mmaruda Posted May 16, 2010 Report Share Posted May 16, 2010 Może spróbuj przeinstalować? Quote Link to post Share on other sites
Strus155 Posted May 17, 2010 Report Share Posted May 17, 2010 Odpaliłem w nocy i poszło. Parodia, twórcy gier coraz bardziej zachęcają do kupowania piratów lecąc sobie w kulki z graczami, ale to temat na inna rozmowę :P Quote Link to post Share on other sites
Baker2222 Posted May 18, 2010 Report Share Posted May 18, 2010 Powiedzcie mi co może być przyczyną powtarzającej się zwiechy gry na chwile przed wróceniem go rozgrywki po smierci? trwa to sekundę i trzeba odczekac trzy zanim wraca się do rozgrywki. Any ideas? Quote Link to post Share on other sites
Strus155 Posted May 18, 2010 Report Share Posted May 18, 2010 Lagi. Zanim serwer ogranie, że chcesz dołączyć to mija trochę czasu :P Quote Link to post Share on other sites
kazik_ Posted May 18, 2010 Report Share Posted May 18, 2010 Nie lagi a antywirus. http://www.google.pl/search?q=spawn+freeze+bad+company+2 Quote Link to post Share on other sites
mmaruda Posted May 18, 2010 Report Share Posted May 18, 2010 Ani jedno, ani drugie - tak ma być, jeśli ping jest poniżej 100 to nie powinno być lagów. Quote Link to post Share on other sites
Pastoreq Posted May 18, 2010 Report Share Posted May 18, 2010 Wydaje mi się, że to nie problem lag'ów, tylko właśnie jak wspomniał Kazik - antywirusa. Miałem tak samo i po wyłączeniu antywira było normalnie (możesz też dodać ten katalog, który jest skanowany do wyjątków antywira) Quote Link to post Share on other sites
Spicmir Posted May 19, 2010 Report Share Posted May 19, 2010 Potwierdzam u mnie dodane folderu gry do wyjątków ochrony rezydentnej rozwiązało problem. Ktoś ma jakieś info kiedy nowe ubranka i malowani broni będzie dostepne na pc ? Quote Link to post Share on other sites
Strus155 Posted May 22, 2010 Report Share Posted May 22, 2010 Sprawdzę teorię z antywirusem, bo w sumie mam tak na obu kompach z NOD'em i na tym z lepszym prockiem opóźnienie jest mniejsze, więc pewnie macie racje. Co do gry - jest świetna, ale tylko po multi. Singiel jest dobry, ale jednak nie genialny. Najbardziej dokuczali mi towarzysze broni, którzy czasami zastanawiali się 50m za moimi plecami, czy iść czy nie iść oraz to, że ich pomoc ogniowa jest lekko mówiąc nikła (no ale w sumie są nieśmiertelni). Druga bolączka to skrypty, ale do tego już mnie CoD'y przyzwyczaiły. W multi za to gra się idealnie, poprawili sporo w stosunku do bety (chociażby optymalizację). Dziwię się tylko, że chyba jeszcze nigdy nie miałem pingu poniżej 100, chociaż nawet przy 300 lagi nie są zauważalne (postacie nie poruszają się skokami i jak celuję w przeciwnika to w niego trafiam). Quote Link to post Share on other sites
Baker2222 Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 Bóg zapłać dobrzy ludzie! Antywirus był kluczem do rozwiązania problemu :) Multi jest na 10/10 :D Quote Link to post Share on other sites
aciepk Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 Znalezione przed chwilą na jutube: Przynajmniej zapowiadają to jako dodatek, a nie jako samodzielną grę (jak to miało miejsce z BF: Vietnam). Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted June 16, 2010 Author Report Share Posted June 16, 2010 Dobre będzie. Dać tylko odpowiednią muzę i klimat. Quote Link to post Share on other sites
SHOGUN_YAMATO Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 (edited) Nudziło mi się :) No i za dużo grałem w tą grę :P Edited June 19, 2010 by SHOGUN_YAMATO Quote Link to post Share on other sites
Konrad102 Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 Zapraszam do klanu www.tgdklan.fora.pl Quote Link to post Share on other sites
PrezesOi Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 Patch który 6 tygodni temu nieoficjalnie miał być "w przyszłym tygodniu", w końcu jest gotowy: The Bad Company 2 PC patch will be deployed on Wednesday, June 30th at 7:00AM (GMT+2)! http://twitter.com/OfficialBFBC2 Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 Celownik w Giecie, nareszcie, hurra! Quote Link to post Share on other sites
stockmann Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 Celownik w Giecie, nareszcie, hurra! Przepraszam za swoją ewentualną ślepotę ale gdzie to jest wyraźnie napisane w change logu ? P.S. Wcale nie był bym smutny jak by takie zmiany weszły w życie :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 Podaję za Blogiem twórców -ostatnia pozycja w sekcji Gameplay Gameplay "G36 now has crosshair when in Hardcore mode". Quote Link to post Share on other sites
Janek Posted July 11, 2010 Report Share Posted July 11, 2010 Ludzie mam problem. Kupiłem oryginała (wow!) i chciałem sobie pograć na necie jednak są (nowość -.-) problemy. O co kurde chodzi z tym kodem gry ? Wpisuje serial number (ten z książeczki) to sapie, że jest źle lub jest używany (z myślnikami, spacjami, łącznie i na wspak i tak nie działa). Bez tego nie widzę serwerów oraz własnych statystych - nieczego. Jak mnie to po prostu wkurwia. Wydaje 119zł na coś co nie działa. Już lepiej i bezproblemowo się "wypożycza" z internetu... Quote Link to post Share on other sites
aciepk Posted July 11, 2010 Report Share Posted July 11, 2010 Chodzi o CD key który się wpisuje przy instalacji? Jeżeli tak to napisz do EA powinni Ci podać nowego CD keya (Miałem dwa takie przypadki z grami od EA i po prostu podano mi nowe kody). Quote Link to post Share on other sites
Mori Posted July 11, 2010 Report Share Posted July 11, 2010 (edited) Ludzie mam problem. Kupiłem oryginała (wow!) i chciałem sobie pograć na necie jednak są (nowość -.-) problemy. O co kurde chodzi z tym kodem gry ? Wpisuje serial number (ten z książeczki) to sapie, że jest źle lub jest używany (z myślnikami, spacjami, łącznie i na wspak i tak nie działa). Bez tego nie widzę serwerów oraz własnych statystych - nieczego. Jak mnie to po prostu wkurwia. Wydaje 119zł na coś co nie działa. Już lepiej i bezproblemowo się "wypożycza" z internetu... 1. rozumiem że to wersja na PC? 2. rozumiem iż to "używka"? 3. jeśli tak to numer seryjny jest przyporządkowany dla danego użytkownika/konta na Steam`ie - mam tak z WH40K Dawn of War 2 4. proponuje zwrócić się do sprzedawcy o zwrot kasy, gdyż sprzedał Ci wybrakowany towar 5. jeśli to nówka-szuka-foliaCD KEY, pisz do EZ o nowy klucz PS. Znowu spózniony :wink: Edited July 11, 2010 by Mori Quote Link to post Share on other sites
Janek Posted July 11, 2010 Report Share Posted July 11, 2010 1. Yep 2. Nie, nówka, zafoliowana z empiku. 3. Konto też nowe, świeżo założone 4. Towar jest w 100% pełen :) 5. EZ ? Co to ? P.S. Chyba nie ;> Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Idź do Empiku i powiedz, że nie działa Ci kod. Jeśli nie chcą zwrócić pieniędzy/wymienić na nowy to pisz do Electronic Arts. Powinno pomóc. Quote Link to post Share on other sites
Janek Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Dobra, dziwnym trafem po wyłączeniu antywirusa mogę grać przez sieć. Nie musiałem nawet tego kodu wpisywać.... Quote Link to post Share on other sites
admarss Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Bo ten kod jest Ci tylko potrzebny(kod VIP), do tego, abyś mógł pobierać nowe mapy. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts