songoku Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 witam, jesli temat byl to przepraszam.... Chcialbym miec mundur Stalkera [taki jak z tej gry S.t.a.l.k.e.r. cień czarnobyla], szukalem w wielu sklepach ale nic nie znalazlem. Chcialbym wogole sie dowiedziec czy ktos takie produkuje badz podobne. Linki http://www.stalker.pl/picture.php?id=533 albo taki http://www.stalker.pl/picture.php?id=528 bardziej zalezy mi na tym pierwszym Quote Link to post Share on other sites
michalp Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 (edited) Możesz kupić stary kombinezon i udawać stalkera. :-F edit: On trzyma palec na spuście! edit2: Powinieneś zacząć od książki. edit3: Zwracam honor. Też bym trzymał palec na spuście gdybym takiego pieska miał. (nie zauważyłem go) Edited April 13, 2008 by michalp Quote Link to post Share on other sites
Szreder Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 Kup kompletne OP-1. Pobiegaj trochę w nim (spróbuj poniżej 20 min na 5000m). Odechce Ci się :) Quote Link to post Share on other sites
kryst Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 W Warszawie na kole dostaniesz. Ostatnio widziałem u jednego gościa 3 komplety. Kontraktowe. Quote Link to post Share on other sites
kazik_ Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 3 komplety OP-1? To do niczego się przecież nie nadaje (a na pewno nie do airsoftu). To na pierwszym obrazku wygląda jak przybajerzona wersja jakiegoś kombinezonu lotniczego, wątpię by gdzieś znalazł coś co wygląda identycznie. W związku z tym polecałbym zakup dowolnego kombinezonu lub Gorki (np. produkcji ANA (link)). Quote Link to post Share on other sites
kryst Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 3 komplety ubioru stalkera. Chciałem być taki trochę ironiczny... ;) Quote Link to post Share on other sites
martinez0123 Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 Pamiętaj żeby odpowiednio przykoksować przed zakupem, coby jak najwierniej odegrać postać z linka którego podałeś. ;-) Quote Link to post Share on other sites
Imashel Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 I przywyknij do łapania gorących łusek na klatę (kto grał wie jak wygląda kwestia "lustrzanego" odbicia broni na niekorzyść realizmu) ;) Quote Link to post Share on other sites
Majkel86 Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
Jade Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 No i ten typ wygląda jak prawdziwy stalker :D Quote Link to post Share on other sites
Bren Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 Czepiacie się. A ruszyli byście mózgownicami i pomogli nowemu skompletowac strój do LARPa (bodajże tak to sie chyba nazywa, RPG w terenie). A strój stalkera nie jest wcale taki głupi w porównaniu z szturmowcem imperium z gwiezdnych wojen. Choć jeżeli akcja dzieje się na terenie byłych sowietow, to kazdy element ichniego umundorowania powien być dopuszczalny. Do tego koniecznie odzież ochronna ze względu na skażenie kosmitami lub radioaktwyne. Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 Te ciuchy to w 100% wymysł twóców, więc pozostaje mi jedynie polecić Allegro, poszukać tam podobnego szpeju i nieco go poprzerabiać. Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 Jak masz konto na Arnie's, tam mają cały temat o ciuchach ze Stalkera. Poza tym, słowa kluczowe: TCKO, Gorka, Sfera. :P Quote Link to post Share on other sites
7.62 Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 (edited) Ten drugi to po prostu kombinezon ATeków i kamizelka dyspozycyjna. Do tego jeszcze nowoczesna maska przeciwgazowa przypominająca tą używaną przez armię brytyjską. Tylko że on jest taki.. niestalkerski jakiś. W grze używają go najemnicy. Ja bym szukał bardziej czegoś takiego jak kombinezon Monolitian: bądź Wojskowych Stalkerów: Ten od Monolitian przypomina mi w kamuflażu Gorod lub Gorod-1. Drugiego nie potrfię zidentyfikować, ale hełm wygląda jak Sfera. Edited April 14, 2008 by 7.62 Quote Link to post Share on other sites
kazik_ Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 Co to "TCKO"? (nie jest to pytanie złośliwe jakby co) Bo google mi nie znajduje. Chyba, że miałeś na myśli TTsKO. Quote Link to post Share on other sites
7.62 Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 (edited) TCKO to poprawna, polska pisownia od powszechnego zangielszczenia TTsKO. Ja na przykład używam pisowni TCKO i ją propaguję. Edited April 14, 2008 by 7.62 Quote Link to post Share on other sites
Kamil Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 (edited) Jak popatrzyłem na angielską transkrypcję, to chyba rzeczywiście masz rację. Tyle tylko... że forma "TCKO" jest nieużywana nawet w Polsce, więc szukanie czegokolwiek za pomocą tej nazwy jest... bezsensowne ;) Chyba że ktoś przegląda rosyjskie strony (bo faktycznie po wpisaniu grażdanką TTsKO, Google nic nie znalazło). Edited April 14, 2008 by Kamil Quote Link to post Share on other sites
Wzorek Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 (edited) Jak koledzy wyżej napisali że sprzętu z gry nie kupisz, chyba że maski pgaz i niektóre wzory kamuflażu (patrz Freedom) więc samemu byś musiał robić, co jest w miarę łatwe zależnie od kasty :) A jak nie chcesz dużo pieniędzy wydać to: kominiarka czarna, bluza z gumy z kapturem, dżinsy i jakieś trepy, do ręki AKS-74U i jesteś fajnym loner'em :D Edited April 15, 2008 by Wzorek Quote Link to post Share on other sites
Kac Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 (edited) Galeria 1 Galeria 2 Fotki z LARPowej imprezy w klimatach Stalkera/ Resident Evil 3 / Fallout (StR3Fa) :uśmiech: . Edited April 15, 2008 by Kac Quote Link to post Share on other sites
python Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 (edited) To jeszcze takie, z tego samego eventu.: kilk Edited May 3, 2008 by Królik Quote Link to post Share on other sites
Kamil Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 (edited) Również z tej samej imprezy :D Edited April 15, 2008 by Kamil Quote Link to post Share on other sites
kazik_ Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 Dzikki miał fajne foto też z chyba robione z okazji STREFY. Pamiętam, ze miał tam KLMK+czarną kamizelkę+AK z granatnikiem. Bardzo fajnie to wyglądało. Quote Link to post Share on other sites
Kamil Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 Dzikki miał fajne foto też z chyba robione z okazji STREFY. Pamiętam, ze miał tam KLMK+czarną kamizelkę+AK z granatnikiem. Bardzo fajnie to wyglądało. Link do tematu na warriorze Quote Link to post Share on other sites
kazik_ Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 o to to wlasnie to Quote Link to post Share on other sites
Majkel86 Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 (edited) Zdjęcie także z tego samego tematu, z postu Dzikkiego: http://img293.imageshack.us/img293/3813/fo...cidalpsylf4.jpg [Nie rozwalaj forum dużymi zdjęciami] Edited April 16, 2008 by Foka Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts