arthem Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 ShootOne 0,43 + inne wagi (nie wiem czy wszystkie) będą po weekendzie w Baza44 Quote Link to post Share on other sites
Pon Pon Posted April 28, 2016 Report Share Posted April 28, 2016 Widzę że po opinii Mendiego dużo osób zakupiło kuleczki ShootOne. Miło by było by każdy podzielił się swoimi odczuciami z ich użytkowania :) (specjalnie kupiłem suwmiarkę elektroniczną by monitorować czy czasem za szybko chcą rosnąć po otwarciu opakowania, ale nie zdążyłem zakupić kulasów bo już wszystko poszło czekam na dostawę :P ) Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted April 28, 2016 Report Share Posted April 28, 2016 Qrde muszę jakąś umowę z Czechami podpisać, na reklamę tych kulek :icon_biggrin: A na poważnie, to mi zwisa i powiewa kto to produkuje, byle by do pdi wchodziły i dobrze latały. Mile widziany biały kolor i niska cena. Akurat na chwilę obecną, shootone 0,43g spełniają te warunki. Quote Link to post Share on other sites
shamoth Posted April 28, 2016 Report Share Posted April 28, 2016 Qrde muszę jakąś umowę z Czechami podpisać, na reklamę tych kulek :icon_biggrin: A na poważnie, to mi zwisa i powiewa kto to produkuje, byle by do pdi wchodziły i dobrze latały. Mile widziany biały kolor i niska cena. Akurat na chwilę obecną, shootone 0,43g spełniają te warunki. ...i nie rozszerzały się za każdym dotknięciem jak torba podróżna z napletków ;) To ktoś zamawia z Czech czy czekacie na dostawy do polskich dystrybutorów? Quote Link to post Share on other sites
Jubux Posted April 28, 2016 Report Share Posted April 28, 2016 Jeśli będzie jakieś zbiorowe zamówienie, to sie pisze na to :) Quote Link to post Share on other sites
Logan538 Posted April 28, 2016 Report Share Posted April 28, 2016 Czołem koledzy snajperzy, Jestem tu świeżo zarejestrowanym użytkownikiem, ale temat kulek snajperskich śledzę od bardzo dawna. Zarejestrowałem się żeby wrzucić Wam taką małą kryptoreklamę. Jeżeli interesują Was kuleczki Shoot One to kontaktujcie się z Krzysztof Hodała Vel Pietraś poprzez FB, SMS/tel., lub Email. Gość sprowadza ten towar z prosto z Czech po chyba najniższych cenach w PL w ogromnych ilościach. FB: https://www.facebook.com/profile.php?id=100000778525336 SMS/tel: 508099707 Email: Krzysztofof11@o2.pl Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
you-dash Posted April 28, 2016 Report Share Posted April 28, 2016 To ta sama osoba co na OLX bo zgadza się imię i nazwisko, które dostałem do przelewu. Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted April 28, 2016 Report Share Posted April 28, 2016 No to u niego już ich nie ma. Odpisał mi , że czeka na dostawę. Quote Link to post Share on other sites
you-dash Posted April 28, 2016 Report Share Posted April 28, 2016 Nom, mi tylko 0,36g udało się dorwać :/ Quote Link to post Share on other sites
Sterling Archer Posted April 28, 2016 Report Share Posted April 28, 2016 dostawa z Czech to przeciez grosze? Zamawialem szkielet GB to mi dhlem 25 zl wyszło Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted April 28, 2016 Report Share Posted April 28, 2016 Co innego 25zł przy szkielecie za kilka stów, co innego przy dwóch paczuszkach kulek. Jeśli zbiorówka nie pójdzie przez 15 maja, to też się dołączę po .36 lub .40, no chyba że nawiozą do kraju wcześniej :) Quote Link to post Share on other sites
koniuXXX Posted April 28, 2016 Report Share Posted April 28, 2016 a nie myślicie że te shootsy to to samo co taiwanowe pjty ? Srebrna folia próżniowa jest taka sama jak na pjtach. Pojawiły się można ugodnie uznać że w tym samym czasie. Nie prościej pjty ? u mnie mija miesiąc jak okupują parapet i latają dalej tak samo, Quote Link to post Share on other sites
matrigs Posted April 28, 2016 Report Share Posted April 28, 2016 a nie myślicie że te shootsy to to samo co taiwanowe pjty ? Srebrna folia próżniowa jest taka sama jak na pjtach. Pojawiły się można ugodnie uznać że w tym samym czasie. Nie prościej pjty ? u mnie mija miesiąc jak okupują parapet i latają dalej tak samo, Coś w tym jest. Wagomiary są te same i właśnie sprawdziłem że chociaż reszta jest biała to i Shootone i PJ 0,36 nagle są czarne. Quote Link to post Share on other sites
oofo Posted April 29, 2016 Report Share Posted April 29, 2016 A może ktoś zwazyc te 0.43 pj i shootone? Bo te pierwsze serię to wazyly ledwo 0.41 z tego co pamiętam. A może to też potwierdzić to samo źródło Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted April 29, 2016 Report Share Posted April 29, 2016 Zważę shooty 0,43g po pracy. Quote Link to post Share on other sites
Karol3101 Posted April 29, 2016 Report Share Posted April 29, 2016 Pj 0,36g kupione w czerwcu 2015. Matowa powierzchnia, widoczne ubytki i oczywiście spuchnięte 6,2-6,3mm :icon_confused3: http://www.fotosik.p...c35ee9a491a4b4c http://www.fotosik.p...2f29b92d0b914ff Quote Link to post Share on other sites
Logan538 Posted April 29, 2016 Report Share Posted April 29, 2016 Obecnie fakt kolega już nie ma cięższego wagomiaru, ale nowa dostawa już w drodze i po majówce powinny być, więc zgłaszajcie sie i róbcie rezerwacje. Ja już zabukowałem 3 woreczki :) Odbiór osobisty: WWA, Gdańsk, Lublin lub wysyłka. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
you-dash Posted April 30, 2016 Report Share Posted April 30, 2016 Dostałem właśnie paczkę ShootOne 0,36g. Przychodzą w dwóch paczuszkach pakowanych próżniowo aczkolwiek u mnie jedna z małą dziurką ale nie wydaje się aby kulki spuchły więc albo jest to świeża partia albo nie puchną aż tak szybko. Co do samego testu kulek to szukam ze znajomym jakiejś hali w okolicy, z której dałoby się skorzystać za darmo lub w miarę tanio. Ta paintballowa ma podobno 65m czyli tak naprawdę dolna granica jaka interesuje snajperów :/ Mimo wszystko wolałbym zrobić to gdzieś w budynku a w ostateczności w terenie więc uzbrójcie się jeszcze w odrobinę cierpliwości :) Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted April 30, 2016 Report Share Posted April 30, 2016 (edited) ShootOne są dostępne na "Lubelskiej Grupie Ogrodników" na FB. Przynajmniej kolega od tych kulek wrzucił właśnie ogłoszenie. Są też jakieś Warriory :icon_smile: Edited April 30, 2016 by Emcet Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted April 30, 2016 Report Share Posted April 30, 2016 Shootone 0,43g zważone - potwierdza się teoria spiskowa oofo oraz matrigs'a - 10 kulek waży 4,1g. Quote Link to post Share on other sites
buli313 Posted April 30, 2016 Report Share Posted April 30, 2016 (edited) Sam kupiłem Shootone 0.40 i Warriory 0.35. Juto zobaczę jak latają na promyku 509 i konwersji Valken, Warriory na magazynkach kwa (mid-cap) nie chciały podawać ale na g&p dawały radę. Wydaje mi się że Warriory mają nieco mniejszą średnicę, mam tylko suwmiarkę analogową także nie mogę powiedzieć dokładnie. Edited April 30, 2016 by buli313 Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted April 30, 2016 Report Share Posted April 30, 2016 (edited) Shootone 0,43g zważone - potwierdza się teoria spiskowa oofo oraz matrigs'a - 10 kulek waży 4,1g. A nieco mniej snajpersko. Widziałem ShootOny w wersji .32g, czy ktoś testował je w midach, oraz tor ich lotu? Dobre uzupełnienie dziury między 30-36. Mniej-więcej w taki wagomiar schodzę, po failu ze szkieletem Tornado, będzie redukcja :P Edited April 30, 2016 by Emcet Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted April 30, 2016 Report Share Posted April 30, 2016 Mam PJ 0,32. Jeśli to jest to samo co ShootOne to: tor lotu porównywalny z białymi Guarderami 0,36. Wymagają mniejszego docisku HU. Mi w midach Boyi i Specny się tną. W magazynkach do SWD A&K podawane są poprawnie. Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted April 30, 2016 Report Share Posted April 30, 2016 Mi w midach Boyi i Specny się tną. No to pobite gary, szukam dalej :) Dzięki za informacje. Quote Link to post Share on other sites
you-dash Posted April 30, 2016 Report Share Posted April 30, 2016 Valkeny 0,32g nie cięły mi się w magach low/mid od specny. Ale mimo wszystko lekkawe do 550fps. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts