Gumian Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 Świetny sklep i serwis. Zero problemów z naprawą gwarancyjną, zawsze stały kontakt mail'owy. Gdy były małe problemy z adresem od razu powiadomili, że się ze mną skontaktują telefonicznie i tak też było. Szybko rozwiązaliśmy problem. Żadnych zastrzeżen co do naprawy, pełen profesjonalizm. Ode mnie DUŻY + :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
HIREDGUN Posted December 1, 2006 Report Share Posted December 1, 2006 Jak narazie ocena neutralna co się niedługo zmieni... karabin dostałem cały ale oczywiście znalazł się napis że KRAKMAN przestrzelał go !!! A to nie prawda bo bateria nie była wogóle używana a jakby ją używali to zauważyli by że się tak grzeje że jest dupa... Quote Link to post Share on other sites
piotrekSGUS Posted December 1, 2006 Report Share Posted December 1, 2006 Jak narazie ocena neutralna co się niedługo zmieni... karabin dostałem cały ale oczywiście znalazł się napis że KRAKMAN przestrzelał go !!! A to nie prawda bo bateria nie była wogóle używana a jakby ją używali to zauważyli by że się tak grzeje że jest dupa... Do przestrzelania guna uzywają pewnie swoich batek, a tę poprostu zapakowali i nie sprawdzili jej... . GLS DO BANI [OT] Masterlink rulezz ! 8) :P [/OT] Quote Link to post Share on other sites
HIREDGUN Posted December 1, 2006 Report Share Posted December 1, 2006 Do przestrzelania guna uzywają pewnie swoich batek, a tę poprostu zapakowali i nie sprawdzili jej... . [OT] Masterlink rulezz ! 8) :P [/OT] A to niemożliwe że używają swoich batek bo u mnie zwarcie musiało być spowodowane źle ustawionymi kabelkami :???: . Quote Link to post Share on other sites
punix Posted December 1, 2006 Report Share Posted December 1, 2006 Akurat to, że używają swoich accu to pewne - za każdym razem jak byłem u nich jeden z Krakmanów przestrzeliwywał karabinki - z akumulatorze (całkiem niezłych zresztą rozmiarów) w kieszeni spodni :-P Quote Link to post Share on other sites
Nokter Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 Jestem po prostu zszokowany, zamówienie zostało zrealizowane w 23 godziny od czasu jego złożenia. Tego to ja jeszcze w świecie sprzedaży wysyłkowej nie widziałem. Oby tak dalej. Co do sprzętu jaki dostałem tez nie mam zastrzeżeń. Quote Link to post Share on other sites
Bociano Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 Wczoraj składając zamówienie u krakmana popełniłem pewną pomyłkę, mianowicie: chciałem wybrać opcję wysyłki pocztą polską za pobraniem, lecz zapomniałem zmienić opcji(tak więc automatycznie ustawiła się opcja wysyłki kurierem-płatność przelewem). Szybki mail do krakmana czy mogliby zmienić opcję-po kilku minutach odpisują pozytywnie. Plus za szybki kontakt. Zaskoczyła mnie tylko treść maila:"ok"-początkowo nie widziałem, że cokolwiek jest tam napisane. Quote Link to post Share on other sites
Azur Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 Wieki plus Zamowienie zrealizowali mi szybko i przyjemnie, kieyd replika byla uszkodzona, zadzwonili do mnie za co duzy plus, i co najbardziej mnie zadowolilo : w dzien w ktory paczka doszla, to naprawili i wyslali wiec mialem potem paczke w ciagu 2 dni :) Doskonaly, tani sklep, w ktorym sa swietne promocje:) Quote Link to post Share on other sites
DEDEk Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 Witam. Wielki +. Zamówienie złożyłem w niedzielę wieczorem. przelałem pieniądze a w poniedziałek o 10 otrzymałem maila że paczka już jedzie. Jedyny minus jaki moge dac to poczcie która nie traktuje klientów poważnie... Paczka powinna już dojść a jej nie ma... znając życie jakiś listonosz przywłaszczył sobie moje zamówienie... już nie raz dak miałem :-F Ale jeśli chodzi o sklep to mimo że jestem upierdliwy to na każdego maila odpowiedali. Full szacunku dla klienta i służą "pomocną dłonią" Pozdro Quote Link to post Share on other sites
noah Posted December 7, 2006 Report Share Posted December 7, 2006 Zamówiłem w wtorek wieczorem, zapłaciłem przelewem. Wysłali w środę około 13:00. Dostałem paczkę dziś ( Czwartek ) o 10:00. Wysyłka GLSem. A więc jeśli o to chodzi to „+”. Niestety, nie mogę pochwalić sposobu pakowania. Po otwarciu paczki, wysypały się na mnie kulki :/ ( zamówiłem 4k kulek 0.25 p&j, i 4 metalowe low-capy p&j, w sumie zakupy na 250 zł z wysyłką ). Powodem tego, było niestety słabe zabezpieczenie paczki przed urazami, wszystko było zawinięte w kilka warstw folii i jedynie w jedną warstwę pozwijanej tekturki. Paczka z kulek, nie dość iż była otwarta, to jeszcze w jednym miejscu rozerwana :(. Tu Panowie z sklepu mają co poprawić i wzorując się na innych sklepach, wysyłać kulki w kartonowych pudełkach. Jednak podsumowując, jestem zadowolony z zakupów, napawano jeszcze nie raz skorzystam z ich usług :) Quote Link to post Share on other sites
aNaRkI Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 Zamówienie w czwartek ok 23-24. Dodatkowo poprosiłem o zamocowanie gumki i komory hu. Wysłali w piątek ok 9 GLSem dzisiaj (poniedziałek) paczka była u mnie. Częsci zamocowane, stare czesci w opakowaniu obok dobre solidne pakowanie. Oczywiście w paczce bylo wszytko co zamawialem :) Czyli kolejny + dla sklepu. Quote Link to post Share on other sites
Mori Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 Zamówiłem w czwartek, w piątek realizacja zamowienia i w poniedziałek przesyłka czekała na mnie po pracy. Szybko, fachowo i bez problemu. Duży + dla sklepu!!!!! Quote Link to post Share on other sites
kozmik Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 Kolejny mój zakup u Krakmanów i kolejny + Świetna obsługa, świetne ceny. A Bociek pakujący paczki tak aby przetrzymały wszystko to jeden z lepszych widoków :D Quote Link to post Share on other sites
art Posted December 13, 2006 Report Share Posted December 13, 2006 To mój już drugi zakup w tym sklepie (wczesniej ak47 cymy, teraz g36k CA), wszystko w porządku, szybka dostawa (to zasługa już GLS). Duży + dla sklepu. pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Garrow Posted December 13, 2006 Report Share Posted December 13, 2006 Zamawiałem u nich Wielokrotnie, ŻADNYCH problemów, przesyłka bardzo szybka, towar dobrze zapakowany... ogólnie sklep oceniam 9/10 bo troszkę mało dodatkowych gadżetów jest... Ale ceny w porównaniu z innymi sklepami bardzo dobre ;) Quote Link to post Share on other sites
Carnagge Posted December 13, 2006 Report Share Posted December 13, 2006 Wielki +. To juz moj drugi zakup - wczesniej MP5 Well'a, a teraz magazynek. Hi-cap byl tak zapakowany, ze przez chwile myslalem, ze sie pomylili i mi karabin przyslali z uwagii na wielkosc paczki :) Na plus nalezy zaliczyc super kontakt mailowy i sprawnie dzialajacy serwis, oraz to ze nie ma zadnych problemow z reklamacja :) Quote Link to post Share on other sites
HIREDGUN Posted December 13, 2006 Report Share Posted December 13, 2006 Dla KRAKMAN'a wielki + Dla poczty polskiej ogromny - Paczka priorytetowa - 6 dni oczekiwania. Dla gls nic bo tylko chyba o 1 dzień się spóźnli z dostarczeniem do W-WY. Serwis ok... spaloną batkę wymienili i mam 2, chybotające się RIS'y naprawione. Dla serwisy narazie nic bo spr. czy naprawili bebechy, ale sądze że napewno tak ;-) . Quote Link to post Share on other sites
wojtex19 Posted December 13, 2006 Report Share Posted December 13, 2006 Witam. Zamówienie złożyłem o 19 w poniedziałek. Popełniłem pewien błąd napisałem email o 22:30 z prośbą o zmiane typu zapłaty. Email zwrotny po 10 min. We wtorek o 9:23 email : Paczka została wysłana. Środa godzina 13 dzwonek do drzwi, i dwa AK 47 CYMA 028 sa w moich rekach:). AK celnie strzela na 40metrów z 10m kolega prosil o strzal w plecy :) :P:D i boli :P :killer:. Wszystko OK WIELKI + DLA SKELPU ORAZ GLS SPISAŁ SIE NA MEDAL!!! Quote Link to post Share on other sites
HIREDGUN Posted December 13, 2006 Report Share Posted December 13, 2006 I wielki + dla kontaktu e-mail... wysyłałem do nich na dzień najwięcej 5 e-maili a oni to jeszcze jakoś znosili :-F - a tak naprawdę to powinenem atakować pocztę - był jeden szturm ale dzień później przyszła paczka (czyli dziś) ! EDIT. Otrzymałem i przetesotwałem GUN'a z serwisu... wszystko naprawione i ogólnie spox ! Nawet starą i nową batkę dali :D ! Wielki + dla seriwsu. Quote Link to post Share on other sites
lech Posted December 13, 2006 Report Share Posted December 13, 2006 Dla sklepu plus, zamówilem w sobote i w pon. rano o 9 email ze paczka wysłana. Jednak dla poczty... MINUS Paczka nadal nie doszla ;x Ciagle pluje sobie w brode ze nie wydalem 10zł wiecej na kuriera >< Quote Link to post Share on other sites
wojtex19 Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 No wiecie Panowie, z pocztą Polska nie jest dobrze. Radze Wam dać nawet 10zl wiecej i miec paczkę w 28h tak jak ja ja otrzymałem. GUN wystrzelil juz sporo kulek :) i jest niezle :) nawet sie HOPupem nie bawilem :D Quote Link to post Share on other sites
lech Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 "Ciagle pluje sobie w brode ze nie wydalem 10zł wiecej na kuriera ><" juz 5ty dzień... Teraz jestem juz bliski samobójstwa >< Quote Link to post Share on other sites
HIREDGUN Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 odpowiedzi na Pana wystąpienie z dnia 13 grudnia 2006 roku uprzejmie informujemy. Informacje o przesyłce rejestrowanej może uzyskać nadawca bądź adresat tej przesyłki, zgodnie z Cennikiem usług pocztowych (Części IV , pozycja 3): 1) drogą pocztową -4,50zł, 2) telegramem pocztowym -7,00zł, 3)drogą telefoniczną -7,50zł". Z poważaniem Wydział Operacji Pocztowych Centrala Centrum Usług Pocztowych Moja przyszła w 6 dni mimo iż priorytet - z krakowa do wawy... Piotrek... ja tak robiłem i co to ma dać ? Jedynie mogą spr. czy nie jest już na poczcie ;/. Quote Link to post Share on other sites
piotrekSGUS Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 "Ciagle pluje sobie w brode ze nie wydalem 10zł wiecej na kuriera ><" juz 5ty dzień... Teraz jestem juz bliski samobójstwa >< Hm..a nie lepiej przejść się na pocztę i zapytać o paczkę ? Quote Link to post Share on other sites
lech Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 Byłem o 15:30 :) nie ma... :<<< Pójde moze jeszcze raz ok. 19 jak wróci ziomek co rozwoził paczki. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts