania, na szczęście niewiele i jeden telefon korekty kuriera wystarczył. Quote Link to post Share on other sites
Ślepak Posted March 25, 2016 Report Share Posted March 25, 2016 Zamówienie we wtorej, w czwartek paczka u mnie. Wszystko elegancko i sprawnie. Quote Link to post Share on other sites
jsnp Posted April 14, 2016 Report Share Posted April 14, 2016 I ja polecam gorąco. Tanio, szybko, pewnie, duży wybór, spory asortyment od Guardera, co się ceni. Ostatnio nawet dorzucili mi gratisa w postaci tarcz kartonowych... Niby detal a przynajmniej miałem na czym testowac replikę po wymianie tego i owego... Quote Link to post Share on other sites
Majkhel Posted May 13, 2016 Report Share Posted May 13, 2016 Również polecam: szybko zrealizowane zamówienie, a beretta KJW przyszła psiknięta w kluczowych miejscach olejkiem silikonowym. Quote Link to post Share on other sites
sangtraceur Posted May 19, 2016 Report Share Posted May 19, 2016 A ja chyba już więcej na taiwanie zakupów nie zrobię. 2 razy robiłem zakupy i drugi raz mam tę samą sytuację: Kupuję w poniedziałek wieczorem, jest czwartek a przesyłka jeszcze nie wysłana, więc pewnie na weekendowe strzelanie szpej nie dotrze. Quote Link to post Share on other sites
Foton Posted May 20, 2016 Report Share Posted May 20, 2016 (edited) A zrobiłeś przelew z numerem zamówienia? Może za dużo danych tam wpisałeś i się czas realizacji wydłuża? U mnie chyba na 4 czy 5 zamówień - wszystkie super jak pisałem. Edited May 20, 2016 by Foton Quote Link to post Share on other sites
generalsimus Posted May 20, 2016 Report Share Posted May 20, 2016 Robiłem tak zakupy chyba 2 czy 3 razy. Zawsze bezproblemowo. Zaraz składam kolejne zamówienie. Quote Link to post Share on other sites
ethinkpadero Posted May 20, 2016 Report Share Posted May 20, 2016 Swój pierwszy zestaw kupiłem właśnie na tej stronie i bardzo sobie chwale. Starannie zabezpieczona paczka doszła na drugi dzień. Quote Link to post Share on other sites
Cebus Posted July 14, 2016 Report Share Posted July 14, 2016 Zamówienie na drugi dzień gotowe do odbioru w punkcie UPS. Pancerne zabezpieczona paczka z gratisem w środku :) Polecam! Quote Link to post Share on other sites
V4RCH1AK Posted August 16, 2016 Report Share Posted August 16, 2016 Sklep jest ok, ceny niskie, paczka jest po 2-4 dniach, zawsze dobrze zapakowana. Jednak na minus w stosunku do GF wyróżniają się brakiem programu lojalnościowego (punkty) oraz brakiem możliwości dodawania opinii (np. w przypadku kupowania magazynków są bardzo przydatne) Quote Link to post Share on other sites
Mixon Posted August 16, 2016 Report Share Posted August 16, 2016 (edited) Kiedyś mieli i to bardzo fajny, bo zakupów jakichś ogromnych nie robiłem, a starczyło na przydatne drobiazgi w stylu speedloadera, paczki kulek czy coś. Nie wiem czemu usunęli, ale sklep nadal solidny :D Edited August 16, 2016 by Mixon Quote Link to post Share on other sites
V4RCH1AK Posted August 25, 2016 Report Share Posted August 25, 2016 (edited) O ironio, pare dni po napisaniu tu opini złożyłem u nich zamówienie na magazynek hi-cap, chwyt pionowy oraz kulki. Magazynek miał zębatkę do podkręcania zbyt głęboko, by dało się podkręcać i nie podawał kulek a chwyt był krzywo wycięty przez co nie dało się go zamontować na RISie. Całe szczęście nie musiałem płacic za zwrot, bo wysłali mi mailem etykietę UPS. Ale za wysyłkę mi nie zwrócili przez co po tym zamówieniu jestem 15 zł w plecy...no cóż, niska cena, niska jakość, ale przy kupowaniu chińskich akcesoriów w np. GF nigdy nie było takich problemów. Plus za to że na następny dzień po otrzymaniu przez nich zwrotu pieniądze są u mnie na koncie, w wyżej wymienionym GF taka procedura trwa zwykle ponad tydzień... Edited August 25, 2016 by V4RCH1AK Quote Link to post Share on other sites
pan kozaq Posted August 25, 2016 Report Share Posted August 25, 2016 TG zawsze spoko- zamówienie we wtorek po południu zlecone, dzisiaj o 10tej u mnie. Na plus bardzo fajna promocja- darmowa przesyłka przy niskiej cenie + dodatkowo jakaś pierdoła. Jedyna wada sklepu to brak kulek klasy G&G/Madbul- guardery nie lubią się ze wszystkimi magami, a tak to zamawiam gdzie indziej, bo kulek nie ma... Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted August 25, 2016 Report Share Posted August 25, 2016 O ironio, pare dni po napisaniu tu opini złożyłem u nich zamówienie na magazynek hi-cap, chwyt pionowy oraz kulki. Magazynek miał zębatkę do podkręcania zbyt głęboko, by dało się podkręcać i nie podawał kulek a chwyt był krzywo wycięty przez co nie dało się go zamontować na RISie. Całe szczęście nie musiałem płacic za zwrot, bo wysłali mi mailem etykietę UPS. Ale za wysyłkę mi nie zwrócili przez co po tym zamówieniu jestem 15 zł w plecy...no cóż, niska cena, niska jakość, ale przy kupowaniu chińskich akcesoriów w np. GF nigdy nie było takich problemów. Plus za to że na następny dzień po otrzymaniu przez nich zwrotu pieniądze są u mnie na koncie, w wyżej wymienionym GF taka procedura trwa zwykle ponad tydzień... TG niestety nigdy nie pamięta, by za odsyłkę/wysyłkę zwracać. Quote Link to post Share on other sites
Vender Posted September 7, 2016 Report Share Posted September 7, 2016 Szybko zrealizowane zamówienia. Najpierw zamówiłem jakieś tam pierdoły, a następnego dnia dostałem email, że replika na którą czekałem jest już na sklepie, więc poszło kolejne zamówienie. Wsio tak jak miało być. Polecam. Quote Link to post Share on other sites
SymbiotX Posted September 20, 2016 Report Share Posted September 20, 2016 Wiecie może jak wygląda sprawa ze zwrotem tylko jednej rzeczy z zamówienia (hełm zamawiany razem z pasem nośnym, magazynkiem i silikonem) ?, hełm który zamówiłem nie odpowiada kolorowi ze zdjęcia plus jest cholernie niewygodny. Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted September 20, 2016 Report Share Posted September 20, 2016 Zadzwoń do sklepu i pytaj. Quote Link to post Share on other sites
V4RCH1AK Posted September 20, 2016 Report Share Posted September 20, 2016 Wiecie może jak wygląda sprawa ze zwrotem tylko jednej rzeczy z zamówienia (hełm zamawiany razem z pasem nośnym, magazynkiem i silikonem) ?, hełm który zamówiłem nie odpowiada kolorowi ze zdjęcia plus jest cholernie niewygodny. Drukujesz prośbę o zwrot w której uwzględniasz numer zamówienia, produkt który chcesz zwrócić, podajesz swoje dane, formę zwrotu itd. (forumularz dostępny na ich stronie), po czym (możesz zrobić to najpierw) informujesz ich mailem żeby wysłali ci etykietę UPS (nie będziesz wtedy musiał płacić za wysyłkę), wysyłasz w UPS Access point. I tyle. Pamiętaj że nie zwrócią ci za wysyłkę. Quote Link to post Share on other sites
szymon13 Posted November 17, 2016 Report Share Posted November 17, 2016 Czy w sklepie Taiwangun organizowane są jakieś duże przeceny z okazji tzw. czarnego piątku (w tym roku 25.11.2016)? Pytam szczególnie o przeceny na repliki itp. W najbliższym czasie planuję zakupić nowy karabin i pomyślałem, że może warto byłoby wstrzymać się jeszcze ten tydzień, bo może pojawić się jakaś promocja. Oczywiście rozumiem, że nie ma jakiś oficjalnych informacji na ten temat, ale pewnie pamiętacie jak to było rok temu. Z góry dziękuję za pomoc Szymon Quote Link to post Share on other sites
szmerglu Posted November 17, 2016 Report Share Posted November 17, 2016 Nie lepiej do nich zadzwonić? Od biedy maila napisać? Quote Link to post Share on other sites
Adebaxen Posted January 3, 2017 Report Share Posted January 3, 2017 Cóż, może napiszę swoje odczucia związane z tym sklepem, bo kto mi zabroni? Pierwsze zamówienie na RK10S - zapodziali moją wpłatę, ale od razu po mailu wszystko wróciło na właściwy tor, tak więc w tej materii brak zastrzeżeń. Sama replika gdy przyszła to był dramat, chińczyk się nie postarał ani trochę, toteż odesłałem ją, zero jakichkolwiek problemów z reklamacją, pieniądze zwrócone po tygodniu Następnie granatnik. Wsystko legit, nawet gdy się ostatnio zepsuł to pomimo braku numeru zamówienia w zgłoszeniu cośtam pogrzebali i naprawili MegaPlus No i zamówione magazynki, na które aktualnie czekam. PS. RK10Sucks Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts