Lambert Posted January 8, 2017 Report Share Posted January 8, 2017 Ja nie wyrabiam z nimi. Może, jak przestaną tyle ględzić i gdy zaczną wyglądać znów jak ludzie to się zmuszę.. A tak, to zalatuje green-peace'em. ;) Dobrze, że przy okazji nie ratowali małych kaczuszek na autostradzie! Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted January 8, 2017 Report Share Posted January 8, 2017 małpetti, nie da się tego na trzeźwo oglądać... Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted January 9, 2017 Report Share Posted January 9, 2017 Co to za bicie rekordu jak się chybia? Dla mnie rekord liczy się jak trafienie jest za pierwszym razem. Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted January 9, 2017 Report Share Posted January 9, 2017 To, raczej byłoby niemożliwe. Inna sprawa, że pluton ludzi zaangażowano by foka trafiła, w końcu. Brakuje tylko łopoczącego sztandaru w tle. I tych kaczuszek.. ;) Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
małpetti Posted January 9, 2017 Report Share Posted January 9, 2017 Oj czepiacie się detali :-P Fajnie pokazali jak wygląda punkt celowania,a gdzie po tych 4km trafia pocisk, ile przy tym czasu mija... Quote Link to post Share on other sites
lvyairsoft Posted January 11, 2017 Report Share Posted January 11, 2017 Chłopy :D zacznę teraz temacik :D repliki nosicie na zawieszeniach czy bez ?:D zaciekawił mnie ten temacik a nie będę zaczynał nowego tematu bo wypowiedzą sie Panowie "taktyczni" co latają z jakimiś pochodnymi emek i ak .jak to jest u nas w snajperstwie ? ;) Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted January 11, 2017 Report Share Posted January 11, 2017 Raczej. Temat stary, do tego stopnia, że jakiś mod wyrzucił go do archiwum: http://forum.wmasg.pl/topic/110769-zawieszenie/ Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted January 11, 2017 Report Share Posted January 11, 2017 Raczej. Temat stary, do tego stopnia, że jakiś mod wyrzucił go do archiwum: http://forum.wmasg.p...69-zawieszenie/ Pozdrawiam, Lambert Dokładnie i w zasadzie nic przełomowego nie wymyślono, zwłaszcza w temacie snajperek gdzie klasyką i standardem jest zwykły pas mocowany w 2 miejscach, tak że archiwalny temat jak najbardziej aktualny. Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted January 11, 2017 Report Share Posted January 11, 2017 (edited) Wrzesień, okolice Augustowa. Czas 36 godz. Pozdrawiam, Lambert U nas zawsze grupa 3-7 osób się pisze. Byleby tylko limity było ok... ;D. Edited January 11, 2017 by mikadorus Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted January 11, 2017 Report Share Posted January 11, 2017 (edited) Luz. Za limit dla snajpera kolo miałby czapę! :icon_wink: Dam znać co i jak. Pozdrawiam, Lambert Edited January 11, 2017 by Lambert Quote Link to post Share on other sites
Black93 Posted January 14, 2017 Report Share Posted January 14, 2017 Tato - syn marnotrawny powrócił. Wybacz mi me błędy. Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted January 14, 2017 Report Share Posted January 14, 2017 Jeśli myślisz, synek, że o suchym pysku to załatwisz - to się mylisz. ;) Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
thewojtz Posted January 19, 2017 Report Share Posted January 19, 2017 Zostawię to tutaj: http://gunfire.pl/product-pol-1152203071-Replika-karabinu-snajperskiego-MB4408A.html Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted January 19, 2017 Report Share Posted January 19, 2017 Jaki sklep taki towar.. Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
Under B Posted January 20, 2017 Report Share Posted January 20, 2017 (edited) Jaki sklep taki towar.. Pozdrawiam, Lambert SWD od nich nie jest chyba takie złe, nie? W sensie, że od GFC. Edited January 20, 2017 by Under B Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted January 20, 2017 Report Share Posted January 20, 2017 SWD od nich nie jest chyba takie złe, nie? W sensie, że od GFC. W porównaniu do a&k to to gfgwd ma bebechy w innych kolorach i są one jakby mniej wytrzymałe, bo tłokowi łupie się zaczep, oraz mają wincyj śrubek trzymających tuleję lufy - czyli nadal nie trzyma. Moim zdaniem gfgwd jest gorsze od swd a&k czy koera. Quote Link to post Share on other sites
gratek Posted January 20, 2017 Report Share Posted January 20, 2017 Ciężko znaleźć jakieś konkretne informacje, a nie chcę też zakładać nowego tematu. Jakie macie doświadczenia z lunetami PWS, Vortex i Bushnell? PWS najtańsze, Vortexy mają fajną gwarancję, ale spotkałem informacje, że nie warte swojej ceny (przynajmniej biegówka), a Bushnelle najtrudniej dostępne i w Polszy nawet 2x droższe niż w USA. Quote Link to post Share on other sites
Under B Posted January 23, 2017 Report Share Posted January 23, 2017 W porównaniu do a&k to to gfgwd ma bebechy w innych kolorach i są one jakby mniej wytrzymałe, bo tłokowi łupie się zaczep, oraz mają wincyj śrubek trzymających tuleję lufy - czyli nadal nie trzyma. Moim zdaniem gfgwd jest gorsze od swd a&k czy koera. Ale Ty mojego potrafiłeś doprowadzić do porządku, więc pomimo gorszej jakości od A&K, nie jest aż tak źle! Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted January 23, 2017 Report Share Posted January 23, 2017 Ale Ty mojego potrafiłeś doprowadzić do porządku, więc pomimo gorszej jakości od A&K, nie jest aż tak źle! Bo na stocku gfgwd jest gorsze, ale jak się zmieni tłok na niebieski i porządnie ustabilizuje lufę to będzie to śmigało tak jak poprawione a&k. Quote Link to post Share on other sites
Mike007 Posted February 7, 2017 Report Share Posted February 7, 2017 Od 14 minuty http://teleexpress.tvp.pl/28619723/03022017-1700 Spójrzcie na ubiór tego strażnika. Co to za kurtka i camo? Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted February 7, 2017 Report Share Posted February 7, 2017 Nie wiem jak się to fachowo nazywa, ale to jest goretex, pogranicznicy ci co w teren chodzą, od dłuższego czasu takie mają. Kumpel też takie coś czuchra, jeśli dobrze pamiętam, to ma tam polarową podpinkę. Quote Link to post Share on other sites
Mike007 Posted February 7, 2017 Report Share Posted February 7, 2017 Hmmm no wygląda właśnie jak goretex, krój nawet jak ten używany w wojsku. Ale chodzi mi bardziej i sam kamuflaż i jego kolorystykę. Wzór jak MC ale kolorystyka iście wuzetowska. Ma to jakąś nazwę? Quote Link to post Share on other sites
vim Posted February 7, 2017 Report Share Posted February 7, 2017 Kamo to WZ.SG14 albo SG14 https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/17/PolishVMC.jpg?1486476083182 Quote Link to post Share on other sites
marcin_d Posted February 8, 2017 Report Share Posted February 8, 2017 Multiflecktarn :) Quote Link to post Share on other sites
Kalmar Posted February 14, 2017 Report Share Posted February 14, 2017 Witam, ogarnąłem sobie okazyjnie M40A1 PPS i mam kilka pytań bo na forum o tym sucho a nuż ktoś coś kojarzy. Spust jest 45 czy 90? Ponoć środek jest full stell (co w sumie jutro sprawdzę jak dojdzie) wytrzyma to m150? (w sumie i tak sam to posprawdzam z czasem, ale może ktoś coś jest wstanie powiedzieć) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts