szmerglu Posted August 26, 2010 Report Share Posted August 26, 2010 Już działa. Quote Link to post Share on other sites
MarioGrand Posted August 28, 2010 Report Share Posted August 28, 2010 Kolejny wielki minus z mojej strony... kamizelka zamiast potrójnej ładownicy do m4 miała podwójną i zamiast ładownicy na duże radio dostałem ładownice na telefon. Jedyne co mnie nie dobiło to to że otrzymałem dodatkowo jakieś atrapy wkładów balistycznych jednak są one gówno warte w porównaniu do tego co powinienem dostać. Natomiast jeszcze wcześniejsza kamizelka przyszła wybrakowana tak jakby pocierali nią o drut kolczasty a ładownice przyszyte były na jedną nitkę... musiałem wszystko poprawiać! (MINUS) Chciałbym kupować gdzie indziej jednak tylko oni mają dostępne produkty w niskiej cenie. :( Quote Link to post Share on other sites
szmerglu Posted August 30, 2010 Report Share Posted August 30, 2010 Chłopie jak kupujesz produkty w niskiej cenie (jak to opisałeś) to nie spodziewaj się rewelacyjnej ceny. Ten temat służy do oceniania sklepu, nie produktów! Quote Link to post Share on other sites
MarioGrand Posted August 30, 2010 Report Share Posted August 30, 2010 Oceniając ich produkty oceniam sklep ponieważ to ich wina że sprzęt przychodzi zniszczony i niezgodny z opisem. Jedyne co nie dotyczyło sklepu to słabe przyszycie ładownic (sorki za to). Quote Link to post Share on other sites
Paniszer Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 Kolejny + dla Krakmanów ode mnie. Mój błąd, wysłałem trochę za późno replikę, bo chciałem dozbierać pieniędzy żeby kupić coś u nich, reklamacja została przyjęta replika naprawiona (wczoraj oddałem parę strzałów w puszkę i jest elegancko) Za darmo zamontowali mi kupioną u nich gumkę. Dokupiłem jeszcze parę pierdół i zostały dołączone do repliki i przysłane na ich koszt z repliką. Replika zapakowana pancernie + kontakt telefoniczny/ e-mail + Podchodzenie do klienta + DPD późno przyjechało, ale to nie wina Krakmanów. Podsumowując wydałem już 705 pylyny w tym sklepie i jestem bardzo z niego zadowolony. Jeśli coś co będę chciał kupić znajdzie się u nich na pewno kupie to tu. Z przyjemnością mogę polecić Ekpie Krakman =] Quote Link to post Share on other sites
lukas22 Posted September 13, 2010 Report Share Posted September 13, 2010 Znowu zadowolony:D Szybka przesyłka.. przyjmują zwroty! a nawet przysłali mi nowy paragon poleconym o.O. Quote Link to post Share on other sites
SoH Jasio Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 Kolejne zakupy, juz 4 chyba, wydane ponad 1300 plnów i kolejny WIELKI PLUS :) Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 3 replika u nich i trzecia całkowicie niesprawna batka. A niby je sprawdzają... MINUS. Quote Link to post Share on other sites
rollson Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 Jakiś czas temu zamówiłem u nich kilka rzeczy i wszystko przebiegło sprawnie. Paczka dotarła do mnie szybko, to co zamówiłem dostałem, jak dla mnie sklep na duży + Quote Link to post Share on other sites
ira hayes Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 Na plus, paczka w 2 dni. Quote Link to post Share on other sites
rusone47 Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 Ponad 3000 zł zamówień i wszystko Ok. Paczki dochodziły zawsze bardzo szybko , nie miałem z tym sklepem żadnych problemów. Quote Link to post Share on other sites
Szczepansz93 Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 2 nowe repliki, obydwie chodzą do dziś, szybka wysyłka, na plus ;] Quote Link to post Share on other sites
Redrad Posted October 10, 2010 Report Share Posted October 10, 2010 Paczka dotarła w ciągu 3dni, zapakowana tak, że z 10 minut z nią walczyliśmy aby otworzyć, spory plus dla sklepu,polecam Quote Link to post Share on other sites
rusone47 Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 Kolejne zamówienie , kolejny + dla sklepu . Quote Link to post Share on other sites
Dudek Javny Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 Kolejne zamówienie replika+wymiana precki+góra kulek=mega zadowolony klient. Jednak mając na koncie wydane grubo ponad 10k fajnie by było dostać więcej niż te 2 % zniżki. Quote Link to post Share on other sites
t0m3k Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 Zamówienie małe, 2kg kompozytu i kilka części wew. Zamówienie złożyłem w piątek po połudiu, w poniedziałek dostałem potwierdzenie zrealizowania zamówienia, a we wtorek o 10 paczka była u mnie! W dodatku tak opancerzona, że po 5minutach manewrowania nożem udało mi się dostać do środka. :) sklep super, na emaile odpowiadają ekspresowo, przesyłka kurierska b.szybka, ja także dołączam się do grona zadowolonych klientów : pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
harasim Posted November 7, 2010 Report Share Posted November 7, 2010 Ja również jestem zadowolony z tego zacnego sklepu ;) Złożyłem zamówienie, wysłałem przelew i 10 minut później przypomniałem sobie o jednej części której zapomniałem zamówić złożyłem kolejne wysłałem im mail z informacją o sytuacji szybko odpisali że wyślą razem i że raz zapłacę za przesyłkę ;) [zawsze 20 zł w kieszeni ;)] Zamówiłem u nich cm 0.42a+części, amunicja i kamizelka taktyczna w piątek po południu, replikę wraz z ekwipunkiem otrzymałem we wtorek rano ;) [a wieczorem paczka kulek [2000] była już pusta ;)] Po jakiś dwóch miesiącach replika miała zwarcie czy coś, w każdym razie dwa bezpieczniki przepaliło. Wysłałem pocztą Polską paczką w środę i w następną środę miałem naprawiona replikę z dodatkowymi kulkami [4000] w ramach przeprosin ;). Podsumowując: szybka realizacja, bezproblemowa obsługa pomimo mojego gapiostwa. Bezstresowy i szybki serwis w ramach reklamacji+ kulki gratis. Testy repliki przed wysyłką. Również Polecam ;) Pozdrawiam, Harasim Quote Link to post Share on other sites
SturmFJ Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 Robiłem u Krakmanów zakupy pierwszy, ale na pewno nie ostatni raz :) Wszystko szybko, sprawnie i przejrzyście. Szpej kupiony w poniedziałek wieczór był już u mnie w środę rano. Ogromny pozytyw, aby tak dalej! Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 Kolejnych kilka zamówień z tego sklepu, wszystkie oceniam na +. Towar się zgadza, przesyłka również szybka. Po raz kolejny polecam. Quote Link to post Share on other sites
lipek12 Posted December 4, 2010 Report Share Posted December 4, 2010 Ja jestem średnio zadowolony oczywiście replik od nich OK :happy: .Lecz z każdym następnym zamówieniem coraz gorzej np. kupiłem u nich ostatnio CM040 koli aimpoint i montaż do kalaha a więc tak kolimator uszkodzony bak regulacji punktu celowniczego , szyna zgięta i bardzo słabej jakości. To odesłałem im szyne i kolimator za koli oddali kase a szyne mili wymienić lecz jakiś ich nie do końca rozumny pracownik zamiast wysłać mi nową szynę zapakował starą jak to mogło się stać :zastanawia: Ja daje raczej - dla ich sklepu . :maniak_zle: Quote Link to post Share on other sites
JackN Posted December 5, 2010 Report Share Posted December 5, 2010 Kolejne zakupy zrobione, tym razem kilka pistoletów. Szybko i sprawnie jak zwykle !!! Quote Link to post Share on other sites
puszek87ldz Posted December 7, 2010 Report Share Posted December 7, 2010 Ja również dołączam się do osób z pozytywnymi doświadczeniami ze sklepem. Nie dość, że paczka szybko, to wszystko przejrzyście, bo moja dziewczyna robiła zakupy na prezent dla mnie i udało się wszystko. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
benizo Posted December 7, 2010 Report Share Posted December 7, 2010 Sklep gorąco polecam, dużo rzeczy już tam kupiłem i nigdy nie było problemu. Ps. wie ktoś o co chodzi z tymi stopniami ? mam sierżanta chyba i nie wiem czy coś za to będę miał ? jakieś bonusy ? :P Quote Link to post Share on other sites
szmerglu Posted December 7, 2010 Report Share Posted December 7, 2010 Z tego co wiem wystarczy przeczytać na stronie internetowej ;) Po osiągnięciu jakiegoś poziomu dostaniesz rabat. Quote Link to post Share on other sites
benizo Posted December 7, 2010 Report Share Posted December 7, 2010 No właśnie nie znalazłem na stronie :/ Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts