w0jtas1994 Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 Witam Szukam serwisanta który zajmie się moją sigma (gazikiem na co2).Problem opisany >Tutaj< Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 dexterkrak jest debesciak jeśli chodzi o gaziki. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Nie wiem czy w temacie o serwisantach to pasuje ale nigdzie indziej... Chciałem jako serwisant polecić części dorabiane przez Bart_a. Konkretnie spusty, tłoki, prowadnice. Miałem okazję montować dwa takie zestawy ostatnio i wszystkie śmigają aż miło. Spusty są kopiami LL wykonanymi ze stali. Bardzo wytrzymałe. Jeśli o nie chodzi to kultura pracy i estetyka nieznacznie niższe niż w oryginale, wytrzymałość taka sama lub wyższa acena niższa. Tłoki i prowadnice chyba nawet lepsze niż LL choć brakuje mi łożyskowania (w tej kwestii zdania są podzielone czy to potrzebne czy nie). Polecam! Quote Link to post Share on other sites
Kazik95 Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 Polecam wszystkim ersoftowcom serwisanta o nicku "You-Dash" na prawdę zna się na rzeczy ;) Napisałem temat na forum i przez około tydzień nikt nie wymyślił co było przyczyną mojego problemu. Po 10 minutowej rozmowie z Nim replika działała jak nowa! Naprawdę wszystkim polecam usługi You-Dash! Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 Wróciłem do czynnej służby. Pozdrawiam serdecznie. Poldeck. Quote Link to post Share on other sites
Szabla95 Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 Ja od siebie polecam You-dash'a mimo, że nie serwisował mojej repliki to fachowo pomógł w odnalezieniu i naprawieniu usterki dodatkowo odpowiedział na wszystkie moje pytania związane z częściami. Bardzo dobry kontakt. Naprawdę polecam. Quote Link to post Share on other sites
parkie Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 Krótko i zwięźle, polecam Dexterkraka ;) Mistrz w swoim fachu. Quote Link to post Share on other sites
mampytanie Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 A znacie może jakiegoś dobrego serwisanta w Poznaniu (chodzi o tuning)? Quote Link to post Share on other sites
forfi Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 Chciałbym wam wszystkim polecić serwisanta you-dash. :icon_biggrin: Obdarował mnie fachową pomocą na temat pierwszej repliki ASG :biggrin: . Widać, że ten serwisant zna sie na rzeczy... Gorąco Polecam!!! :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
rafik1213 Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 (edited) Rozumiem ze ci pomógł , ale nikt nie jest ślepy :bialaflaga: A przy okazji polecam AnR fachowa pomoc :wink: Edited March 17, 2011 by rafik1213 Quote Link to post Share on other sites
mampytanie Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 A czy któryś z nich jest z Poznania? POTRZEBUJE SERWISANTA Z POZNANIA!!! Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 Już o to pytałeś. Quote Link to post Share on other sites
you-dash Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 Ja jestem z Poznania, urodziłem się tam i po roku przeprowadziłem się do woj. Łódzkiego ;) Quote Link to post Share on other sites
Jacek GROT Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 Jak chce Ci się cisnąć do Gorzowa, wal do mnie na PW. Tylko AEGi Quote Link to post Share on other sites
Idzior Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 Z Poznania to masz rzut beretem do Walbrzycha i AnR :) Quote Link to post Share on other sites
vanyel1985 Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 Chciałbym polecić Dextera za profesjonalizm, poważne podejście do klienta, cierpliwość oraz wiele praktycznych rad i wskazówek odnośnie eksploatacji repliki. Kiedyś zapewne zgłoszę się jeszcze z gazową klamką, jak się jej dorobię. A tymczasem chciałbym podziękować za fachowe złożenie mojego Warriora :maniak_OK: Quote Link to post Share on other sites
Loupus05 Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 Gapie się w te posty i gapie i nie widzę.. Dziś odebrałem 4 giwery od Mamuta i wszystko działa jak nowe, a nawet lepiej.. tanio i szybko zrobione POLECAM i tyle... Ps: Mamut jest z Warszawy więc nie trzeba targać gratów po całej Polsce.. Quote Link to post Share on other sites
maczo007 Posted April 17, 2011 Report Share Posted April 17, 2011 (edited) Na jakim forum warszawskim można go spotkać :)? tak z ciekawości pytam Edited April 17, 2011 by maczo007 Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted April 17, 2011 Report Share Posted April 17, 2011 (edited) Chciałbym wszem i wobec ogłosić, że serwisowanie przeze mnie replik zostaje całkowicie zatrzymane. Na okres bezterminowy czyli tak zwane "do odwołania". Ma to zwiazek z moim tragicznym stanem zdrowia, co niektórzy mieli okazję podziwiać w sobotę na nyskim Stalkerze. Edited April 17, 2011 by poldeck Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted April 18, 2011 Report Share Posted April 18, 2011 Ouuu, wypadek jakiś miałeś? Wracaj do zdrowia :D. Quote Link to post Share on other sites
Largo-W Posted April 18, 2011 Report Share Posted April 18, 2011 Ja ze swojej strony polecam serwisanta -> dexterkrak! Replika została przekazana i w ciągu 3 dni była gotowa i sprawuje się idealnie do tej pory. Konsultacje i ewentualne poprawki odbywają się szybciutko i w ramach serwisu :-) Także, jeżeli zależy komuś na czasie i jakości wykonania to właśnie u dextera - cenę zostawiam pod swoją opinię, ale ja tej usługi za drogą nie uważam ;-) @poldeck - nie znam Cię, ale życzę szybkiego powrotu do zdrowia, specjalistów nigdy za wielu, sam się dopiero uczę 'swojej' repliki i nie jest to zabawa na 2h... Quote Link to post Share on other sites
decigner12 Posted April 20, 2011 Report Share Posted April 20, 2011 Czasami replice trzeba poświęcić więcej czasu niż się powinno. Takich rzeczy jak serwis nie robi się ze wzoru. @Poldeck, wracaj do zdrowia. Quote Link to post Share on other sites
Gallain Posted April 20, 2011 Report Share Posted April 20, 2011 Na jakim forum warszawskim można go spotkać :)? tak z ciekawości pytam Spróbuj na www.weekend-warriors.pl Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 Bardzo mi przykro, ale przynajmniej do 4 maja jestem zmuszony zamknąć serwis, niestety cały sklep mi zalało. W tym momencie ratuje co się da. Quote Link to post Share on other sites
decigner12 Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 Poldecki nieciekawie i teraz AnR :/ Kto następny ? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts