thewojtz Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 Kicpa nie odpisuje chociaż był zalogowany, czesio? Quote Link to post Share on other sites
JaWojteq Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 AnR. Polecam go. Bardzo dobry kontakt, opis problemu w replice. Szybka dostępność części do aegów (pewnie jak i do innych). No i czas serwisowania. Do tego gwarancja, faktura, czy tam paragon, i duuuużo kalendarzyków ;). Quote Link to post Share on other sites
Andzia Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 Kolejna pochwała dla MULISa :) Części dostępne, replika zrobiona w 2 dni. Polecam. Quote Link to post Share on other sites
SaS93 Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 Polecam Lukire bardzo dobry serwisant wyciągnoł z mojej repliki więcej niż dało się wyciągnąć. Bardzo dobry kontakt i bardzo szybki serwis w ciągu 1 dnia! Polecam gorąco!!! Quote Link to post Share on other sites
ZuBeR Posted July 25, 2011 Report Share Posted July 25, 2011 Magik z Krakowa zwany Dexterem. Zawodowo zrobiony serwis i tuning, dodatkowo super serwis na odległość. Quote Link to post Share on other sites
Bojeq Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 Ja polecam użytkownika - Lukira W moim augu odwalił najlepszą robotę jaką widziałem, do tego szybki serwis (ktoś wyżej wspominał, że 1 dzień, ja bym powiedział, że nawet mniej :-) ) i bardzo porządny kontakt. Quote Link to post Share on other sites
Guest Rengi Posted August 8, 2011 Report Share Posted August 8, 2011 Kolejny zadowolony klient Chimera Airsoft. Polecam! Quote Link to post Share on other sites
Memoris Posted August 9, 2011 Report Share Posted August 9, 2011 Do dziś nie wiem jak nazwać fakt wyciągnięcia w chińczyku ze sprężyny dającej nominalnie ~390 fps (M120) ponad 450 i to bez żadnych dodatkowych zmian w postaci Boreupów i innych rupieci (poza dobraniem i uszczelnieniem dyszy), jednak wiem że lukira potrafi coś takiego zrobić. I nie jest to jedynie chwilowy skok mocy w świeżo złożonej replice, bo po przemieleniu 2k BB ostatnie chronowanie nadal wskazuje u mnie piękne 445 fps. "Co gorsza", nie jest to odosobniony przypadek. Jeżeli martwisz się o szybie zużycie części i nie chcesz wstawiać potwora z gatunku M150 - wrzuć M130 i daj do uszczelnienia lukiemu - wyjdzie na to samo (potwierdzone stabilnymi 495 fps na stockowych częściach Cymy u kolegi z zespołu), a gnat ci podziękuje długą i bezawaryjną pracą :) A wszystko w "koleżeńskiej" cenie, za którą osobiście nie chciałoby mi się babrać z rozkręcaniem czyjeś repliki i denerwowaniem się na jej właściciela ;) Quote Link to post Share on other sites
Mamut Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 Ja wymieniając dyszę na uszczelnioną w P90 AGM'a dostałem dodatkowe 30 fps. Więc nie trzeba być żadnym magikiem. Dysze uszczelnione (nawet te najtańsze) są o niebo lepsze od stockowych, bez uszczelek. Prawie wszystkie AEG'i jakie miałem podkręcałem w ten sposób o 30-45fps bez ingerencji w mechanikę. Quote Link to post Share on other sites
neeeq94 Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 Witam, czy może mi ktoś polecić serwisanta z okolic Łukowa / Siedlec? Nie znalazłem żadnego spisu serwisantów, a myślę, że to odpowiedni temat by o to zapytać. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
lukira Posted August 17, 2011 Report Share Posted August 17, 2011 @Mamut: Czyżbyś był zazdrosny o klientów? A może po prostu nie reprezentujesz poziomu godnego polecenia, hm? :) A tak poza tym myślałem, że jesteś spoko i polecałem Cię z Wawy. Jednak to się zmieni, nie martw się :) Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Mamut Posted August 21, 2011 Report Share Posted August 21, 2011 @Mamut: Czyżbyś był zazdrosny o klientów? A może po prostu nie reprezentujesz poziomu godnego polecenia, hm? :) A tak poza tym myślałem, że jesteś spoko i polecałem Cię z Wawy. Jednak to się zmieni, nie martw się :) Pozdrawiam Ja nie muszę być zazdrosny o klientów. Mam ich dużo i są zadowoleni. Jak możesz uważać, że jestem "spoko" skoro nawet nie wymieniliśmy między sobą dwóch zdań? Swoją drogą, nie czepiam się twojego rzemiosła. Bo każdy rzemieślnik ma swoje, nazwijmy to patenty i nic mi do tego. Ja przedstawiam tylko moje spostrzeżenia po latach pracy. Quote Link to post Share on other sites
lukira Posted August 22, 2011 Report Share Posted August 22, 2011 Skoro nie czepiasz się mnie to po co ten post? Czy to temat na takie dywagacje? Bo wydaje mi się, że nie. Tylko piszę, że jeżeli ktokolwiek będzie się mnie pytał o dobrego serwisanta w Warszawie (co z resztą dzieje się dość często) to już nie polecę Ciebie, a dlaczego? Ponieważ mnie wkurzyłeś i tyle :) P.S Zwróć uwagę na pisownię (chociaż na zwroty grzecznościowe, bo internet internetem, ale kultura powinna być...) P.S2 Koniec tego wątku, bo ten temat nie jest od tego. Jeżeli coś do mnie masz zapraszam via PW/gg. Pozdrawiam Dokładnie, przenieście się z tym na PW, a po wyjaśnieniu sprawy możecie napisać wnioski :). /LgN Quote Link to post Share on other sites
Baker Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 Polecam Lukirę bardzo dobry kontakt,bardzo dobry i szybki serwis nie było najmniejszych problemów aby to on zamówił części no i magiczny zasięg w moim karabinie Gorąco Polecam tego serwisanta i pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 Zmień awatar. Na wypadek, gdybyś chciał na ten temat dyskutować- raport już poszedł zawczasu. Quote Link to post Share on other sites
michal34343 Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 Witam poszukuje serwisanta z Żywca lub okolic. Quote Link to post Share on other sites
lukira Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 Z Bytomia jestem ja. Ale masz do mnie kawałek... Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 W Bielsku-Białej jest jeden bardzo dobry - od ponad 3 lat pomaga mi z moimi replikami, gdy mam problem, którego nie umiem rozwiązać. Efekty zawsze są bardzo zadowalające. Ba, jest znany chyba przez większą część aktywnych graczy z ASGBielsko. Jeśli chcesz namiary, napisz mi PW. Quote Link to post Share on other sites
CzOlGu Posted September 4, 2011 Report Share Posted September 4, 2011 Serdecznie polecam Lukire :D bezproblemowy kontakt, szybki serwis, doradzi we wszystkim, gietke mi przyszykowal, że cud miod a i z beznadziejnej emki cos wycisnal :D. Zreszta zeby byc w gildi serwisantow trzeba cos potrafic :) Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted September 4, 2011 Report Share Posted September 4, 2011 Nie, właściwie to trzeba mi trochę włazić w dupę i kupić batona. ;) Quote Link to post Share on other sites
lukira Posted September 4, 2011 Report Share Posted September 4, 2011 @AnR: Cicho :D Nie wszyscy muszą wiedzieć na czym polega rekrutacja :D Quote Link to post Share on other sites
butelka Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 Poszukuje serwisanta AEGów z Poznania. Do kogo się zgłosić? Nawalił mi CM.045 i AUG TM'a. Nie mam z czym iść na strzelankę. Potrzebuje szybko jakiegoś kontaktu, bo nie mogę iść na strzelankę. AK może być duży problem, ale AUG to najprawdopodobniej Niespasowanie części wewnętrznych. Może tłok z komorą HU, ale sam do końca nie wiem. Nic w nim nie było grzebane od 4 lat. Po prostu na pewnej strzelance zaczął strzelać zamiast na 40m. to na 4 :(. Sprawdziłem na 3 bateriach. Aha, ale niech będzie to ktoś inny, niż VIPER, bo on nie odpisuje, a potrzebuje tego szybko. Pozdrawiam i dzięki za poradę.. Quote Link to post Share on other sites
lukira Posted September 8, 2011 Report Share Posted September 8, 2011 W okolicach Poznania jest Mulis. Jednak nie jest on z samego centrum. Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted September 8, 2011 Report Share Posted September 8, 2011 Pirat już nie serwisuje? Co się z nim w ogóle stało? Piracie! WRÓĆ! Quote Link to post Share on other sites
vanyel1985 Posted September 9, 2011 Report Share Posted September 9, 2011 Po raz kolejny przychodzi mi polecić Dextera. Tym razem w VSR-10 Tokyo Marui wyczarował 660fps na Guarderze M160. Do tego świetny kontakt, oraz bonus dla stałych klientów. Jestem bardzo zadowolony. Zapewne jeszcze nie raz z jego usług skorzystam - ot choćby marzy mi się też gazówka :smile: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts