grzechotnik Posted September 9, 2009 Report Share Posted September 9, 2009 Fajna [shit] emka... Masz jakieś większe foto? Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Panocek Posted September 9, 2009 Report Share Posted September 9, 2009 Rekonstrukcja MW2? :-F Quote Link to post Share on other sites
Krysiek Posted September 10, 2009 Report Share Posted September 10, 2009 Zna ktoś już może minimalne wymagania Modern Warfare 2 ? Quote Link to post Share on other sites
Warlock Posted September 10, 2009 Report Share Posted September 10, 2009 Nasz kochany Empik zażyczył sobie za edycję prestiżową 800 zł. Kogoś tu pogięło czy mi się zdaje? Już taniej wyjdzie sprowadzanie z USA za te 150 dolców + przesyłka... A po co Ci ten "noktowizor". Kup normalną wersję... Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted September 10, 2009 Report Share Posted September 10, 2009 A po co Ci ten "noktowizor". Kup normalną wersję... Źle zrozumiałeś. Miałem na myśli, że cena nie jest adekwatna w stosunku do sprzedawanego produktu. Ja nie chcę tego kupić. ;-) Quote Link to post Share on other sites
Krystian_Ck Posted September 10, 2009 Report Share Posted September 10, 2009 a Ja przyhardcorze i kupie to za 800 zł :-F a co :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
Warlock Posted September 10, 2009 Report Share Posted September 10, 2009 Źle zrozumiałeś. Miałem na myśli, że cena nie jest adekwatna w stosunku do sprzedawanego produktu. Ja nie chcę tego kupić. ;-) Jak widzisz niektórych ta cena nie odstrasza. Już się znalazł jeden "hardcor". :-F Quote Link to post Share on other sites
Keltuzar Posted September 11, 2009 Report Share Posted September 11, 2009 KrystanCK want to be a hardcore but his mother won't let him :) Mam nadzieje że będzie więcej misji snajperskich ;) Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted September 11, 2009 Report Share Posted September 11, 2009 Tak! Następna misja będzie na placu zaludnionym pełnym ludzi i mamy się przeczołgać niezauważeni ;) Mnie interesują misję CQB, tylko nudzi mnie tylko emka, emka, emka, emka, emka, emka, emka, emka, emka... Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Keltuzar Posted September 11, 2009 Report Share Posted September 11, 2009 spoko , będzie tera emka,emka,emka,scar,emka,scar,scar,emka,emka,scar ;) Quote Link to post Share on other sites
Borol Posted September 12, 2009 Report Share Posted September 12, 2009 ykhm...a masada?znaczy sie acr,my mistake:) Quote Link to post Share on other sites
Mori Posted September 13, 2009 Report Share Posted September 13, 2009 Nasz kochany Empik zażyczył sobie za edycję prestiżową 800 zł. Kogoś tu pogięło czy mi się zdaje? Już taniej wyjdzie sprowadzanie z USA za te 150 dolców + przesyłka... Jak znajdziesz taka ofertę to wal z linkiem. Jedyne tanie oferty były na Amazonie za 100 baksów+przesylka, i juz są wysprzedane. A jak chcesz z zagranicy to proszę bardzo: - Brytol chce 200 funciaków - bez przesyłki - z USA masz "taniej" 230 baksów + 50 przesylka. Czyli wszystko powyżej 800 które chcą w Empiku. A ja szukam chętnego PeCeciarza, który jest gotów zainwestować parę stówek w tę wersje MW2, ja chętnie dołożę 160 zeta za sama grę - nokto i resztę bajerów może sobie zostawić. w końcu na PC nie pogra sobie w grę z PS3. :uśmiech: Oczywiście interesuje mnie tylko wersja polska :D Quote Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted September 15, 2009 Report Share Posted September 15, 2009 A co Wy zrobicie dla kolekcjonerskiej edycji MW2?? http://www.gamezilla.pl/content/odcinek-21...obaczcie-o-czym Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted September 17, 2009 Report Share Posted September 17, 2009 Gdzieś czytałem, że tych wersji z "nokto" ma być tylko 2000 na cały świat i wszystkie mają się sprzedać w dniu premiery - takie jest założenie firmy ;) Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted September 19, 2009 Report Share Posted September 19, 2009 (edited) Jeżeli słowo "bling" można przetłumaczyć na polski jako "lans" to ów lans będzie jednym z perków w multiplayerze. Ma on dawać możliwość zamontowania dwóch akcesoriów na giwerce. :P Edited September 19, 2009 by Ohtar Quote Link to post Share on other sites
Keltuzar Posted September 20, 2009 Report Share Posted September 20, 2009 A w ersofcie na odwrót , to zamontowanie dwóch akcesoriów do repliki daje możliwość lansowania ! :D Quote Link to post Share on other sites
zombie_snake Posted September 22, 2009 Report Share Posted September 22, 2009 (edited) Taa..Dwóch to wersja minimalistyczna, wręcz stan surowy na kulkomiotnej emce, czy kałaszu. Ba! W dzisiejszych czasach dwie "bombki" dostajesz gratis do repliki :P Co do perka... Serio aż dwóch? No to chłopcy szykujcie się na prawdziwy "bling, bling, nigga, nigga" :D Edited September 22, 2009 by zombie_snake Quote Link to post Share on other sites
Krystian_Ck Posted September 22, 2009 Report Share Posted September 22, 2009 O jezu trzeba sie streścic z kupnem So fu&$#@ Limited Edition . A to RPG co w zestawie jest, będe nosił na plecach podczas AS :lol: Quote Link to post Share on other sites
zombie_snake Posted September 22, 2009 Report Share Posted September 22, 2009 I rzucał beczkami jak w Crisisie :D Quote Link to post Share on other sites
Wolfhearty Posted September 23, 2009 Report Share Posted September 23, 2009 Dobrze, jak w edycji kolekcjonerskiej dodawane jest coś, co jest naprawde użyteczne. I niechaj dodatek będzie jeden ale dobrej jakości. Przypominają mi sie amerykanie, którzy masowo kupowali limitowaną edycje halo 3 tylko po to, by każdy z nich mogł sobie postawić na półce tandetny plastikowy model hełmu :P Eh, kasa, kasa.... gdzie sie podziała w tym wszystkim sama gra? Szkoda że wydawca celuje przede wszystkim chyba w poziom podstawówki, skoro wydaje limitowaną edycje z (zapewne) plastikowym czymś przypominającym noktowizor xP Na filmiku jak prezentował to coś to widać LED'y (chyba) wokół wizjera. Więc nie spodziewał bym się niczego więcej jak zwykłej latarki na głowe :P Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted September 23, 2009 Report Share Posted September 23, 2009 Czyli ten noktowizor to tylko obudowa? Na serio nic nie będzie przez niego widać w zielonej poświacie? Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Wolfhearty Posted September 23, 2009 Report Share Posted September 23, 2009 Może coś tam coś tam zobaczysz, nie daje głowy że to ordynarna atrapa. Aczkolwiek nie spodziewał bym się po tym wiele. Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted September 23, 2009 Report Share Posted September 23, 2009 Kilka stron wcześniej bodajże Arafat pisał jak działa ten noktowizor. Quote Link to post Share on other sites
Krystian_Ck Posted September 23, 2009 Report Share Posted September 23, 2009 Kup sobie okulary Aviator ze szkłami w kolorze zieleni tudzież taki sam efekt ujrzysz. Pozdrawiam miluśińcscy. Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted September 23, 2009 Report Share Posted September 23, 2009 Ok wystarczy. Następne posty w stylu"pitu_pitu_żalu_żalu" będą kasowane. Może poczekajcie aż wyjdzie a potem będziecie komentować. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts